Uspešno održani sajam i konferencija STUDIJE I STIPENDIJE U ITALIJI!

Uspešno održani sajam i konferencija STUDIJE I STIPENDIJE U ITALIJI!

Uspešno je održan zvanični sajam za STUDIJE I STIPENDIJE U ITALIJI 2020, koji je ove godine imao i izuzetno uspešnu konferenciju u sklopu sajamskog dela.

Ino Edukacija je u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu i uz podršku Ambasade Republike Italije u Beogradu i Podgorici organizovala sajam i konferenciju posvećenu studijama i stipendijama u Italiji, Study Abroad. In Italia 2020. Ponosni smo na činjenicu da je događaj posetilo preko 500 ljudi u obe države.

Ovo je treća edicija događaja koji se organizuje za studente i buduće studente u Srbiji i Crnoj Gori kako bi se informisali o proceduri upisa, sistemom studija i stipendijama u Italiji. Predstavnici eminentnih univerziteta iz Italije su ovim povodom posetili Beograd i predstavili svoje programe posetiocima, a tokom konferencijskog dela su nas predstavnici Ambasade i Italijanskog instituta uputili u procedure upisa, predupisa i vize. Savetnici za studije Ino Edukacije su sve zainteresovane studente detaljno uputili u stipendije u Italiji i procedure apliciranja.

Specijalno hvala ambasadoru Republike Italije gospodinu Luci Zelioli na otvaranju konferencije.

Pozivamo sve učenike i studente iz Srbije i Crne Gore koje interesuju osnovne ili master studije u inostranstvu da nas kontaktiraju putem telefona na +381615544199 ili putem mejla na office@inoedukacija.com. Tu smo za vaša pitanja!