Ino Edukacija centar od ovog leta u Porto Montenegro!

Ino Edukacija centar od ovog leta u Porto Montenegro!

Imamo odlične vesti za sve naše studente i buduće studente iz Crne Gore! Od ovoga leta Ino Edukacija centar za školovanje u inostrantvu vam pruža usluge upisa na najprestižnije univerzitete iz svoje kancelarije na ekskluzivnoj lokaciji - Porto Montenegro Innovation Centre.

Uložite u svoje obrazovanje i prepustite se u ruke stručnom timu najvećeg centra za školovanje koji sarađuje sa preko 100 univerziteta, srednjih škola i škola jezika u inostranstvu.

Naš tim je tu da vam pomogne prilikom odabira vašeg budućeg poziva putem profesionalne orijentacije, zatim biramo programe i univerzitete koji su najbolja opcija za nastavak vašeg obrazovanja, radimo na dokumentaciji, potrebnim testovima za upis, apliciramo, slavimo prijem na fakultet zajedno sa vama i apliciramo za vizu.

Dakle, ukoliko želite da uštedite vreme i novac, obezbedite sebi prestižno obrazovanje bez stresa – kontaktirajte nas, naša konsultantkinja Sanja Milosavljević će vas rado dočekati i obaviti informativni razgovor.

Već smo imali naše prve studente u novom prostoru i radujemo se svakom novom sastanku, zato nam pišite na montenegro@inoedukacija.com!