TEDI London | Ino edukacija

TEDI London


Novi fakultet za novo doba

TEDI-London je inženjerski fakultet koju su zajedno osnovali tri prestižna univerziteta – Arizona State University, King’s College London i UNSW Sydney. Zašto? Žele da ponude studije inženjerstva na inovativniji i praktičniji način. 

Vrata TEDI-London-a otvorena su za svakog ko želi da studira inženjerstvo. Idealan je za studente koji su motivisani, koji uživaju u izazovu i žele da unaprede kvalitet života u svetu. Programi predstavljaju miks teorije, prakse i obaveznog rada u toku studija kako bi primenili naučeno i bili osposobljeni za rad posle studija. TEDI-London filozofija prati ciljeve održivog razvoja UN-a i mnogi projekti će biti usklađeni sa tim ciljevima, kao štu su održavanje održivih gradova i zajednice, dobro zdravlje, pristupačna i čista energija, klimatske promene.  

Studenti će biti u grupama od najviše 30 studenata, ali će projektne grupne biti znatno manje – oko 5 studenata po timu.

Kampus

Kampus TEDI-London nalazi se u Canada Water – South East London, udaljen na samo dve stanice podzemne železnice od Londonskog mosta, te su studenti u neposrednoj blizini svetske metropole u kojoj se procenjuje da je više od sto hilaja stranih studenata iz 150 različitih zemalja. S obzirom na veliki broj studentata u Londonu, brojne su pogodnosti i popusti na namirnice, usluge, barove, događaje, galerije… Nov, moderan kampus je sjajno opremljen i ima niz pogodnosti za studente, uključujući prostor za događaje i izložbe, konferencijske i nastavne prostorije, prostore za proizvodnju sa najnovijim tehnologijama i opremom. Takođe, mesta koja studenti mogu da koriste za druženje, meditaciju, stvaranje ideja. Studenti će imati sve što  je potrebno da razviju svoje ideje i inženjerske veštine. Studentski smeštaj nije deo kampusa. Na sajtu TEDI-London budeći sudenti mogu da pronađu njihovu listu preporučenih provajdera smeštaja koji odgovaraju nižem budžetu za studente kojima je potreban smeštaj.

London je poslovni centar sveta u kome su smeštena sedišta najvećih firmi sveta. Studenti imaju mogućnost da rade 20h nedeljno, što im i u toku studija pruža mogućnost da iskuse poslovni svet, kao i da zarade džeparac. U Velikoj Britaniji možete ostati čak 2 godine nakon završenih studija, što je odlična prilka da pronađete posao. 

Studije na TEDI London

  • Bachelor of Engineering BEng (Hons) 
  • Integrated Master of Engineering MEng (Hons)

TEDI-London's Global Design Engineering Steps (B.Eng and M.Eng) – je opšti inženjerski program koji premošćuje mnoge discipline inženjerstva, uključujući mašinski, električni i elektronski, civilni, ekološki i dizajn proizvoda. To će razviti vašu sposobnost da kreirate i doprinesete rešenjima za neke od najvećih izazova sa kojima se suočava 21. vek. Bićete ovlašćeni da koristite inženjersko znanje koje ste stekli i da kreirate inovativna rešenja za projekte iz stvarnog sveta koje je identifikovala industrija.

Osnovne studije traju 3 godine, a master studije 1 godinu. TEDI-London nastavni plan i program ima interdisiplinarni pristup inženjerstvu. To znači da uključuje sve elemente profesionalnog inženjeringa, kao i digitalne, dizajnerske i poslovne veštine, i idealan je ako ste zainteresovani za sve aspekte inženjeringa i ne želite da se odlučite za određenu disciplinu.

Od prvog dana nastava će biti praktična, budući studenti će raditi na projektima koji predstavljaju izazove iz stvarnog života. Mešavina individualnih i grupnih projekata će studentima omogućiti da učestvuju u timskom radu, rešavanju problema, upljavaljanje projektima i liderske veštine i pružiće priliku studentima da proučavaju oblasti koje ih interesuju. TEDI-London počinje sa nastavom u septembru. 

Školarina za međunarodne studente iznosi £28050 godišnje. Preko Ino Edukacije možete se prijaviti za umanjenje školarine do 50%!


TEDI-London projekti 

Postoji mešavina individualnih i grupnih projekata koji omogućavaju studentima da razviju svoje veštine rada sa drugim studentima, stiču samostalnost u rešavanju problema, upravljanje projektima i unapređuju liderske veštine.

Projekti će se razvijati oko ključnih tema ili disciplina, kao što su računarstvo i robotika, pametni gradovi, energija i održivost. Svi studenti će preduzeti značajne individualne projekte u 3. i 4. godini studija, što se može uraditi čak i u saradnji sa industrijom.

Tržište bira TEDI diplomce

Inženjeri dizajna mogu biti zaposleni u dosta industrija, uključujući vazduhoplovstvo, automobilsku industriju, proizvodnju, civilnu, ekološku (održivost), bio-medicinu (računarski inženjering) i još mnogo toga. Takođe, budući studenti će steći mnogo prenosivih veština poslovanja, komunikacije i dizajn proizvoda. Pošto imaju i inženjersko i poslovno znanje, ali i soft-skills koje se razvijaju tokom studija, TEDI diplomci su izuzetno traženi na tržištu rada. Kako je trenutno na snazi program Graduate visa, svi studenti posle studija mogu se prijaviti za radnu dozvolu posle studija. 

TEDI-London je u saradnji sa velikim kompanijama kao što su: American Express, Microsoft, Jacobs, Sir Robert McAlpine, British Land, Arup, Waterman Group, Network Rail, Buro Happold, Hawkins/Brown, PTS Consulting, Infineon Technologies, Tech London Advocates, NMI Electrical Systems, Mimx5, TecQuipment, Crypto Quantique, Makerversity, Royal Academy Engineering, Think Radio, NSAR, Hosokawa Micron, kreirao nastavni plan i program kako bi bili sigurni da program ispunjava i da se usklađuje sa potrebama industrije.

Prijava i upis

Svi kandidati koji žele da studiraju na Istitutu TEDI-London moraju da polažu prijamni koji se sastoji iz intervjua i testa iz matematike. Takođe, potreban je sertikat engleskog jezika IELTS Academic minimum ocena 6,5. 

Ino Edukacija je predstavnik TEDI-London i upis je preko nas direktan, a naše usluge za upis na partnerske univerzitete su besplatne.

Savetujemo vas da nam se što pre javite i zakažete svoj besplatan sastanak kako bismo na vreme pripremili dokumentaciju i poslali prijavu.


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584