Glion Institute of Higher Education | Ino edukacija

Glion Institute of Higher EducationEKSKLUZIVNO OBRAZOVANJE

Glion Institute of Higher Education je prestižan internacionalni univerzitet iz Sommet Education Group, koji nosi titulu “najbolje škole hotelskog menadžmenta”, a takođe se nalazi na drugom mestu u svetu na listi top 3 vodećih svetskih škola iz oblasti hospitality menadžmenta.

Univerzitet je osnovan 1962. godine, kao akreditovani univerzitet kampus koji nudi visokokvalitetne programe na engleskom jeziku. Postoje programi za osnovne i master studije iz oblasti ugostiteljstva, luksuza, finansija, hotelijerstva. Budući studenti mogu da izaberu jedno od 3 kampusa, od kojih su dva u Švajcarskoj, a jedan u Londonu. Tokom studija postoji mogućnost transfera između kampusa u Švajcarskoj ili Londonu, uz fleksibilne opcije razmene.

Glion sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su Hyatt, Hilton, Bvlgari, Rolex. Svake godine organizuje se sajam zapošljavanja na kojima dolaze kompanije kako bi regrutovale potencijalne studente za praksu, a potom i zaposlenje. Takođe, studenti imaju privilegovan pristup novim pozicijama i mogućnostima za karijeru od bivših studenata, koji prvo biraju Glion kada regrutuju nove talente i sklapaju partnestva. Na taj način Glion pruža svojim studentima mogućnost da steknu kvalitetnu praksu u prestižnim kompanijama, kao i da prošire svoju mrežu kontakata u najkvalitetnijem okruženju.


ŠVAJCARSKA                                                     

Švajcarska je zaista najbolje mesto na svetu za proučavanje hospitality menadžmenta. Švajcarska nudi širok izbor istorijskih gradova, regionalnih proizvoda i tradicije, uz naprednu ekonomiju i kulturu zabave. Takođe, nalazi se na sjajnoj lokaciji, sa odličnim letovima i železničkim vezama za vikend putovanja do glavnih prestonica Evrope,

Kampus Glion

Kultni Glion kampus nalazi se u brdima iznad Montroa nudeći panoramski pogled na Ženevsko jezero i Alpe. U okruženju ovog kampusa doživećete najsofisticiranije i najsavrmenija elemente hospitalitija i kuhinje. Vrhunski objekti za praktično učenje uključuju gastronomski restoran koji je takođe otvoren za javnost.

Kampus Bulle

Moderan kampus Bulle u univerzitetskom stilu deluje kao poslovna škola, smešten između prelepih planina, šarmantnog srednjovekovnog i naprednog grada. Istorijski stari grad Bulle ima zamak i nedeljnu pijacu, dok se na drugim mestima nalaze moderne zgrade i prodavnice, moderni barovi i kafići. To je savršeno mesto da se opustite i koncetrišete na učenje.

Kampus London

Glion je jedinstven među švajcarskim ugostiteljskim školama po tome što nudi kampus u Londonu. London je dom nekih od najboljih svetskih lukzusnih hotela i centar je međunardonih finansija. Ako želite eksluzivno obrazovanje iz ugostiteljstva i turizma ili vas privlači energičan gradski život, kampus u Londonu je pravi izbor za vas!

London se svrstava među najposećenije gradove na svetu. Grad nudi beskrajne mogućnosti za učenje, ali i za zabavu. Magnet je za međunarodne studente koji biraju insititucije u Londonu i Velikoj Britaniji prvenstveno zbog njihove odlične akademske reputacije, ali i zato što je London središte biznisa, lukzusa i zabave. Glion London kampus nudi blisku, prijateljsku atmosferu sa  lakim pristupom svim sadržajima u okviru kampusa, uključujući biblioteku svetske klase, restorane, studentske klubove i sportske objekte.

Rang fakulteta i akreditacije

Glion zauzima 3. mesto u oblasti Hospitality and Leisure Management na prestižnoj QS World University Ranking!

Programi su akreditovani od strane:

- New England Commission of Higher Education (NECHE)

- Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA)

- The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

PROGRAMI

Osnovne studije:                      

  • Bachelor’s in International Hospitality Buisness

Bachelor’s in International Hospitality Buisness program može se pratiti u kampusu u Švajcarskoj i Londonu. Studije traju 3,5 godine i odvijaju se na engleskom jeziku. Program sadrži primenjene praktične i akademske kurseve tokom pet semestra studija u kombinaciji sa dve šestomesečne stručne prakse. Prakse se realizuju u kompanijama sa kojima univerzitet ima partnerstvo. Sve prakse su plaćene. Program počinje sa upoznavanjem studenata sa industrijom, izgradnjom praktičnog znanja koje onda studenti mogu integrisati i razviti kroz specijalizaciju u svojim završnim semestrima.

Ovaj jedinstveni program nudi u poslednjem semestru dodatne specijalizacije iz oblasti:  Luxury Brand Management in Hospitality,  International Hotel Development and Finance, International Event Management, dozvoljavajući vam tako da kombinujete širok spektar karijernih mogućnosti.

 

Master studije

Master studije traju godinu i po dana i predavanja su isključivo na engleskom jeziku. Ova škola može se pohvaliti širokim izborom postgraduate programa:

  • Master of Science in International Hospitality Business
  • Master of Science in Hospitality, Entrepreneurship and Innovation
  • Master of Science in Real Estate, Finance and Hotel Development (London campus)
  • Master of Science in Luxury Management and Guest Experience

 

ŠKOLARINE

Osnovne studije:

Ukupna cena školarine za ceo program Bachelor of Business Administration (BBA) in International Hospitality Business u kampusu u Švajcarskoj iznosi  171400 CHF, a u Londonu ukupna cena školarine iznosi 97,460 EUR.

Master studije:

Ukupna cena školarine za ceo program master studija u kampusu u Švajcarskoj iznosi:

Master of Science in International Hospitality Business = 53,850 CHF

Master of Science in Hospitality, Entrepreneurship and Innovation = 53,850 CHF

Master of Science in Luxury Management and Guest Experience = 53,850 CHF

Ukupna cena školarine za ceo program master studija u kampusu u Londonu iznosi:

Masters of Science in International Hospitality Business = 38,840 EUR

Master of Science in Real Estate, Finance and Hotel Development = 44,340 EUR

 

PRIJAVA

Glion sa nastavom počinje u martu i septembru. Tako da prijave traju tokom čitave godine. Ino Edukacija je predstavnik Glion-a i upis je preko nas direktan, a naše usluge za upis na partnerske univerzitete su besplatne.

Zakaži besplatni sastanak sa INO mentorom za svoje studije na Glionu i obezvedi sebi mesto u jednom od tri prelepa kampusa.
Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584