Studenti EU Business School pod mentorstvom menadžera čuvenih kompanija!

Studenti EU Business School pod mentorstvom menadžera čuvenih kompanija!

EU Business School (EUBS) je međunarodna, akreditovana biznis škola sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu. Ovaj univerzitet sprema studente za dinamičan poslovni svet kroz najmodernije programe obrazovanja, pri čemu je bitan adut internacionalnost studentskih grupa.

Čuvena kompanija Leonardo 3.4.5 je izabrana za novu mentorsku kompaniju za EU Business School MBA klasu 2018-2019. Studenti EUBS će raditi sa profesionalcima iz Leonardo 3.4.5  kako bi dalje razvili marketing strategiju i pomogli u unapređenju poslovnih ciljeva kompanije.



NEPROCENJIVE VREDNOSTI ZA STUDENTE EUBS

EU Business School (EU) je ponosan na partnerstvo sa Leonardo 3.4.5 kao mentorskom kompanijom za svoje MBA studente. Cilj ovog partnerstva je da studentima pruže neprocenjive vrednosti kroz praktično iskustvo u poslovnom okruženju.

Leonardo 3.4.5 predstavlja najsavremeniji online alat koji pomaže kompanijama da bolje razumeju pristup timskom radu. Stoga nije ni čudo što je dogovor za ovu saradnju postignut, s obzirom na međunarodno priznato obrazovanje koje EUBS  pruža studentima kroz najnovije menadžment discipline i teorije, kao i dodatna digitalna znanja, meke veštine i timski rad koji će studentima MBA-a biti neophodan za rad u ovoj kompaniji.



RAD NA PROJEKTIMA UZ PODRŠKU MENTORA

Tokom školske godine studenti će imati priliku da rade direktno sa direktorima i profesionalcima iz kompanije koji će ih usmeravati i pružati povratne informacije o njihovom projektnom radu. Na kraju školske godine, MBA klasa će dostaviti nekoliko projekata koji se predaju upravnom odboru na ocenjivanje. Kroz ove projekte, studenti će raditi na poboljšanju promocije, organizaciji bitnih događaja i definisanju strategije za poslovni razvoj kompanije.


Dekan EUBS kaže da ovaj mentorski program dodaje mnogo vrednosti njihovom MBA programu i da kroz njega studenti mogu da steknu profesionalno iskustvo, ali i da studente čekaju mnoge poslovne prilike.


Kroz saradnju sa kompanijom Leonardo 3.4.5, fakultet očekuje da će poboljšati iskustvo studenata, fokusirajući se na edukaciju zasnovanu na projektima i postavljanjem profesionalnog iskustva u prvi plan obrazovanja. Zbog uspeha ovih mentorskih programa, takođe razmišljaju o tome da ih uvedu i na programe osnovnih studija.



European Business School je jedan od mnogobrojnih izlagača na Study Abroad. Fair Belgrade koji se održava 27. oktobra, 12-19h, u hotelu Hiltonu. Dođite da dobijete više informacija o studijama na ovom prestižnom univerzitetu!


Ulaz je besplatan, a možete se prijaviti putem sledeće forme: