Studiraj u Engleskoj - webinar u utorak 21. juna u 18h

Studiraj u Engleskoj - webinar u utorak 21. juna u 18h


Želite da studirate u Engleskoj, ali nemate dovoljno znanja engleskog jezika i želite dodatnu pripremu? Onda je International Year 1 program za vas! Prijavite se na webinar koji se održava 21. juna u 18h na Zoom-u!



Webinar Studiraj u Engleskoj organizujemo u saradnji sa QA Education, koji su specijalizovani za upis studenata na Foundation i osnovne studije. Naglasak će biti na International Year 1 programu, koji omogućava i studentima sa slabijem znanjem engleskog jezika da upišu osnovne studije na državnim Roehampton University, University of South Wales, Northumbria University.

REGISTRACIJA

Šta je International Year 1?

International Year 1 je program koji objedinjuje studije prve godine i intezivno učenje engleskog, i koje studente uspešno dovodi do druge godine studije biznisa i srodnih oblasti na sledećim univerzitetima: Roehampton University, University of South Wales, Northumbria University. Prijava preko Ino Edukacije je potpuno besplatna!

Program se fokusira na stvaranje teorije i prakse u poslovnim oblastima kao što su psihologija, marketing i računovodstvo, uz razvoj engleskog jezika i novih akademskih sposobnosti i veština potrebnih za uspeh na univerzitetu. Zbog toga će student razvijati engleske i akademske veštine i deo je univerzitetske zajednice od prvog dana.

Većina programa je dostupna kroz zajedničku CAS opciju, te se CAS broj i viza radi samo jednom, a zatim se boravišna viza produžava tokom studija. I dalje je na snazi Work Graduate visa program, gde studenti posle studija mogu da se prijave za radnu dozvolu od dve godine i imaju sva prava kao i lokalno stanovništvo, u pogledu traženja posla. Zbog toga je UK veoma popularna ove godine.

Više informacija o International Year 1 programu, kao i univerzitetima koji nudi ovaj program možete pročitati OVDE.

Prijavite se za BESPLATAN WEBINAR i saznajte sve informacije o Studijama u Engleskoj.

Webinar platforma je jedinstvena za upotrebu i sve što vam je potreno su računar/lap top i internet konekcija. Nakon prijave, poslaćemo vam link za pristup webinaru.

Datum: utorak, 21. jun 2022

Vreme: 18h

Registrujte se za besplatan webinar Studiraj u Engleskoj i saznajte sve o upisu na Foundation program i osnovnim studijama u Engleskoj.

REGISTRACIJA