Novi program Music, Multimedia and Entertainment na Baruch College-u!

Novi program Music, Multimedia and Entertainment na Baruch College-u!

Music, Multimedia and Entertainment je izuzetno praktičan, i za industriju relevantan program koji će studente upoznati sa tehničkim aspektima muzičkog,  video i zvučnog inžinjeringa, produkcijske industrije, kao i sa poslovnom stranom datog polja.

Potpuno novi muzički i zabavni program upoznaće studente sa muzičkim biznisom i dati im mogućnost rada sa talentovanim pojedincima, snimanja u studiju, marketinških veština i drugo. Pored toga, studenti će naučiti video produkciju, stvaranje muzičkih video zapisa, licenciranje, i druge poslovne procese.

Baruch CAPS je u partnerstvu sa AJA Live, osnovanom kompanijom za muzičku i filmsku produkciju u Njujorku, dizajnirao i isporučio program koji će studente pripremiti za različite karijere u toj oblasti.

Studenti mogu da studiraju 3 semestra, ali i da pohađaju samo jedan ili dva odabrana semestra, u odnosu na oblast programa koja ih interesuje.

Baruch College je među vodećim univerzitetima u regionu i u SAD-u  prema World Reportu, Forbsu i Princeton Review-u. S obzirom da se njihov kampus nalazi na Menhetnu, u Njujorku, budući studenti će biti u neposrednom kontaktu sa globalnim sedištima velikih kompanija i organizacija što predstavlja veliku mogućnost umrežavanja, unapređenja karijere kao i mogućnosti za kvalitetnu praksu. S obzirom da koledž pohađa više od 18000 studenata iz više od 170 zemalja, Naruch sa ponosom nosi titulu jednog od etnički najrazličitijih koledža u SAD-u.

Baruch College je osnovan davne 1847. kada je osnovana Slobodna akademija, prvi besplatni koledž u naciji. Baruch se strogo drži svoje utemeljene akademske izvrsnosti, pristupačnosti i mogućnosti školovanja za studente širom sveta.