Manhattan Institute of Management


Opšte

Manhattan Institute of Management (MIM) nudi najnovije programe koji se održavaju u roku od 3, 6 i 9 meseci koji se bave poslovnom administracijom na licu mesta kao i na mreži, takođe postoje i Bootcamps u trajanju od 3 meseca za nauku o podacima i kodiranju. Najzanimljiviji deo MIM programa je što dobijate plaćenu praksu u Njujorku u periodu do 12 miliona.

Misija kojom se bavi MIM-a je da obrazuje i pripremi svoje učenike za uspeh, samim tim ona ih obučava kako da posluju u globalnom i sve tehnološki pametnijem poslovnom okruženju.

MIM se najviše razlikuje integrisanjem osnovnih akademskih studija i znanje koje dobiju studenti u obliku praktičnog poslovanja i tehnologije, kao i iskustva u svim programima.

Diplomci sa MIMa uspevaju u malim i u velikim preduzećima. Od rastućih brendova do kompanija iz Fortune 500, takođe uživaju u uspehu u raznim okruženjima. MIM ima kontakte sa više od 300 organizacija koji se nalaze u sedištu Njujorka.


Lokacija

Veoma poznat po svojoj kulturi, restoranima, muzejima i noćnom životu, Njujork je takođe odlična destinacija za studije u inostranstvu zbog jednostavnosti prevoznog sistema metroa u Njujorku.

Njujork je jedan od najpoželjnijih gradova za studiranje i život zbog široke ponude raznovrsnih programa i nebrojenih mogućnosti koje ovaj grad nudi za usavršavanje, sticanje iskustva i upoznavanje. U Njujorku se nalaze brojne cenjene i prestižne obrazovne institucije. Kulturna raznovrsnost, bogat kulturni i društveni život čini Njujork atraktivnom destinacijom koja nudi nezaboravno iskustvo studiranja.

Obilazak možete početi kratkom šetnjom od uzbudljivih destinacija poput Kipa slobode, Svetskog trgovinskog centra, Njujorške berze kao i banke Federalnih rezervi. 

MIM pruža vrhunsko akademsko, profesionalno i kulturno iskustvo u Velikoj jabuci. Studenti mogu biti sigurni da u „gradu koji nikad ne spava“ nikada neće biti dosadnog trenutka. 

Objekti koji spadaju u Manhattan Institute of Management , smešteni su u okviru koledža Niack na 17. spratu u ulici 2 Vashington Street, u centru Manhattana

Programi i cene

Bussines:

  • 9 Months - Diploma In International - Business Administration Program (DIBA)- 22.223€
  • 6 Months - International Business Administration Program (IBS) - 10.700€

  • 3 Months - Business Administration Program (BAP) - 5.350€

Interships:

  • 12 Months Master Internship Program (MIP) - 9.877€

Technology:

  • MIM Data Science Bootcamp - 11.523€
  • 3 Months Applied Financial Technology (AFT) 


Campus

Pohađanjem MIM-a, studentima se pruža izuzetna prilika da žive i uče u uzbudljivoj metropoli, koja im pruža međunarodnu perspektivu neophodnu za takmičenje u našem sve globalnijem društvu.

Campus MIM uključuje:

Tehnološki poboljšane učionice, stvarajući nove mogućnosti u nastavi i učenju integrišući umrežavanje, digitalne i audio-vizuelne tehnologije, vrhunske računarske laboratorije, biblioteka, Lounge područja.


Kako upisati MIM

Prijave za Manhattan Institute of Management:

  • zimi počinju 11. januara 2021. godine, 
  • u proleće 12. aprila 2021. godine, 
  • leti 12. jula 2021. godine, 
  • na jesen prijave su od 27. septembra 2021. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za fenomenalni studentski život u Americi i želite da steknete nezaboravno iskustvo kao i vrhunsko obrazovanje, kontaktirajte nas i zakažite besplatan sastanak sa INO mentorom oko svih informacija koje su vezane za vaš upis na Manhattan Institute of Management!

 Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584