Ino Agencija pruža podršku mladima

Ino Agencija pruža podršku mladima

Tim Ino Agencije smatra da je veoma važno edukovati i informisati mlade ljude, a svoj doprinos dajemo učestvovanjem na događajima koje organizuju studenti.

Ove godine smo održali prezentacije i radionice u saradnji sa brojnim studentskim organizacijama, a mesec oktobar su nam ispunili sledeći događaji:

KONFERENCIJA “WE BUILD THE FUTURE” – PARLAMENT GRAĐEVINSKOG FAKULTETA

Mladi tim parlamenta Građevinskog fakulteta je organizovao, 07. oktobra, treću po redu međunarodnu konferenciju studenata Arhitektonskih, Građevinskih i Geodetskih fakulteta na Zlatiboru, a nama je bila čast da održimo radionicu na engleskom jeziku na temu CV i Motivaciono pismo.

22221588_2063446807217407_8521501518047666853_n

KONFERENCIJA “UPOZNAJ EKOF” – PARLAMENT EKONOMSKOG FAKULTETA


Grupa za Spekof već šestu godinu za redom organizuje konferenciju namenjenu novoupisanim studentima Ekonomskog fakulteta. Ove godine konferencija je održana 08. oktobra na Avali. Cilj ovog projekta jeste da brucoši bolje upoznaju sam sistem studiranja i da se pripreme za predstojeće studentske dane.

Mi smo održali prezentaciju na temu “Studije i stipendije u inostranstvu”, nakon koje smo odgovorili na lavinu pitanja koja je usledila, što nam je bilo posebno drago.




SAJAM “CAREER DAYS” – AIESEC SRBIJA

Poslednji događaj namenjen mladima u oktobru, priredio nam je AIESEC Srbija 13. oktobra u galeriji Progres. “Career days” praćen tradicijom dugom 22 godine, predstavlja niz događaja koji su fokusirani na to da mladima obezbede odgovarajući posao ili praksu. Uz našu podršku kao medijskih partnera, pobrinuli smo se da njihov poziv dođe do velikog broja mladih, koji su se odazvali i prisustvovali sajmu.

Naš štand su posetili mnogi od njih i sa zadovoljstvom smo odgovorili na pitanja koja su imali, a naše mlade praktikantkinje su rado prenele svoje utiske i koliko je praksa značajna za razvoj i usavršavanje mladog čoveka.

Deo atmosfere sa sajma pogledajte ovde.


 

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit