Prezentacija Swiss Education Group u Ino Edukaciji u sredu 4. maja u 18h

Prezentacija Swiss Education Group u Ino Edukaciji u sredu 4. maja u 18h

Broj 1 studije turizma i hotelijerstva u Evropi! Steknite prestižno obrazovanje i započnite karijeru u jednoj od vodećih profesija na svetu!



Pozivamo vas na uživo prezentaciju Swiss Education Group u Ino Edukaciji u sredu 4. maja u 18h, gde možete direktno od predstavnika univerziteta da saznate sve o studijama, programima, uslovima upisa, stipendijama, plaćenim praksama!

Prezentaciju će voditi gospodin Ivan Presnov, predstavnik Swiss Education Group.

REGISTRUJTE SE OVDE

Turizam i hotelijerstvo su jedna od najbrže rastućih oblasti poslovanja na svetu! Swiss Education Group je grupa prestižnih univerziteta koji se nalaze u Švajcarskoj i koji edukuju kadar iz oblasti turizma i hotelijerstva koji postaju menadžeri svetski poznatih hotela i restorana.

SEG čine fakulteti:

  • Cesar Ritz
  • Culinary Arts Academy
  • Hotel Institute Montreux
  • IHTTI School of Hotel Managemet
  • Swiss Hotel Management School

Ovi fakulteti studentima pružaju međunarodno akreditovane programe iz oblasti međunarodnog hotelijerskog poslovanja, hospitality management, culinary arts i culinary management.

Fakultet ima obaveznu praksu i partnerstvo sa prestižnim kompanijama, kao što su: Marriott International, Mandarin Oriental, White Lodging, The Bürgenstock Selection, Rosewood Hotels & Resorts, Sandals Resorts International, Wharf Hotels Management Limited, Aman Resorts, Accor Hotels, Palladium Hotels & Resorts, Hubolt, Disney, Mane, Ritz Paris, John Paul. Započnite svoju karijeru baš u nekoj od ovih kompanija!


Više informacija o ovom univerzitetu možete da pročitate OVDE.

Swiss Education Group prezentacija

Datum: 4. maj 2022.

Početak: 18h

Lokacija: Ino Edukacija, Makedonska 30, Beograd

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna"

Prijava preko Ino Edukacije

Ino Edukacija je predstavnik Swiss Education Group i prijava preko nas je direktna i besplatna!

Registrujte se za besplatnu prezentaciju Swiss Education Group i saznajte sve o osnovim i master studijama na ovom univerzitetu.

REGISTRUJTE SE OVDE