Sve o studijama u inostranstvu i upis na fakultet bez stresa! Zakažite besplatan sastanak sa INO mentorom

Sve o studijama u inostranstvu i upis na fakultet bez stresa! Zakažite besplatan sastanak sa INO mentorom

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, ali niste sigurni u izbor fakulteta, da li su ispravne informacije koje su vam na raspolaganju, želite pomoć i podršku tokom celog procesa, INO mentori su tu za vas.

Zašto Ino Edukacija

Ino Edukacija je vodeći centar za školovanje u inostranstvu sa desetogodišnjim iskustvom u oblasti studentske mobilnosti i preko 100 partnerskih univerziteta širom sveta. Kroz naš sistem je prošlo na stotine zadovoljnih studenata koji su upisali željene programe u inostranstvu!

Imala sam priliku da posetim nekoliko gradova u Španiji i svaki od njih je ostavio fenomenalan utisak na mene. U Španiji se osećam prijatno pre svega zbog ljudi koji su jako slični nama, ali moram priznati da me je privukla i prelepa mediteranska klima. Kada sam se konsultovala sa Ana Marijom iz INO edukacije i videla da program koji me interesuje postoji u Barseloni, to je bilo to! Ana Vranješ, EU Business School
Proces apliciranja mi je u početku predstavljao ozbiljan problem, jer nikada ranije nisam imao kontakt sa aplicanjem i sličnim stvarima, tako da sam se totalno oslonio na Ino edukaciju. Isto tako misim da bi mi bilo jako teško da sve te procedure završim sam i da sve ispadne ovako kako je ispalo – uspešno. Petar Marković, Munich Business School
Proces apliciranja nisam osetila iz razloga što sam se u potpunosti oslonila na Ino edukaciju. Sve je bilo temeljno objašnjeno, dokumentacija, kriterijumi i svi ostali delovi procesa. Na početku sam se plašila i mislila sam da će zahtevati više vremena i silne dokumentacije koju ni ne znam kako da nabavim, ali na kraju se ispostavilo da je to bio samo strah i da sam proces traje kratko i lako. Angelina Odažić, Univerzitet Cattolica



Budite sigurni u svoj izbor

Kao dokaz kvalitetnog rada i visoke stope zadovoljnih i upisanih studenata, ponosni smo što smo centar za školovanje sa najvećim brojem partnerstava sa univerzitetima iz celog sveta!  

Navedeni univerziteti su nam ukazali poverenje da budemo prva dodirna tačka u procesu selekcije kandidata za upis na njihove univerzitete i našim studentima nudimo mogućnost direktnog, besplatnog i olakšanog upisa.

Studenti koji upišu partnerske univerzitete preko Ino Edukacije ostvaruju prvenstvo prilikom upisa, ali i stipendije i umanjenja školarine za mnoge od njih.

Besplatan sastanak u Ino Edukaciji

Partnerstva sa univerzitetima su nam omogućila da obezbedimo određene pogodnosti i olakšice za naše studente, pa tako naš paket usluga besplatan sastanak sa mentorom i pretraga partnerskih univerziteta podrazumeva:

  • Besplatan sastanak sa INO mentorom, pretragu programa partnerskih univerziteta i kreiranje daljeg aplikacionog plana
  • Besplatno slanje prijave i direktan upis na partnerski fakultet
  • Olakšan upis i prvenstvo u dobijanju umanjenja školarine (gde postoji opcija)
  • Direktan kontakt sa predstavnicima univerziteta i uvek aktuelne informacije
  • Podrška tokom celog procesa od strane INO mentora
  • Kreiranje grupe i upoznavanje sa drugim INO studentima koji upisuju isti fakultet ili planiraju studije u istom gradu
  • Pristup INO Alumni klubu

Sastanak traje 30 minuta i pored navedenih informacija dobijate i registraciju u sistem Ino Edukacije, mentora koji je zadužen za praćenje vašeg procesa, vaučere za popuste za škole jezika i sudske tumače i brošure i dodatne materijale.

Interesuje vas univerzitet koji nije na listi naših partnera

Već znate koji univerzitet želite da upišete, ali on nije na listi naših partnera? Ili niste sigurni šta želite da studirate i želite pretragu svih dostupnih opcija?

Naši mentori su tu za vas! 

Kroz mentorske pakete Ino Edukacije, vršimo pretragu programa, odabir univerziteta, mentorisanje kroz ceo proces izrade dokumentacije i polaganja testova, slanje prijave i upis na fakultet. Cena paketa zavisi od izbora zemlje i broja programa koje želite da upišete.

Ukoliko znate koji nepartnerski univerzitet želite da upišete i imate svu dokumentaciju, nudimo uslugu revizije dokumenata i slanja prijave koja iznosi 100 evra.

U SVAKOM SLUČAJU PRVI SASTANAK SA INO MENTORIMA JE BESPLATAN I SLUŽI KAO UVOD U PROCEDURE, DA SASLUŠAMO VAŠE ŽELJE, MOGUĆNOSTI, STEKNEMO UVID U TO KAKAV STE KANDIDAT I KOJE SU VAM REALNE OPCIJE ZA UPIS. NAKON SASTANKA DOGOVARAMO DALJE KORAKE.

Ukoliko vas interesuje detaljna pretraga programa nepartnerskih univerziteta, slanje izveštaja pretrage se naplaćuje 3000 RSD (25 EUR), po želji nakon sastanka. Izveštaj se šalje mejlom i sadrži  univerzitete, cene, programe i stipendije. Početni razgovor se ne naplaćuje osim ako vam nije potrebna dodatna pretraga. Ukoliko vas zanimaju nepartnerski univerziteti naglasite to u upitniku ili preko telefona.

Odaberite svoj termin i zakažite sastanak sa INO mentorom na sledećem linku:

https://calendly.com/inoedukacija/konsultacije