Bixter.training - plaćene prakse u Evropi!

Bixter.training - plaćene prakse u Evropi!

Bixter training je danska kompanija za zapošaljavanje, intergraciju i stažiranje. Jedan je od najvećih po raznovrsnosti usluga u Evropi i među prvima koji je pružio mogućnosti plaćene prakse u Evropi za kandidate van Evropske unije. Bixter pruža mogućnost plaćene prakse u Norveškoj, Danskoj i Nemačkoj! Pruža podršku kandidatima u toku celog procesa, prilikom pronalaženja smeštaja, kao i vize.

Za svaku zemlju ponaosob postoje izvesni uslovi, kao i prakse koje se nude. 


Danska


Ukoliko želite da radite praksu u Danskoj, na raspolaganju su vam pozicije iz oblasti agrikuluture, automobilske industrije, ugostiteljstva i prehrambene industrije. Prakse su u trajanju od 12 do 18 meseci, a što se uslova tiče, potrebno je da imate između 18 i 30 godina, da znate nemački ili engleski jezik, a za muškarce - da imate položenu B kategoriju. Pored navedenih uslova, potrebno je da ste student nekog od fakulteta koji je u vezi sa praksom ili da ste diplomirali najkasnije pre godinu i po dana. Predviđena plata je između 1600 i 2000 evra. Radi se 37 sati nedeljno. Obezbeđeno vam je besplatno dansko osiguranje.






Nemačka

U Nemačkoj su prakse u trajanju od godinu dana, a možete se prijaviti samo ukoliko ste diplomirali, najkasnije pre 4 godine, iz oblasti agrikulture, turizma i prehrambene industrije. Potrebno je da imate između 18 i 30 godina, kao i vozačku dozvolu, ukoliko ste muškarac. Minimalna plata je oko 1200 evra, a radi se 40 sati nedeljno. 


Norveška

Norveška može biti destinacija za vas ukoliko ste diplomci agrikulture ili ugostiteljstva. Prakse su u trajanju od 6 meseci, potrebno je da imate između 18 i 30 godina, znanje stranog jezika, kao i vozačku dozvolu. Radi se 40 sati nedeljno, a predviđena plata je oko 1700EUR. Ukoliko ste već imali iskustva u ovakvim praksama, a imate do 40 godina, takođe se možete prijaviti, s tim što će vam plata biti oko 2100 evra.



Aplikacioni proces

Ukoliko ste zainteresovani za ovakvu vrstu prakse, javite nam se kako bismo vam zakazali sastanak sa direktnim predstavnicima Bixter-a. Od dokumentacije vam je potreban CV, kao i skeniran pasoš koji je u trajanju. Cena troškova apliciranja je od 900EUR. Troškovi vize variraju od 75 pa do 550EUR u zavisnosti od zemlje za koju ste se odlučili. Bixter training vam pruža potpunu podršku prilikom cele procedure viziranja.