Engleski na Baruch koledžu u Njujorku | Ino edukacija

Engleski na Baruch koledžu u Njujorku


Baruch College je deo najvećeg njujorškog univerziteta The City University of New York, obuhvata preko 18 000 studenata. Smešten je na Menhetnu, nedaleko od Wall streeta. Pored akademskih kurseva, ovaj koledž nudi i mogućnost učenja engleskog jezika na kursevima koji traju od 5 do 10 nedelja.

Časovi se održavaju ujutru i popodne i svi kursevi su kreirani tako da podrazumevaju 20 sati nedeljno. Časovi nude mogućnost da se nauči poslovni engleski, konverzacija, čitanje i pisanje, izgovor, gramatika, vokabular, i javni nastup. Ako vam je potrebno da časovi budu posebno prilaguđeni vama, postoji i opcija privatnih časova. Kursevi obuhvataju i aktivnosti nakon časova kao što su radionice, “conversation hour” i dnevni izleti čiji je cilj da studenti tečno progovore engleski. Najzad, kao studenti Baruch koledža, svi polaznici kurseva imaju pristup biblioteci, zdravstvenom centru, teretani i kompjuterskoj laboratoriji.

Academic Intensive English

Ovo je kurs koji je namenjen studentima koji se pripremaju za studije na engleskom jeziku. Kurs, kao i svi Baruch kursevi, podrazumeva 20 sati učenja nedeljno. Ovaj kurs je raspoređen na četiri godišnja doba, tako da tokom proleća, jeseni i zime traje 10 nedelja, a tokom leta 7 nedelja. Časovi se održavaju od ponedeljka do petka – prvi jutarnji čas počinje u 9h i traje do 11h, a drugi dnevni čas u toku dana počinje u 11:30h i završava se u 13:30h. Nakon dnevnih časova, studenti mogu da odaberu još jedan izborni čas dnevno u odnosu na njihove potrebe (Grammar, Vocabulary & Idioms, Academic Vocabulary, Pronunciation, Accent Reduction, Public Speaking, Understanding the Business World, Skills for Academic Success).

Cena kursa za 10 nedelja je 2900 dolara, dok je za 7 nedelja cena letnjeg kursa 2030 dolara.

Pripreme za TOEFL/GRE/GMAT

Ovo su takođe intenzivni kursevi koji podrazumevaju časove u trajanju od 20 sati nedeljno, ali oni su kreirani tako da traju 5 nedelja. Fleksibilni raspored omogućava studentima da uče u toku dana ili večeri. Časovi se, takođe, održavaju od ponedeljka do petka po istom rasporedu kao i Academic intenzivni kursevi. Za ovu vrstu kursa, studenti moraju da urade test engleskog, kako i ih koledž smestio u grupu za njihov nivo znanja.

Cena ovih pripremnih kurseva za svih 5 nedelja iznosi 1800 dolara.

Smeštaj

Baruch ima svoj studentski kampus koji se nalazi na Trećoj aveniji i nudi dvokrevetne i trokrevetne sobe sa privatnim kupatilima. Kampus nudi i dodatne servise: klima uređaj, frižider i mikrotalasnu, kablovsku televiziju, internet, pranje veša, biblioteku, zajedničku kuhinju, sale za sastanke, fitnes centar i kompjutere.


Ukoliko vas interesuje kurs engleskog na Baruch koledžu, pošaljite nam besplatan upit ispod.Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584