Intenzivne pripreme za SAT i TOEFL u julu i avgustu 2020

Intenzivne pripreme za SAT i TOEFL u julu i avgustu 2020

Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu i Professional English centar za strane jezike organizuju LETNJU ŠKOLU 2020 u vidu intenzivnih priprema za polaganje međunarodnih ispita SAT i TOEFL.

Iskoristite leto maksimalno i pripremite se za međunarodne ispite TOEFL ili SAT za samo dve nedelje intenzivnog rada! 

Naši đaci imaju 100% prolaznost na TOEFL ispitima!

Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu i Professional English centar za strane jezike organizuju dvonedeljnu letnju školu za pripreme međunarodnih ispita TOEFL i SAT. Osim priprema polaznici će pohađati radionice na temu pisanja CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku, pisanje eseja i gde na studije u inostranstvu.

Ukoliko ste se raspitivali ili ušli u proceduru apliciranja za studije u inostranstvu, upoznati ste sa navedenim međunarodnim sertifikatima i testovima koji su često neophodni da biste upisali inostrani fakultet.

Test of English as a Foreign Language ili TOEFL je standardizovan međunarodno priznati sertifikat koji meri znanje engleskog jezika budućih studenata koji žele da upišu studije u inostranstvu i engleski im nije maternji jezik.

SAT je standardizovan test koji se sastoji od testiranja znanja engleskog jezika i matematike. Najčešće je uslov za upis univerziteta u Americi, mada se može naći i kao uslov za upis određenih programa u Evropi.

Professional English se kao centar za strane jezike aktivno bavi pripremom studenata za polaganje navedenih ispita i sa ponosom ističemo neverovatan procenat prolaznosti naših đaka od 100% prilikom polaganja TOEFL ispita i 96% prilikom polaganja SAT-a.

Ino Edukacija je vaš savetnik i podrška prilikom upisa na studije u inostranstvu i izbora fakulteta, sa desetogodišnjim iskustvom u izradi i pripremi dokumentacije neophodne za apliciranje na studije.

Letnja škola 3

Letnja škola

Osnovne letnje pripreme za polaganje međunarodnih ispita TOEFL i/ili SAT traju 2 nedelje i uključuju 20 dvočasa, u jutarnjem ili popodnevnom terminu.

Pripreme su koncipirane tako da podrazumevaju ulazno testiranje pre početka nastave i raspoređivanje u odgovarajuću grupu, u skladu sa nivoom znanja.

Prvi polazak: 20. jul – 03. avgust 2020. godine

Drugi polazak: 10. avgust – 24. avgust 2020. godine

Svakog radnog dana održavaće se blok nastava u trajanju od 3,5h (2×90 minuta nastave + 30 minuta pauza za osveženje), na kojoj će profesori engleskog jezika i matematike, kao ostvareni mentori i podrška, na različite načine uvesti polaznike u svet akademskog engleskog jezika.

Pripreme se održavaju u prostorijama Professional English centra na adresi Kraljice Marije 4 u Beogradu, dok će se radionice održati u prostorijama Ino Edukacije u Makedonskoj 30.

Letnja škola 2

Priprema za TOEFL i/ili SAT podrazumeva podjednaku posvećenost svim delovima ovih ispita – Reading, Listening, Writing i Speaking (independent i integrated), odnosno matematike, kada je reč o SAT ispitu.

Po završetku pripremne nastave, polaznici rade simulaciju testa, gde će u realnom vremenu moći da se oprobaju u polaganju navedenih ispita.

Po završetku osnovnih priprema, polaznici se mogu odlučiti i za jednu ili više dodatnih nedelja priprema.

Napomena

Organizatori poštuju sve mere predostrožnosti protiv zaraze virusom COVID – 19.

Prostorije se redovno provetravaju, maksimalan broj učenika u grupi je 5 i svima su obezbeđene maske i sredstva za dezinfekciju. Učenici su na udaljenosti od 2 metra.

Zdravlje naših učenika i zaposlenih je na prvom mestu!

Cena i prijave

Cena dvonedeljnog kursa je 500 evra u dinarskoj protivvrednosti i uključuje:

  • Dve nedelje intenzivnog kursa TOEFL/SAT
  • 3 radionice akademskog pisanja i radionica gde na studije u inostranstvu
  • Ulazno testiranje
  • Materijali za rad
  • Simulacija ispita
  • Sertifikat
  • Radionice u Ino Edukaciji
  • Osveženje tokom priprema
  • Završno piće i dodela sertifikata

Ukoliko se polaznk odluči za produženje priprema, svaka dodatna nedelja je 200 evra.

Prijave za letnju školu se vrše putem mejla na marketing@inoedukacija.com, pozivom na broj +381615544199 ili putem upita ispod, pa ćemo Vas kontaktirati: