Studiraj u Japanu, upoznaj kulturu i stekni prestižnu američku diplomu!

Studiraj u Japanu, upoznaj kulturu i stekni prestižnu američku diplomu!

Ukoliko ste zaljubljenik u japansku kulturu i želite da studirate u inostranstvu, imamo savršeno mesto za vas. International College of Liberal Arts (iCLA) je deo Yamanashi Gakuin Univerziteta u gradu Kofu koji je udaljen svega sat i po vremena vozom od Tokija. U svojoj ponudi ima široku lepezu programa, po zaista pristupačnoj ceni. Ovaj univerzitet predstavlja odličan spoj modernog američkog školovanja, japanske kulture, kao i predivne japanske prirode i modernog okruženja, s obzirom da sam univerzitet gleda na prelepu planinu Fuji. Ovo bajkovito mesto je zaštićeno od strane UNESCO, stoga možete samo pretpostaviti kako bi izgledalo da živite i studirate na ovakvom mestu.



Zašto je Yamanashi pravi izbor za vas?

U svojoj ponudi ovaj univerzitet ima programe iz oblasti ekonomije i biznisa, političkih nauka, interdisciplinarnih umetnosti (vizuelne umetnosti, muzika, film, pozorište, jezici), kao i studije japanske kulture. S obzirom da je u pitanju američki sistem obrazovanja, birate svoj major i minor. Major je ono što čini najveći deo vaših studija, a minor je dodatni program koji upotpunjuje vaše studije. Prednost jeste što vi možete izabrati bilo koji program odnosno temu za svoj minor i da ukombinujete više naučnih disciplina. Recimo, želite da studirate biznis, ali vas isto tako interesuju i političke nauke - vi možete izabrati major Business with minor in Political Sciences. Oba ova programa će biti sastavni deo vaše diplome, a vi ćete duplo obogatiti svoje znanje.


Šta dobijam prijavom na ovaj univerzitet?

Školarina iznosi oko $14000, studije traju četiri godine, a svi kandidati koji se prijave imaju mogućnost da dobiju umanjenje školarine i do 50%! Univerzitet je opremljen najsavremenijom tehnologijom, kampus je izuzetno veliki i u okviru svoje ponude, iCLA ima i zagarantovani studentski smeštaj po ceni od 8000EUR godišnje. Nastava se održava u malim grupama, do 15 studenata. iCLA sarađuje sa preko 60 različitih univerziteta širom sveta i imate mogućnost da odete na razmenu na semestar ili dva na različite destinacije u svetu. 





Japan - druga planeta!

Poznato nam je da je Japan sinonim za tehnologiju i budućnost, s tim da je ova zemlja zapravo zemlja suprotnosti! Japanci izuzetno neguju svoju dugu i raznovrsnu tradiciju, kao i sam jezik. Studiranje u Japanu je zaista za radoznale entuzijaste koji su spremni da izađu iz svoje konfor zone i da se upoznaju sa nečim potpuno novim! iCLA omogućuje svojim studentima da pohađaju programe na temu japanske kulture, kao i da nauče nešto više o anime, tradicionalnim jelima, jeziku, kao i da se oprobate u japanskim borilačkim veštinama. 

Zaposlenje i život nakon studija

U Japanu lako možete očekivati zaposlenje nakon studija, kao i radnu vizu. Ono što može da doprinese vašem kvalitetu kao kandidata, svakako jeste engleski jezik, jer Japanci nisu poznati kao najbolji govornici. U toku samih studija, univerzitet vam nudi mogućnost da radite part time na samom kampusu, te da zaradite značajan džeparac. U toku treće godine biste imali i obaveznu praksu, koja bi bila prvi korak ka ozbiljnim firmama i mogućnostima. 


Ukoliko želite da saznate više o ovom univerzitetu od direktnih predstavnika, prijavite se na naš ONLINE SAJAM koji će se održati 4. Februara! Prijava na ovaj univerzitet je potpuno besplatna i direktna preko Ino Edukacije! Javite nam se i zakažite svoje besplatne konsultacije