Osvojite besplatnu pripremu za IELTS test

Osvojite besplatnu pripremu za IELTS test

Prijavite se za nagradnu igru do 30. aprila 2024.

Međunarodno priznati IELTS test (International English Language Testing System) postao je ključni standard za procenu engleskog jezika za sve one koji planiraju studije ili rad u inostranstvu. Bez obzira da li se prijavljujete za univerzitet, tražite posao u inostranstvu ili aplicirate za vizu, IELTS je neizostavan korak na vašem putu ka uspehu.

Međutim, priprema za IELTS test može biti izazovna, pogotovo za one koji su manje sigurni u svoje jezičke veštine ili nisu navikli na tipove pitanja koji se pojavljuju na testu. Zbog toga je važno imati pristup kvalitetnom kursu pripreme kao što je IELTS Coach.

IELTS Coach je usluga koja pruža potpuno personalizovan kurs pripreme za IELTS test, sa fokusom na individualne potrebe i ciljeve svakog studenta. Ovaj kurs nudi online časove uživo 1-na-1 i grupne časove, pružajući fleksibilnost i prilagođavanje rasporedu i potrebama studenata.

Prednosti korišćenja usluge IELTS Coach su brojne:

  • Personalizovana priprema: Svaki student dobija prilagođen plan pripreme prema svojim jačim i slabijim stranama, omogućavajući efikasniji napredak.
  • Pristup 24/7: Kursevi su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što omogućava studentima da uče u skladu sa svojim rasporedom.
  • Unapređenje svih veština: Kroz kurs, studenti mogu unaprediti sve četiri veštine koje su bitne za IELTS test: slušanje, čitanje, pisanje i govor.
  • Svest o formi testa: Studenti će naučiti o formatu testa i različitim tipovima pitanja, pripremajući se na taj način za sve izazove koji ih očekuju na dan testiranja.
  • Razvoj efikasnih strategija: Kroz IELTS Coach, studenti će naučiti korisne strategije, savete i tehnike koje će im pomoći da postignu bolje rezultate na testu.

U svetlu ovih prednosti, organizujemo takmičenje za tri srećna studenta koji će osvojiti IELTS Coach. Ova nagrada omogućiće dobitnicima da maksimalno iskoriste svoje potencijale i pripreme se na najbolji mogući način za IELTS test. Nagradna igra se organizuje u saradnji sa našim partnerima British Council-om.

Ukoliko pobedite u nagradnoj igri dobijate IELTS Coach ponudu od 10 kredita, uključujući:

  • Personalnu analiza potreba studenta sa IELTS stručnjakom i plan učenja (2 kredita)
  • Izbor grupnih i privatnih časova: 55 minuta grupnog časa / 1 kredit 25 minuta privatnog časa / 2 kredita
  • Live25 webinari o gramatici i vokabularu koje vodi nastavnik (neograničen pristup)
  • Pristup platformi tokom tri meseca

Za više informacija o kursu IELTS Coach, posetite ovu veb stranicu.

Pravila takmičenja za osvajanje IELTS Coach-a:

  • Registrujte se i platite IELTS test u British Council-u u periodu od 1. do 30. aprila 2024. za bilo koji dostupni datum ispita posle 30. aprila 2024. Preporučujemo da ostavite dovoljno vremena pre vašeg IELTS testa kako biste mogli da iskoristite sve benfite ovog kursa.
  • Pošaljite broj vaše registracije za IELTS na mejl office@inoedukacija.com

Prijave se prihvataju do 23:59, 30. aprila 2024. godine. Dobitnici nagradne igre biće izabrani slučajnim odabirom i objavljeni 1. maja 2024. godine na našoj Instagram stranici, a biće kontaktirani i lično.

Spremni ste da se registrujete za IELTS? Pogledajte sve dostupne termine ispita po gradovima i rezervišite svoj test sada!