MIU City University Miami | Ino edukacija

MIU City University Miami


MIU City University Miami je inovativni američki univerzitet sa sedištem u Majamiju na Floridi koji nudi zvanične osnovne i master univerzitetske kurseve, kako onlajn tako i na kampusu.

Tvoja ulaznica za Majami

MIU je posvećen inovacijama u tehnologijama i metodologijama učenja i naprednom istraživanju na međunarodnom nivou u službi društvenih promena i napretka. MIU posvećenost izvrsnosti i kvalitetu inspiriše programe koji pripremaju studente da se suoče sa globalnim promenama i da uspešno primene svoje akademsko znanje u stvarnim situacijama. Misija MIU-a je da pruži inovativne i pristupačne visokokvalitetne programe i mogućnosti učenja kako za stanovnike SAD tako i za međunarodne studente, koristeći najnovije tehnologije i odgovarajući na potrebe studenata u njihovoj potrazi za akademskim, ličnim i profesionalnim integritetom. MIU je priznat od strane američkog Ministarstva obrazovanja kao akreditovana ustanova za više obrazovanje.

City Campus

MIU je atipičan američki univerzitet jer ima gradski kampus i nalazi se u centru Majamija, te su studenti stalno u gradu, na plaži i žive gradski život. Ovo je različito u odnosu na standardne amerilčke kampuse, koji se često nalaze u ruralnim delovima i studenti su malo odsečeni - ovde to neće biti slučaj. Studenti su sve vreme u gradu, u kontaktu sa kompanijama i drugim studentima. Međunarodni univerzitet Markoni nudi odlične akademske programe na užurbanoj, dinamičnoj lokaciji. Evo 10 razloga da studirate u kampusu Markoni u Majamiju:


  • Kvalitetno obrazovanje: Markoni nudi potpuno akreditovane kurseve koji su priznati širom SAD.
  • Idealna lokacija: Sa svojom toplom klimom i sunčanim plažama, Majami je divno mesto za život.
  • Međunarodna izloženost: Ostvarićete međunarodne kontakte i biti uronjeni u novu kulturnu perspektivu, sticanje iskustva iz prve ruke u radu sa različitim grupama.
  • Kulturni raj: lokalni festivali, gastronomija, ples, muzika, film, umetnost, sport i pozorište će vas zabaviti i inspirisati.
  • Raj za ljubitelje prirode: okeani, reke i zalivi, kao i suptropska divljina nacionalnih parkova u blizini Majamija, nude beskrajne destinacije za istraživanje.
  • Laka mobilnost u gradu: Uz efikasan javni prevoz iznad i ispod zemlje, lako se možete kretati Majamijem bez automobila.
  • Profesionalni i lični razvoj: Napustićete svoju zonu udobnosti i razviti hrabrost i agilnost da upravljate neizvesnošću i odredite svoju budućnost.
  • Pristupačna opcija: Mogućnost da steknete američku diplomu i iskustvo američkog studenta po veoma pristupačnoj ceni.
  • Odlična destinacija za posetioce: Vaša porodica i prijatelji će voleti da vas posete u bilo koje doba godine.
  • Prilika za putovanje: Iz Majamija možete putovati u ostatak SAD: Njujork, Čikago, Los Anđeles... i u ostatak sveta.

Studije i stipendije

MIU ima veoma povoljne školarine za američke uslove. Dostupne su i dodatne stipendije, kao i jeftinije školarine ukoliko se student odluči za online studiranje. Online studiranje može biti celovito ili samo neki deo. Ako se odlučite za online program, uzmite u obzir vremensku razliku. Posle studija može se prijaviti za OPT dozvolu za rad i boravak u Americi. 

BACHELOR OF SCIENCE IN BUSINESS ADMINISTRATION

Bachelor of Science in Business Administration priprema studente da sazre u profesionalce koji imaju aktivnu ulogu u procesu ekonomskog donošenja odluka. Pruža studentima sveobuhvatno razumevanje prirode ekonomije i pravih alata za rad u finansijskim institucijama i javnim i privatnim organizacijama. Diploma iz poslovne administracije nudi se na mreži ili u kampusu i na engleskom jeziku. Studije traju 4 godine. Školarina je $6,796.

BACHELOR OF SCIENCE IN COMPUTER ENGINEERING

Diploma iz računarskog inženjerstva ima za cilj da pripremi studente da sazre u profesionalce koji imaju aktivnu ulogu u svom izabranom polju. Program se nudi na mreži i na kampusu. Priprema vas da razvijete i koristite tehnologije, kao i da budete u mogućnosti da dizajnirate, proizvodite i upravljate sistemima za elaboraciju podataka u širokom spektru aplikacija. Studije traju 4 godine. Školarina je $6,796.


MASTER OF SCIENCE IN INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION

Master u međunarodnoj poslovnoj administraciji je akademski kurs namenjen svima onima koji žele da unaprede svoju profesionalnu karijeru sticanjem specijalizovanih veština iz oblasti ekonomije, finansija i tržišta, opšteg menadžmenta i marketinga (veb marketing i in-bound marketing). U kontekstu u kojem je internacionalizacija široko rasprostranjena među preduzećima, ovaj stepen pruža teorijsku i praktičnu obuku koja omogućava studentima da analiziraju različite poslovne kontekste na međunarodnom nivou i da razviju sposobnost da efikasno intervenišu u procesima koji ih karakterišu. Master traje godinu i po dana. Školarina je $10,430 za ceo program.


MASTER OF SCIENCE IN EDUCATIONAL LEADERSHIP, MANAGEMENT, AND EMERGING TECHNOLOGIES

Program Master of Science in Education Leadership, Management, and Emerging Technologies program je dizajniran za studente koji traže uloge lidera u oblasti obrazovanja, izlažući ih inovativnom istraživanju i praksi u rukovođenju, upravljanju i administraciji obrazovnih institucija. Podučavani od strane iskusnih praktičara i aktivnih istraživača u ovoj oblasti, ovaj master integriše teoriju i praksu kako bi diplomcima omogućio da steknu akademske i praktične veštine usmene komunikacije, rešavanja problema, kritičkog razmišljanja i izgradnje tima. Master traje godinu i po dana. Školarina je $10,080 za ceo program.

Prijava na studije

Usluga slanja prijave od strane Ino Edukacije i mentorisanje kroz aplikacioni proces je besplatna, ali postoji application fee od 150$ što je standardno za američke univerzitete, i plaće se i Foreign Credential Evaluation — FCE (International students): $160.Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584