Imaš EU pasoš? Studiraj u Holandiji ili Švedskoj!

Imaš EU pasoš? Studiraj u Holandiji ili Švedskoj!

Da li znate da su sa EU pasošem studije u Holandiji samo 2000 evra godina, a u Švedskoj potpuno besplatne! Dostupne su i stipendije i nije potrebna viza! Prijave u toku!

STUDIJE U HOLANDIJI

Holandija je jedna od najotvorenijih zemalja Evrope, koja je poznata po toleranciji, slobodnom životu i veoma razvijenoj ekonomiji. Naši partnerski univerziteti Fontys i Rotterdam Business School nalaze se u interesantnim studentskim gradovima do kojih se brzo i jeftino stiže low cost letovima. Državni Univerzitet Fontys nalazi se u južnoj Holandiji, u gradovima Eindhoven, Tilburg i Venlo, i nudi više od 15 programa na engleskom jeziku. Državni univerzitet Rotterdam Business School nalazi se u čuvenom Erasmus kampusu u Roterdamu, centru ekonomije Holandije i u gradu koji je najveća luka u Evropi. Low cost kompanija Wizzar leti 4 puta nedeljno iz Beograda za Eindhoven, a low cost kompanija Transavia leti 6 puta nedeljno iz Beograda za Amsterdam. Godina studija u Holandiji košta 2000 evra sa EU pasošem, a dostupni su i studentski krediti i stipendije.



STUDIJE U ŠVEDSKOJ

Sa EU pasošem studije u Švedskoj su besplatne. Državni Univerzitet Jonkoping nalazi se u južnoj Švedskoj, u prelepom gradu Jonkoping koji leži na obali jezera Vatern. Na engleskom jeziku u ponudi je više od 20 programa. Jonkoping se nalazi pored grada Malmo, gde leti Wizzair direktno iz Beograda.



PRIJAVA

Prijava preko Ino agencije je direktna i besplatna. Kontaktirajte nas upitom ispod ili na 0615544199: