Održana je još jedna uspešna Ino prezentacija u nizu!

Održana je još jedna uspešna Ino prezentacija u nizu!

INO TIM JE U NOVEMBRU ORGANIZOVAO NEKOLIKO USPEŠNIH PROMOCIJA FAKULTETA IZ INOSTRANSTVA, A POSLEDNJA U NIZU JESTE PROMOCIJA UNIVERZITETA WEBSTER IZ BEČA.

Webster Univerzitet je privatni američki univerzitet sa kampusom u Beču. Studije su po američkom sistemu, što znači da se velika pažnja posvećuje spajanju teorije i prakse, predavanja su u malim grupama i profesori su veoma posvećeni studentima. Nakon studija dobijaju se i američka i austrijska diploma. Više o studijama na Webster Univerzitetu saznajte ovde.





Na promociji Univerziteta Webster govorili smo o programima, cenama i upisu, a prisutni su imali priliku da vide unutrašnjost kampusa i univerziteta kroz video sadržaj i uvere se u visoki kvalitet koji univerzitet nudi. Prezentaciju je održala gospođa Sandra Schneider, Head of Admission Office, koja je ljubazno odgovarala na sva pitanja prisutnih.

Nakon prezentacije je organizovan  koktel na kojem su prisutni lično razgovarali sa predstavnicom Webstera, kao i sa članovima tima Ino agencije.

Zahvaljujemo se gospođi Schneider na odličnoj prezentaciji i budućim studentima koji su se pojavili u ovolikom broju.

 

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu ili Webster Univerzitet, pošaljite nam besplatan upit: