Studiraj u Nemačkoj - Prezentacija CBS International Business School u Ino Edukaciji

Studiraj u Nemačkoj - Prezentacija CBS International Business School u Ino Edukaciji

CBS International Business School održava besplatnu prezentaciju u sredu 11.maja u 18h u Ino Edukaciji. Iskoristite priliku da prisustvujete prezentaciji jednog od najuticajnijih nemačkih privatnih univerziteta iz oblasti biznisa.

Pozivamo vas na prezentaciju CBS International Business School gde možete direktno od predstavnika univerziteta da saznate sve o studijama na ovom prestižnom fakultetu, uslovima upisa, stipendijama, programima i kvalitetu studiranja u Nemačkoj. Svi studijski programi su na engleskom jeziku.

Prezentaciju će voditi gospođa Julia Popović, predstavnica CBS International Business School. Saznajte kako je studirati u Nemačkoj!

REGISTRUJTE SE OVDE

5 razloga zašto da odaberete CBS za nastavak svog školovanja:

  • CBS je proglašen 2021. godine za najbolji univerzitet iz oblasti primenjenih studija za program Business Administration
  • Postoji više kampusa u Nemačkoj, a glavni kampus se nalazi u Kelnu
  • Veliki broj biznis programa na engleskom jeziku
  • Kao univerzitet primenjenih studija u toku programa obavezne su prakse
  • Postoje stipendije za EU studente za osnovne, master i MBA studije i dodeljuju se svake godine u iznosu 25% od školarine. Za non EU student postoje jednokratne stipendije za osnovne, master i MBA studije u iznosu od 3000 evra (1500 za MBA).

Više informacija o ovom fakultetu možete pročitati OVDE.

CBS International Business School

Datum: 11.maj 2022.

Početak: 18h

Lokacija: Ino Edukacija, Makedonska 30, Beograd

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna


Registrujte se za besplatnu prezentaciju CBS International Business School i saznajte sve o osnovnim i master studijama na ovom univerzitetu.

REGISTRUJTE SE OVDE