St George International London – škola engleskog jezika | Ino edukacija

St George International London – škola engleskog jezika


SGI – St George International je škola osnovana 1962. godine u Londonu. Sa preko 50 godina iskustva u predavanju SGI je 1992. akreditovan od strane British Council-a i do danas usavršava metode prenošenja znanja engleskog jezika. Ima dva isturena ogranka u Italiji i Indiji a sarađuje sa brojnim školama u Britaniji i van nje.

Fantastična lokacija u centru Londona (The West End) je jedna od stvari koje ovu školu čine odličnim izborom kada je učenje engleskog jezika na samom izvoru tog jezika u pitanju. Škola jezika se nalazi u mirnoj studentskoj regiji i nudi kurseve poput General English, Business English i Academic English, gde se garantuje da će pohađanjem ovih kurseva vaš engleski dostići nivo koji očekujete.

10 razloga zašto SGI treba da bude vaš prvi izbor pri biranju škole jezika u Britaniji su:

  • lokacija – Central London
  • rad u malim grupama – 12 polaznika General English, 8 polaznika Business English
  • preko 50 godina iskustva u predavanju engleskog jezika
  • 98% procenat preporuka bivših polaznika škole
  • Odlični rezultati nakon procena i inspekcija – British Council-a i ISI-a.
  • Super izbor kurseva engleskog koji počinju svakog ponedeljka u godini
  • Licencirani garant za studentske vize
  • opcije kvalitetnog smeštaja po razumnim cenama u Londonu
  • uzbudljiv društveni program – događaji i aktivnosti svake nedelje
  • odlična podrška studentima– tutorisanje, individualni plan nastave, vodič za samostalno učenje

KURSEVI


SGI je kurseve jednostavno podelila prema upotrebi i nameni na General English, Business English i Academic English.

General English kursevi su podeljeni ni Standard, Intensive, English Combination i Afternoon English. Business je podeljen na Business Mini Group, Business Mini Group Plus, Business English, Combination dok je Academic English  podeljen na IELTS Preparation, IELTS Intensive, IELTS Combination, University Foundation, SGI SELT Preparation, CAE Exam preparation i FCE English preparation.

Smeštaj

SGI nudi nekoliko vidova smeštaja za polaznike svojih kurseva. Opcije su Students Residence, Homestay vid smeštaja, neki od londonskih hotela ili privatnih studija. Studentska rezidencija se nalaze na lokacijama sa kojih se lako stiže do same škole, neke nude doručak i večeru, a neke self-catering, neke su otvorene tokom cele godine a neke su predviđene za smeštaj samo u letnjim mesecima, cena je od 245 do 395  funti nedeljno. Homestay ili smeštaju u porodicama u Londonu je poklonjena velika pažnja jer se veliki broj studenata opredeli baš za ovaj vid smeštaja, između ostalog da bi što više bili izloženi engleskom jeziku i brže napredovali u učenju, a cena je između 160 i 225 funti zavisno od zone gde se smeštaj nalazi i obroka koje student želi. Porodice i smeštaj bira i ocenjuje sama škola, te moraju ispunjavati visoke standarde. Ako se student odluči za smeštaj u hotelu, škola je obezbedila nekoliko hotela blizu škole sa 3 ili 4 zvezdice ali po pristupačnim cenama (145-175 funti dnevno), a za one koji žele smeštaj i privatnost na vrhunskom nivou tu su specijalni stanovi koje škola preporučuje za svoje polaznike (cena od 87 do 127 funti dnevno zavisno da li je letnja sezona ili ne). SGI nudi i transfer od i do aerodroma.

Cene

Cena grupnih kurseva zavisi od više faktora – broja nedelja, inteziteta kursa i veličine grupe. Recimo, dvonedeljni kurs Standard Course (20h engleskog nedeljno) u trajanju od 2 nedelje bi koštao 525 £, 3 nedelje 785£, 4 nedelje 1025£. Business English (20h nedeljno, mini group) bi za dve nedelje koštao 665£, 3 nedelje 985£, 4 nedelje 1310£. Priprema za IELTS test u trajanju od dve nedelje (20h nedeljno) bi koštala 610£, 3 nedelje 910£, 4 nedelje 1210£.

Priprema za FCE i CAE u trajanju od 4 nedelje je 825£ i ovo je odlična cena za pripremu testa čiji sertifikat važi celog života, za razliku od IELTS-a i TOEFL-a. 


Ino agencija je zvanični partner SGI Instituta u Londonu! Ako ste zainteresovani za ovu školu, slobodno nas kontaktirajte!

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584