Zakažite sastanak sa mentorima u novom prostoru Ino Edukacije!

Zakažite sastanak sa mentorima u novom prostoru Ino Edukacije!

Ino Edukacija od 18. maja počinje sa radom u novoj kancelariji na adresi Makedonska 30. Zakažite svoje konsultacije sa stručnim mentorima putem Skajpa ili uživo office@inoedukacija.com.

Srećni smo što sada i zvanično možemo da vas obavestimo da Ino Edukaciju možete pronaći na novoj lokaciji u centru grada Makedonska 30, Eurocentar (možete pristupiti i iz Dečanske), u Beogradu. Kako bismo pružili potpuni ugođaj našim studentima i roditeljima, nova kancelarija je moderno opremljena i prostrana, lokacija pristupačna i postoji mogućnost korišćenja parkinga kod zgrade Politike.

Kancelarija počinje sa radom od 18. maja 2020. godine i sastanak sa našim savetnicima za studije možemo održati putem Skajpa ili u kancelariji. Kako bismo izašli u susret zaposlenim roditeljima i studentima, prilagodili smo radno vreme koje je sada radnim danima od 09h do 17h i utorkom od 11h do 19h.

Ukoliko ste razmišljali o studijama u inostranstvu, ne znate odakle da počenete, ne možete da se odlučite za pravi program i fakultet, potrebna vam je pomoć oko prikupljanja dokumentacije, apliciranja i vize – INO mentori su tu da vam olakšaju procedure!

Zakažite svoj termin konsultacija putem telefona +381615544199, putem mejla office@inoedukacija.com ili putem formulara na dnu sajta.