Događaji za studente u februaru

Događaji za studente u februaru

U februaru smo realizovali niz uspešnih događaja i prenosimo vam deo atmosfere sa njih u nastavku teksta.




UNIVERZITET CATTOLICA IZ MILANA U BEOGRADU I NOVOM SADU


Sredinom februara održana je poslednja prezentacija Univerziteta Cattolica u ovom upisnom roku. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa studijama na ovom univerzitetu, programima i cenama, ali i da saznaju više informacija o studentskom životu u Italiji od predstavnika univerziteta, gospodin Matteo Magnani, i studentkinje osnovnih studija ekonomije, Marije Gazimirović. Oni su posetiocima odgovarali na sva pitanja i zajedno sa direktorkom Ino agencije, Ana Marijom Marinković, razrešili nedoumice vezano za prijavu, smeštaj, vize i još mnogo toga.

Prijava i upis idu direktno preko Ino agencije, ukoliko vas interesuje Univerzitet Cattolica, javite nam se.




SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Ino agencija je prvi put učestvovala na najvećem sajamskom događaju u regionu – Sajmu turizma koji je održan od 22. do 25. februara. Tim povodom smo pripremili razne akcije, popuste na škole jezika i držali besplatne konsultacije, a odziv je bio sjajan! Hvala svima koji su posetili naš štand, a ukoliko niste stigli da nas posetite na sajmu, informacije o školama jezika i univerzitetima možete naći na našem sajtu.



PREZENTACIJA EU BUSINESS SCHOOL I STUDIJE U ŠPANIJI


Poslednji u nizu događaja jeste predstavljanje European Business School u hotelu Crowne Plaza. Ovaj Univerzitet ima 4 kampusa, od kojih se najveći nalazi u Barseloni. Našim studentima se najviše dopada ideja što postoji mogućnost menjanja kampusa u okviru studija! Uprkos lošem vremenu, prezentacija je održana i mnogi budući studenti su pronašli idealan fakultet za sebe baš na našem događaju. Predstavnica Univerziteta, gospođa Katja Misimović  i direktorka Ino agencije, Ana Marija Marinković su posetiocima davale konkretne informacije o studijama, stipendijama i procesu apliciranja.

Prijava i upis na EUBS idu direktno preko Ino agencije, ukoliko ste zainteresovani da vas upišemo, javite nam se.






Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit