Istituto Marangoni webinar – Studiraj modu i dizajn u Italiji

Istituto Marangoni webinar – Studiraj modu i dizajn u Italiji

Ukoliko ste zaljubljenik u modu, dizajn i umetnost i želite da se akademski usavršavate u ovim oblastima, Italija je prava zemlja za to!

Kako je Italija prestonica visoke mode, modnih pista i dizajnerskog sveta, svetski modni Intituto Marangoni u Milanu je prva i prava stanica za tebe!

Zato se pripremi i pridruži nam se u četvrtak 5. maja na webinaru Istituto Marangoni i saznajte sve o osnovnim, master studijama na ovom prestižnom Institutu.

Webinar će držati Damiano Antonazzo, predstavnik Intituto Marangoni.

Registrujte se za besplatan webinar Istituto Marangoni  i saznajte sve o osnovnim i master studijama i stipendijama na ovom fakultetu.

REGISTRUJTE SE OVDE

Zašto je Istituto Marangoni najbolji izbor ako vas interesuje moda i dizajn?

Pored glavnog kampusa u Milanu, ovaj modni institut vam nudi opciju usavršavanja na programima i u ostalim gradovima mode kao što su Firenca, Pariz, London, Šangaj, Šenžen, Mumbaj i Majami.

Programi osnovnih studija traju tri godina i u opticaju su: fashion design, fashion styling, fashion business, fashion design&accerosies, sandwich course, fashion communication&new media, accessories design, accessorices design visual & multimedia desing.

Što se tiče master studija, traju godinu dana i programi su: fashion design womensear, fashion design menswear, fashion styling & portfolio, fashion desgin collection, fashion photography & film, fashion promotion, communication & meedia, fashion & luxury brang managment, contemporary fashion buying, fashion product & production managment, fashion & law fashion enterpreneurship, luxury accessorices design & management, home collection, surface & textile design, italian furniture & product design, luxury accessories design & management, fine jewellery design, new tech:style trend, textiles, technology, design managment.

Studenti u toku studija imaju prilike da učestvuju u raznim seminarima i radionicama, sastancima i diskusijama kojih i dovode u kontakt sa modnom i dizajnerskom industrijom. Studenti modnog dizajna završne godine imaju prilike da učestvuju u modnim revijama, što predstavlja vrhunac njihovog školovanja.

Više informacija o Istituto Marangoni pročitajte OVDE.


Prijavite se za WEBINAR i saznajte sve informacije o studijama na Istituto Marangoni.

Webinar platforma je jedinstvena za upotrebu i sve što vam je potrebnu su računar/lap top i internet konekcije. Nakon prijave, poslaćemo vam link za pristup webinaru.

Datum: četvrtak, 5. maja 2022.

Vreme: 18h

Registrujte se za besplatan webinar Istituto Marangoni  i saznajte sve o osnovnim i master studijama i stipendijama na ovom fakultetu.

REGISTRUJTE SE OVDE