Škola jezika NATILLUS Turska | Ino edukacija

Škola jezika NATILLUS Turska


Škola engleskog jezika u Bursi - NATILLUS I Around the world


Škola jezika NATILLUS je locirana u Bursi, industrijskom gradu na severozapadu Turske koji je udaljen 150 km od Istanbula. Grad obiluje znamenitostima iz perioda Osmanskog carstva i idealna je destinacija za one koji vole tursku kuhinju, budući da je kebab zaštitno jelo ovog grada. Nalazi se u podnožju planine Uludag koja važi za jednu od najpoznatijih zimskih destinacija u Turskoj upravo zbog mogućnosti skijanja i praktikovanja drugih zimskih sportova . Pored toga što je grad poznat po proizvodnji voća, ima i bezbroj parkova i zelenih površina, te je dobio nadimak „Green Bursa“. 

Škola ima 3 moderna kampusa koji poseduju sportske sale (za košarku, odbojku i fudbal), fudbalski teren, dva bazena, unutrašnji i spoljašnji teniski teren, studio za ples i balet, muzički studio, fitnes centar, joga studio, studio za slikanje, gastronomski studio, laboratorije za robotiku i programiranje, kafeterije, prostore za odmor, amfiteatar i salu za konferencije.

Škola jezika NATILLUS je akreditovana je od strane Ministarstva obrazovanja Turske i ima u ponudi nekoliko vrsta programa.

Dolaze deca iz Evrope i Azije! Ovo je prilika da se upoznate sa đacima iz celog sveta, razgovarate na engleskom jeziku i steknete nova iskustva!


Zimski Junior kurs egleskog jezika – Snow Paradise - grupni polazak!

Datumi programa:

Od 3. do 9. januara 2022. godine 

Od 10. do 16. januara 2022. godine

Program za nedelju dana:

NATILLUS organizuje zimski kurs engleskog jezika za decu uzrasta 10 do 17 godina. Program traje nedelju dana. Grupe imaju do 12 polaznika i đaci imaju ukupno 16 sati časova iz engleskog jezika. Polaznici odsedaju u studentskoj rezidenciji (jednokrevetne ili dvokrevetne sobe), obezbeđena su 3 obroka dnevno, kao i užine tokom dana. U cenu su uključeni i izlet na planinu Uludag, celodnevni izlet u Istanbul, ulaznice i prevoz za izlete i ekskurzije, čas plivanja, gastronomska i slikarska radionica, materijali za učenje, kao i poklon dobrodošlice. U cenu nije uračunat transfer sa i od aerodroma, kao ni povratna avionska karta do Istanbula.

Program počinje u ponedeljak i završava se u subotu. Časovi se održavaju u ponedeljak, sredu, petak i subotu od 9h do 13h. Utorak je posvećen celodnevnom izletu na planinu Uludag, a četvrtak izletu u Istanbul.


Ukupna cena programa (nedelju dana) je 650 EUR. U ovu cenu su pored kursa jezika uključeni i smeštaj u studentskoj rezidenciji kao i 3 obroka dnevno.

Šta je uključeno u cenu:


 • 16 sati engleskog jezika
  All inclusive smeštaj
  3 obroka dnevno
  Izlet na planine Uludag (tubing aktivnost)
  Celodnevni izlet u Istanbul
  Transferi do svake aktivnosti i izleta
  Čas plivanja
  Gastronomska radionica
  Kreativna umetnička radionica
  Komplet za dezinfekciju visoke efikasnosti
  24/7 dostupno višejezično, nasmejano nadzorno osoblje;
  Dobra torba sa suvenirima (goddie bag)

U slučaju da osoba dobije COVID 19, škola vrši povračaj novca. U cenu nije uračunat let u Istanbul i transfer sa aerodroma, koji organizuje škole. Zavisno od broja polaznika, transfer je od 40 do 100 EUR.

Ukoliko deca nisu vakcinisana protiv Covid19, moraju da rade test pri odlasku i povratku.

PRIJAVE SU U TOKU! Ukoliko ste zainteresovani za zimski kurs engleskog jezika u školi NATILLUS, pošaljite nam upit na mentorstvo4@inoedukacija.com ili nas pozovite na broj telefona 0615544199Letnji Junior kursevi engleskog jezika – Natillus Summer Camp '22 - grupni polazak

NATILLUS organizuje letnje kurseve engleskog jezika za decu uzrasta 10 do 17 godina i to u periodu od kraja juna do sredine avgusta. Kursevi počinju svakog ponedeljka i polaznici imaju 16 sati časova iz engleskog na nedeljnom nivu. Moguće je pohađati kurs najmanje nedelju dana, a najviše dve nedelje i dostupni su kako grupni časovi. Đaci odsedaju u studentskoj rezidenciji (jednokrevetne ili dvokrevetne sobe), obezbeđena su 3 obroka dnevno, kao i užine tokom dana. U cenu su uključene ulaznice i prevoz za izlete i ekskurzije, ulaznice za muzeje, materijali za učenje, placement test, kao i poklon dobrodošlice.  U cenu nije uračunat transfer sa i od aerodroma, kao ni povratna avionska karta do Istanbula.

Datumi održavanja dvonedeljnog kursa:

20. jun - 3. jul 2022

18. jul - 31. jul 2022

1. avgust - 14. avgust 2022

Dolazak i odlazak je u nedelju.

Cena dvonedeljnog kursa je 1260 EUR. U cenu su uključeni smeštaj u studentskoj rezidenciji, 3 obroka dnevno, kurs jezika (16 časova nedeljno), kao i brojne vannastavne aktivnosti, izleti i ekskurzije (odlazak u Istabul i dvodnevni izlet u Kapadokiju).
Cena grupnog kursa (maksimum 10 polaznika) za nedelju dana je 580 EUR. U ovu cenu su pored kursa jezika uključeni i smeštaj u studentskoj rezidenciji, 3 obroka dnevno, obilazak Burse, kao i celodnevni izlet u Istanbul.

U slučaju da se polaznik opredeli i za izlet u Kapadokiju, cena grupnog kursa (maksimum 10 polaznika) za nedelju dana je 680 EUR. U ovu cenu su pored kursa jezika uključeni i smeštaj u studentskoj rezidenciji, 3 obroka dnevno, obilazak Burse, kao i dvodnevni izlet u Kapadokiju. U cenu nije uračunat let u Istanbul i transfer sa aerodroma, koji organizuje škole. Zavisno od broja polaznika, transfer je od 40 do 100 EUR.


Program Mom ‘n Me – od kraja juna do sredine jula

Program je namenjen deci uzrasta 6 do 10 godina u pratnji jednog roditelja. Polaznici imaju 14 sati časova iz engleskog na nedeljnom nivu i program može trajati maksimum 2 nedelje. Grupe su male, od 6 do 10 polaznika. Dok dete ima časove prepodne, roditelj ima slobodno vreme za obilazak grada, šoping i slično. Takođe, roditelj ima mogućnost pohađanja različitih aktivnosti – jogu, zumbu, slikanje, gastronomske radionice, itd. Dete i roditelj odsedaju u hotelu sa 4*, obezbeđena su 3 obroka dnevno, kao i užine tokom dana. U cenu su uključene ulaznice i prevoz za izlete i ekskurzije, ulaznice za muzeje, materijali za učenje, placement test, kao i poklon dobrodošlice. U cenu nije uračunat transfer sa i od aerodroma, kao ni povratna avionska karta do Istanbula.

Cena kursa za nedelju dana je 1300 EUR, a za dve nedelje je 2500 EUR. U ovu cenu su pored kursa jezika (za dete) uključeni i smeštaj u hotelu sa 4*, kao i 3 obroka dnevno za dete i jednog roditelja.


PRIJAVE SU U TOKU! Ukoliko ste zainteresovani za  kurs engleskog jezika u školi NATILLUS, pošaljite upit na mentorstvo4@inoedukacija.com ili pozovite na broj telefona 0615544199


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584