Baruch College New York | Ino edukacija

Baruch College New York


Opšte informacije o fakultetu

Baruch College je među vodećim univerzitetima u regionu i naciji u SAD-u  prema World Reportu, Forbsu i Princeton Rewiev-u. Njihov kampus se nalazi na Menhetnu, u Njujorku, nedaleko od od Wall Street-a i globalnog sedišta velikih kompanija i neprofitnih i kulturnih organizacija, pružajući studentima velike mogućnosti za praksu, karijeru i umrežavanje. Više od 18.000 studenata na koledžu, koji dolaze Iz više od 170 zemalja, ovaj koledž je više puta proglašavan jednim od etnički najrazličitijih koledža u Sjedinjenim Državama.

Baruch College je dinamična zajednica naučnika i istaknutih profesionalaca koji obrazuju najrazličiti studenata u Sjedinjenim Državama. Koledž datira još od osnivanja 1847. godine Slobodne akademije, prvog besplatnog javnog koledža u naciji, i nastavlja tradiciju akademske izvrsnosti, pristupačnosti i mogućnosti za studente iz svih krajeva Nev Iork Citija, metropolitenskog regiona. , i širom sveta.

Predsednik Mitchel B. Vallerstein pridružio se koledžu Baruch u avgustu 2010. godine. Takođe ima profesorsko zvanje u Marksovoj školi za javne i međunarodne poslove, sa stručnim oblastima u oblasti nacionalne bezbednosti i spoljne politike.


Rang univerziteta i akreditacije

Baruch College je akreditovan od strane Komisije za visoko obrazovanje (MSCHE), institucije za akreditaciju koju priznaju američki sekretar za obrazovanje i Savet za akreditaciju visokog obrazovanja..

Baruch College takođe ima akreditaciju za određene programe od sledećih nezavisnih agencija za akreditaciju:

AACSB International —The Association to Advance Collegiate Schools of Business : Akredituje Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Master of Science (MS), Ekecutive Master's School of Zicklin School of Business, i Zicklin's Doctoral Program u biznisu (koji se nudi zajedno sa Graduate Center of The City University of New Yorku Njujorku). Pored poslovne akreditacije, i računovodstveni programi za dodiplomske i diplomske studije na Zicklin školi imaju računovodstvenu akreditaciju od AACSB-a In the Americas . Komisija za vršnjačku reviziju i akreditaciju NASPAA: Akredituje program Master of Public Administration (MPA) u Austin V. Marke školi za javne i međunarodne poslove. Svi programi za sticanje diploma koji se nude na koledžu Baruch registrovanu su u New York State Education Department-u.

Baruch College je član National Collegiate Athletic Association (NCAA) I Eastern College Athletic Conference (ECAC), kao i druge regionalne i gradske atletske konferencije. 

Lokacija

Da li ima bolje lokacije of filmske atmosfere na ulicama Menhetna u Njujorku?

 Ovaj koledž je smešten u samom centru Njujorka , nedaleko od poznatih atrakcija kao što su Times Square, Wall Street, 5th Avenue, i druge. 

Baruh je blizu mnogih linija podzemne železnice, stanice Penn i Grand Central Terminala, što ga čini pogodnim za putovanje iz područja kroz pet četvrti; predgrađa Vestchestera, Rocklanda i Long Islanda; New Jersey-a and Connecticut-a.

U blizini koledža postoji i nekoliko autobuskih linija.

Programi

Najpopularniji internacionalni program na Baruch Colleg-u je CABP program- Contemporary American Business Practices. Contemporary American Business Practices (CABP) sertifikat, dizajniran je da upozna pojedince sa procesima i najboljim praksama modernog poslovanju, što je relevantno za domaće i međunarodne studente koji su zainteresovani za unapređenje karijere u oblastima kao: Marketing, Finansije, Računovodstvo, Međunarodna trgovina, Menadžment i Veb dizajn.

Tokom tri semestra, studenti imaju časove od ponedeljka do četvrtka od 4 popodne i uveče. Studenti na veb dizajnu imaju časove od ponedeljka do četvrtka i četiri subote svakog semstra. Za međunarodne studente, program CABP ispunjava uslove za izdavanje I-20 sertifikata koji omoguće internacionalne student da apliciraju i za F-1 studentsku, američku vizu. 

Po završetku ovog rigoroznog programa, studenti se mogu prijaviti za praktičnu obuk ili  privremeno zaposlenje koje je direktno povezano sa studijama. Studenti mogu kontaktirati njihovog Međunarodnog studentskog savetnika na Baruch International Student Service centru (ISSC) diskutovati o mogućnostima. Ovlašćenje za zaposlenje nije zagarantovano.

Programi su : 

  • Accountring track
  • Finance Track
  • Marketing Track 
  • Web Design and Development Track 
  • Management Track 
  • International Trade Track 

Svi programi traju godinu i po dana i nakon ovog programa dozvoljeno vam je da ostanete godinu dana u Americi da pronađete posao. 

Karijerni centar

Baruhov karijerni centar nudi mnoštvo pogodnosti! 

Od pomoći pisanja CV-a do pronalaska posla, uvek su dostupni za svoje studente i pomažu im da što pre pronađu posao. Baruh organizuje karijerne sajmove na kom dolaze poznate kompanije I poslodavci I raznih poslovnih okruženja, gde student mogu da se pokažu u najboljem svetlu. Takođe, imaju svoj portal koji ima bazu podataka svih kompanija  gde možete da pratite slobodna mesta tj otvorene pozicije. Baruch ima i Smart App gde u svakom trenutku putem vašeg telefona možete da pratite objave, napravite svoj cv i putem aplikacije pronađete posao. 

 

‘’Od kada sam imao 7 godina, želeo sam da radim za Dizni kompaniju, a od kada sam imao 15, želeo sam da živim u Njujorku. Osim toga, bila mi je potrebna velika promena u životu nakon Dubaija i Njujork je bio prva opcija.’’ – Mihailo Sopić, Baruch student

Smeštaj

Baruch ima svoje rezidencije blizu Central Parka koje su super opremljene i nude odlične usluge I pogodnosti studentima. Postoji fitness centar, menza, laundry room, sobe sa kupatilom. Sve usluge Baruch rezidencije su dostupne studentima 24/7. Uvek postoje organizovane aktivnosti od strane osoblja. Oko 450 studenata boravi u Baruch smeštaju. 

Da biste aplicirali za smeštaj, potrebno je da ste primljeni na koledž i da date depozit u visini od 300 dolara. Depozit vam se vraća kada izlazite iz vašeg smeštaja ukoliko nije bilo nikakvih oštećenja. U samoj aplikaciji možete da navedete preferencije oko osobe koja bi živela sa vama kao i o pojedinostima I opremljenosti sobe. Pušenje nije dozvoljeno, osim ispred rezidencije. 

Cene smeštaja zavise koju sobu odaberete i da li biste da živite sami ili sa nekim. Ukoliko biste da živite sami cena za godinu dana je 21500$, a u dvokrevetnoj sobi 15.500$. U toku zimskog semestra kada ste na odmoru, možete da ostanete bez dodatnog troška i ugovor se potpisuje na godinu dana. 

 


Cene 

Cena CABP programa je 7 900$ sa smeštajem vam je ukupno potrebno da imate 23 500$ na računu.

Ovo je Certificate program, koji je najviše namenjen mladim osobama koje bi brzo želele da postanu deo poslovnog sveta I prakičnog iskustva. 

Stipendije za ovaj program nisu dostupne jer je školarina vrlo povoljna za američke uslove. 

Uslovi za upis

Da biste aplicirali na ovaj koledž potrebno je osim finansija, da imate položen TOEFL ili IELTS serifikat jezika, sa minimum 90 poena na TOEFL-u ili 6.5 IELTS. Takođe, aplicirate sa vašim transkriptima tj spiskom položenih ispita ili diplomom, CV-em, motivacionim pismom I pismom preporuka. 

Odgovor da li ste primljeni stiže brzo. 


Ino edukacija je predstavnik Baruch College-a i upis je preko nas direktan, a naše usluge za upis na partnerske univerzitete besplatne - javite nam se za više informacija putem upita ispod.

 

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit:Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584