Posetili smo studente i kampus jednog od partnerskih univerziteta u Barseloni – European Business School!

Posetili smo studente i kampus jednog od partnerskih univerziteta u Barseloni – European Business School!

Još jedna u nizu poseta partnerskim univerzitetima, ovoga puta u pitanju je Barselona i European Business School.

EU Business School je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu, koje studenti mogu menjati u toku studija. Karakterišu je Švajcarske vrednosti, međunarodni način razmišljanja i pragmatičan pristup. Nastava se odvija u malim grupama na engleskom jeziku.



Ino Agencija je posetila kampus u Barseloni, prilikom godišnjeg sastanka agenata, koji je trajao tri dana. Prisustvovali smo brojnim seminarima, obišli dve zgrade univerziteta i naše ranije upisane studente, kako bismo se uverili da je sve u najboljem redu.

Barselona je prelep i miran grad za život, studentima je obezbeđen smeštaj i imaju priliku da steknu državno priznate diplome, na kampusima EU, sa Univerzitetom Roehampton u Londonu, Univerzitetom Derbi u U.K. i Universidad Catolica de Murcia (UCAM) u Španiji.

Evo šta naša draga studentkinja MBA studija, Iva Jeremić, kaže o svom iskustvu ovde:

“Škola je fenomenalna, profesori su izuzetni, iskusni i odlično umeju da prenesu znanje studentima. Život u Barseloni je predivan, energija je slična kao u Srbiji, ljudi su pozitivni, vreme uvek sunčano, a u blizini su razne plaže za sunčanje i kupanje. Nadam se da sam uspela da vam približim svoje iskustvo i vidimo se ovde sledeće godine! “



Više informacija o ovome, kao i programima, cenama i samom univerzitetu saznajte – ovde.