EU Business School Online MBA program u top 11 na svetu po prestižnoj QS listi!

EU Business School Online MBA program u top 11 na svetu po prestižnoj QS listi!

Kako su online studije odličan izbor za sve koji žele da nadograde svoje obrazovanje i unaprede poslovanje bez zapostavljanja karijere i napuštanja posla, obaveštavamo vas da je MBA program na EU Business School proglašen za 11-ti na svetu po kvalitetu studija!

MBA ili Master of Business Administration su programi koje najčešće biraju ljudi sa radnim iskustvom koji žele da stečene veštine unaprede i prošire kako bi dobili poslove na višim pozicijama ili unapredili svoje poslovanje. Ukoliko ste se pronašli u jednoj od ovih stvari, onda su ove studije pravi izbor za vas.

EU Business School se može pohvaliti čak 11-tim mestom na svetu po prestižnoj QS rang listi po kvalitetu MBA studija, a impresivnim prvim mestom na svetskoj rang listi kada je iskustvo u nastavi u pitanju po kriterijumima interaktivnog i dinamičnog učenja u online uslovima.

EUBS je stekao čak 100% u ovoj kategoriji zahvaljujući činjenici da se veliki broj online časova odvija uživo, učestalosti nastave, kvalitetu grupne diskusije, lakom snalaženju na platformi i još mnogim faktorima koji utiču na ranking.



Ukoliko razmišljate o MBA studijama, sada je pravo vreme da ih upišete i završite online, što je velika prednost jer ne morate staviti svoju karijeru na pauzu, a ovakva vrsta obrazovanja će napraviti značajan napredak u vašem radu i rezultatima.

Kontaktirajte nas na +381615544199, mejlom na office@inoedukacija.com ili putem upita na dnu sajta i pronaći ćemo opciju studija koja odgovara vašim željama, mogućnostima i ciljevima.