HIGH SCHOOL OPEN DAY U INO EDUKACIJI

HIGH SCHOOL OPEN DAY U INO EDUKACIJI

High School Open Day održava se u utorak 8. novembra u Ino Edukaciji. Informišite se o srednjim školama i razmenama u Americi!

Pozivamo vas na High School Open Day u Ino Edukaciji gde možete da zakažete besplatan sastanak 1:1 sa Ino mentorima i saznate sve što vas zanima o srednjim školama i srednjoškolskim razmenama u Americi!

„HIGH SCHOOL OPEN DAY

Datum: 8. novembar 2022.

Lokacija: Ino Edukacija, Makedonska 30, Beograd”

ZAKAŽITE BESPLATAN SASTANAK

Srednjoškolske razmene u Americi

Ino Edukacija u saradnji sa prestižnom američkom fondacijom International Student Excange (ISE) iz Njujorka to sada omogućava našim učenicima!

Program razmene je namenjen učenicima II, III ii IV razreda srednjih škola, odnosno učenicima od 15 do 18. godina.

Boravak je obezbeđen u američkim porodicama odabranim od strane Fondacije. Pored kvalitetnog obrazovanja, program omogućava upoznavanje sa američkom kulturom, tradicijom i načinom života, kao i podizanje nivoa znanja engleskog jezika.

Dođite na Open Day  i obezbedite sebi stipendiju Ino Edukacije!

Otvoren je rok za prijavu za celu školsku 2023/2024 i traje do 30.januara 2023! Cena programa sa stipendijom Ino Edukacije je 6900$ 6500$U cenu je uključen smeštaj u porodici, hrana i pohađanje škole! Dođite na High School Open Day i ostvarite stipendiju! Zakažite besplatan sastanak OVDE.

Otvoren je i rok za prijavu za drugo polugodište 2022/2023 (januar - maj 2024).  i traje do 30. septembra 2023! Cena programa sa stipendijom Ino Edukacije je 6500$ 6200$U cenu je uključen smeštaj u porodici, hrana i pohađanje škole!Dođite na High School Open Day i ostvarite stipendiju! Zakažite besplatan sastanak OVDE.

Srednje škole u UK

Srednja škola u UK i Engleskoj je još jedno neprevaziđeno iskustvo za đake! Tradicija, vrhunsko obrazovanje i britanski naglasak svakoga će naterati da razmisli o Engleskoj. Kroz program razmene dostupan je boravak od 3 ili 6 meseci, dok u boarding školama đak može biti od 6 meseci do 6 godina, te dobija UK srednjoškolsku diplomu. U Velikoj Britaniji nudimo veliki izbor prestižnih privatnih boarding škola.

Preporuke za škole u Kembridžu: 

Abbey College DLD England se nalazi u Kembridžu, ali ima i svoje kampuse u Londonu i Mančesteru, predaju profesori sa Kembriža, stipendije preko Ino Edukacije

Preporuka za školu u centru Londona: 

David Game College kod Tower Bridge London, sa potpuno novom rezidencijom, idealno za studente koji žele da žive u gradu.

Preporuka za školu u predgrađu Londona: 

LVS Ascot kod Windsor zamka, škola sa 220 godina tradicije i kampusom koji se prostire na 25 hektara. Patron škole je Kraljica Elizabeta.

Preporuke za škole na jugu Engleske: 

Earlscliffe UNESCO škola na južnoj obali, mala i tradicionalna škola u prelepom gradiću Folkenstone, na sat vremena od Londona

Rochester Independent College nesvakidašnja i moderna škola, sa fokusom na umetnost, nauke i medicinu, na sat vremena od Londona

Preporuke za školu u Severnom Velsu:

Myddelton College, vrhunska internatska i dnevna škola u Velikoj Britaniji, osnovana na kampusu od 37½ hektara u Denbigu u Severnom Velsu

Više informacija o srednjim školama i razmenama u Americi možete pročitati OVDE.

Požurite i na vreme izaberite termin koji vam najviše odgovara! Termini se brzo popunjavanju!

ZAKAŽITE BESPLATAN SASTANAK