IED Milano otvara međunarodni konkurs za stipendije!

IED Milano otvara međunarodni konkurs za stipendije!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da jedan od najprestižnijih fakulteta za modu i dizajn otvara konkurs za stipendiranje svojih budućih studenata.

Naime, dodeljuju se 53 stipendije (25 za osnovne i 28 za master) u vidu umanjenja školarine za 50% u svim kampusima IED-a. Konkurs je namenjen studentima koji se prijavljuju za master i osnovne studije na datom fakultetu. 

Studenti bi trebalo u periodu od 23. oktobra do 13. decembra 2019. da predaju prezentaciju koja ističe njihovu maštu i dizajnerske sposobnosti, a povezana je za predmetom konkursa. Prezentacija treba da bude napravljena po sledećim uputstvima. Neophodno je da indentifikujete tri dizajnerska proizvoda (materijalna ili nematerijalna, fizička ili digitalna) koji su u poslednjih 15 godina doprineli da se poveća nivo poštovanja prema pojedincima, kulturi, okruženju, manjinama, rodu ili staništu. Treba da izaberete onaj koji je relavantan za određeni studentski program na koji želite da aplicirate, kao i da napišete i komentarišete razloge koje stoje iza vašeg izbora. Konkurs će biti detaljno obrazložen i opisan na sajtu fakulteta. 

Ino Edukacija želi svu sreću budućim stipendistima!