Studiraj online studije

Studiraj online studije

Online studije u Evropi i Americi, upišite sa stipendijom! Direktan upis preko Ino Edukacije.

Tokom pandemije Covid19 virusa naučili smo da više komuniciramo online, preko video poziva i na daljinu i to je uticalo i na način kako se obrazujemo i studiramo. Predstavljamo vam opcije za online studije koje možete da upišete direktno preko Ino Edukacije. 

ONLINE BUSINESS SCHOOL - UK

Britanski univerzitet koji ima dugo iskustvo u online obrazovanju i koji nudi različite programe online, kao i top-up programe za osnovne i MBA studije, gde možete da odete u Englesku i završite studije i na kampusu. Više o njima saznajte ovde

EU BUSINESS SCHOOL ONLINE

Čuvena švajcarska business škola sa kampusima širom Evrope nudi svoje programe i online. Utisci studenata online kampusa bila su izuzetno pozitivna! Više informacija ovde. Kontaktirajte nas za moguće stipendije!

BARUCH COLLEGE NEW YORK

Baruch College je državni univerzitet iz Njujorka, koji nudi poslovne i marketing Master programe, ali i online pripreme GMAT, GRE i TOEFL testova. Više informacija ovde. Za besplatnu prijavu kontaktirajte nas. 

CATTOLICA UNIVERSITY MILAN

Cattolica je čuveni univerzitet iz Milana koji nudi Master of International Business online. Više informacija ovde. Kontaktirajte nas za stipendije i direktan upis. 

Zakažite besplatne konsultacije ovde!