Studiraj psihologiju na Websteru!

Studiraj psihologiju na Websteru!

Webster je američki univerzitet, koji je osnovan 1915. godine i nalazi se u Beču. Akreditovan je i od strane Austrije, i od strane Amerike, tako da vi po završetku studija dobijate diplomu koja je priznata u obe ove zemlje. Ino Edukacija je regionalni predstavnik Webster Univerziteta. Upis preko nas je direktan i besplatan!


Ukoliko želite da upišete studije psihologije, predlažemo vam da idete, gde drugo, nego u Beč. Beč je grad u kom je i sam Frojd proveo veći deo svog života, grad u kome je nastajala psihoanaliza, grad u kome se razvijala i sama psihologija.

Psihologija je jedna od osnovnih nauka s obzirom da se bavi proučavanjem ljudskog uma i ponašanja koje on generiše, kao i načina kako se ljudi ponašaju u različitim situacijama . 


Kao student psihologije na Websteru, imaćete priliku da proučavate specifične slučajeve, teorije i nauku ove discipline i takođe steknete uvid u složenosti i raznolikosti ljudskog ponašanja. Sve vreme ćete  imati omogućen pristup njihovoj  najsavremenijoj laboratoriji sa najnovijim tehnologijama. Predavanja se izvode u malim grupama, kako bi predavači bili maksimalno posvećeni svakom studentu. Predavači dolaze sa najprestižnijih univerziteta poput Harvarda, Stanforda i slično.

Studenti na Websteru koriste pristupe koji se kreću od naučnog do filozofskog, od eksperimentalnog do teorijskog. Kroz sve ove metode studenti razvijaju i primenjuju veštine rešavanja problema koje će im pomoći da razmišljaju analitički i da jasno i ubedljivo komuniciraju tokom svog života i karijere.

Univerzitet je specijalizovan za različite oblasti, koje će vam svakako omogućiti da pristupite psihologiji iz različitih perspektiva, uključujući biološke i evolucione, kliničke i savetodavne, razvojne vekove, učenje i kognitivne, društvene i međukulturalne perspektive. Čak i neuropsihologija igra važnu ulogu.

Ono što je takođe jako važno, studenti uče i napredne metode istraživanja, kao što su napredna analiza statističkih tehnika, metodologija istraživanja i psihološko testiranje. Fakultet je tu da vam pomogne:

  • da razvijete analitičke veštine
  • da integrišete teorijsko znanje sa praktičnim iskustvima
  • da izgradite kompetencije za specifične ciljeve karijere ili specifične oblasti interesovanja


Webster vam pruža širok spektar mogućnosti za postdiplomske studije. Neki nastavljaju karijeru u nastavi, socijalnim uslugama, neprofitnim organizacijama ili korporacijama, dok se drugi pripremaju za prijem u programe diplomiranja i profesionalne obuke.

 

Po završetku programa moći ćete

  • da opišete glavne koncepte, teorijske perspektive, empirijske nalaze i istorijske trendove u psihologiji
  • da  primenite upotrebu naučnog zaključivanja za tumačenje psiholoških fenomena i pokažete sposobnost tumačenja dizajna i sprovođenja osnovnih psiholoških istraživanja koristeći statističke analize
  • da primenite etičke standarde za procenu psihološke nauke i prakse i primenite te standarde za izgradnju i unapređenje međuljudskih odnosa na lokalnom i globalnom nivou
  • naučite efikasno pisanje,  veštine prezentovanja i komuniciranje sa drugima
  • razgovarate o zanimanjima koja su dostupna u različitim okruženjima s obzirom na njihovo psihološko znanje, veštine i vrednosti

Cene i stipendije

S obzirom da školarine za američke univerzitete idu čak i do $60000, Webster je prilično povoljan. Školarina za osnovne studije psihologije iznosi 20 600 € godišnje, a za master studije 36 720€ godišnje.

Što se tiče stipendija, one se dodeljuju na osnovu uspeha i finansijskog stanja kandidata.


Iskustva studenata



"Ja sam student koji je zavoleo Beč odmah po dolasku. Čim sam zakoračila u zgradu Webstera bila sam oduševljena prelepim ambijentom, i energijom same zgrade. Webster je jedan od boljih izbora u mom životu. Mislim da je studiranje psihologije vrlo kvalitetno na univerzitetu, kao i sami profesori koji nam drže predavanja. Dosta toga sam naučila do sada, a mislim da me još mnogo zanimljivih stvari čeka kroz učenje na Websteru." - Nađa Joksović, student prve godine psihologije na Websteru



Ukoliko ste zainteresovani za studije psihologije, savetujemo da nam se što pre javite i zakažete svoj besplatan sastanak kako bismo na vreme pripremili dokumentaciju i poslali prijavu.

 

Čekamo vas!