ClubClass Malta | Ino edukacija

ClubClass Malta


Malta – jer leto traje pola godine.

Možda jedna od glavnih i najvećih odlika ove destinacije.

Mesto u kojem možete učiti jezik, ali istovremeno vreme iskoristiti za odmor. Zamislite samo da pauzu između časova engleskog provodite na plaži, sunčate se, kupate ili se vozite čuvenim “luzzu” brodićem. Sa eventualno nekom knjigom uz koju ćete još bolje utvrditi pređeno gradivo. Zvuči zanimljivo?

Zašto Malta?

Kroz iskustvo sa klijentima, redovno smo slušali različite doživljaje i iskustva sa letnje škole jezika, ali za jedno se uvek slože:

– Bogata istorija i dobra kuhinja

Čitava prestonica Valleta je zaštićena od strane UNESCO – a, a što se hrane tiče, to vam preporučujemo da se sami uverite. Klasična mediteranska, sa uticajem italijanske kuhinje je pun pogodak. Testenina, riba i prateći specijaliteti su uvek na dobrom glasu kada je ovo ostrvo u pitanju, a ništa u manjoj meri ga ne prati i vino koje se proizvodi vekovima.

– Dobar noćni život

Kada ovo kažemo, pored klasičnih izlazaka, tokom boravka sigurno ćete biti u prilici da prisustvujete nekom od festivala, a kojih je mnogo. Maltežani drže do tradicije, pa ćete verovatno igrati na ulici, učestvovati u običajima, sve kako bi festival bio sproveden do kraja. Poznati su po tome da jako vole vatromet, pa prilokom proslava nezaobilazni su prelepi vatrometi koji traju duže nego što obično vatromet treba da traje.

– Turistička atrakcija

Malta se sastoji od 3 ostrva – Malta, Gozo i Gomino. Ako ste se ikad zapitali gde se snimao Popaj, Grof Monte Kristo, Troja, scene čuvene serije Game of Thrones – da to je na Malti. Tačnije nešto na samom ostrvu Malta, ali većinom na ostrvu Gozo. Ako vas ipak intersuje čuvena Plava laguna, za vas je sigurno ostrvo Gomino.

– Low Cost let

Na sreću, Wizz Air je uspostavio direktan let Beograd – Malta.  Ukoliko počnete o kursu da razmišljate na vreme, verovatno ćete u međuvremenu pronaći odličnu ponudu za povratnu kartu, koja Vas neće puno koštati.

– Plaže

Kristalno čisto more, leto veći deo godine. Zar je potrebno više?

Zbog toga, predstavljamo vam našu partnersku školu jezika – Club class!

Škola je veoma bogata ponudom kurseva. Pored klasičnog kursa za odrasle, biznis kurseva, priprema za međunarodne testove, tu su i Family kursevi, odlični za roditelje koji žele da idu sa decom, pa i sami nešto nauče. Škola se nalazi u Swiequi oblasti, nedaleko od plaže.

Steknite radno iskustvo učeći engleski jezik na Malti

Work and Learn program – Radite i učite jezik na Malti. Da, tako je. Uz kurs jezika, imaćete priliku da steknete međunarodno iskustvo i radite posao u skladu sa interesovanjem i nivoom jezika.

Pripremni programi za univerzitete

Neki kuresvi su posebno korisni:

1. NCUK – pripremni program u trajanju od 30 nedelja za sve studente koji žele da se na najbolji način spreme na predstojeći univerzitet u UK, ali i generalno za predstojeće školovanje. Neki od partnerskih univerziteta ove škole su Sheffield University (partnerski univerzitet INO agencije) University of Manchester, University of Leeds, Queen Mary University i mnogi drugi.

2. Long Stay – ostanite na Malti dok ne budete sugurni da ste potpuno savladali jezik.

3. Twin Destination Programme – važna informacija za sve je da škola svoju kancelariju ima i u Londonu. Ako ste zainteresovani samo za učenje jezika u Londonu, pošaljite nam upit. Ovom prilikom škola je napravila poseban program za one koji žele da u okviru kursa budu na 2 destinacije. Pa biste neko vreme proveli na Malti, a deo u Londonu.

4. Junior programi – prilagođeni za najmlađe učenike iz celog sveta, uz strogu kontrolu nekoliko mentora. Česti izleti, radionice, samo su deo ponude za mališane.

Celokupnu ponudu za ClubClass školu jezika pogledajte ovde.

Cene

Pošto je u pitanju turistička atrakcija, za određeni period u godini, tj. kada je sezona, studenti plaćaju season supplement, a iznos za plaćanje varira u zavisnosti koliko student želi da ostane na kursu. Plaćanje ove takse važi za period 10. jun – 25. avgust.

Cena van sezone za kurs koji klijenti godinama najviše rezervišu je 820 evra. Cena obuhvata:

Tip kursa – standardni – 20 časova nedeljno

Trajanje kursa – 2 nedelje

Tip smeštaja – u porodici – jednokrevetna soba, polupansion

U cenu su uračunate i knjige, ulazni test, Welcome pack, SIM kartica, studentska kartica, sertifikat po položenom kursu i dodatna literatura za učenje jezika.


Za sva pitanja oko termina polaska, prijave ili smeštaja pošaljite nam upit. Ukoliko želite drugi tip kursa ili smeštaja, popunite upit ispod, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo u najkraćem roku.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584