Snow College Utah USA | Ino edukacija

Snow College Utah USAKoledž u Americi u božanstvenoj centralnoj Juti sa pristupačnom školarinom i stipendijama

Snow College fantastična opcija za sve koje traže povoljne i kvalitetne studije u Americi. Koledž sa bogatom istorijom i velikim brojem programa (čak 90), internacionalnom zajednicom od 250 studenata koja svake godine raste, i pristupačnom školarinom kad je u pitanju Američko visokoškolsko obrazovanje.  Snow je community koledž sa  dugom tradicijom koja počinje od 1888 godine. Broj studenata je 5900 dok je broj profesora 115, što čini odličan odnos (18:1). Predavanja se održavaju u grupama ne većim od 16 studenata. Jazavac je maskota koledža. Jedna zanimljivost  jeste da njihova glavna administrativna zgrada “Noyes building” pripada nacionalnom registru istorijskih zgrada koji ubraja neke od najlepših građevina u Americi.  Prvi su u Juti po pitanju bezbednosti studenata i prvi u uspehu na nivou Amerike. 

Život na kampusu

Kao “residential” koledž, život na kampusu je bogat sa mnoštvo studentskih klubova i ostalih aktivnosti koje mogu da učinu vaše obrazovanje nezaboravnim.  Neki primeri klubova jesu: Astronomy Club, Animation and Film Club, Chess Club, Sport Club itd. Koledž takođe organizuje putovanja na neke od najpoznatijih lokacija u Americi i mnogim prirodnim lepotama u Juti. U sklopu F-1 vize, imate mogućnost da radite na kampusu do dvadeset sati nedeljno, što može da bude odličan izvor prihoda. U ponudi je oko 700 poslova za studente.Studije

Koledž nudi dvogodišnje programe koji su odlična polazna tačka za dalje usavršavanje i dobijanje bačelor diplome na nekom drugom fakultetu u Americi. Od bačelor programa, imaju samo Software Engineering i Commercial Music. Postoji i theater program, akreditovan od strane National Association of Schools of Theatre. Svake godine imaju pet glavnih produkcija kao i određen broj studentskih predstava. Ovaj program je povezan sa prestižnim programom Juliard fakulteta u New York-u pa profesori sa fakulteta drže letnje radionice i ostale aktivnosti. Snow Koledž nudi jako kompetitivno muzičko obrazovanje, bachelor program u komercijalnoj muzici od 2012. godine. Fakultet je takođe ponosan partner čuvene kompanije Steinway & Sons koji obezbeđuje svu opremu i instrumente. 


Ponose se time što imaju 100% učinak uspešnog upisa internacionalih studenata. Odlična pogodnost jeste i to što imaju sopstvene internate na kampusu tako da ne morate da brinete o pronalaženju smeštaja. Imaju dva kampusa: Richfield i Ephraim koji se nalaze u istomenim gradićima. Najveći grad u blizini je Salt Lake City, koji je ujedno i najveći grad u Juti tako da dolazak do koledža neće predstavljati problem. Za internacionalne studente nude i opciju čekanja na aerodromu i prevoz do koledža. 
Transfer na univerzitete posle dve godine studija

Od četvorogodišnjih programa Snow College ima u ponudi Software Engineering i Commerical Music. Svi ostali programi su dvogodišnji, posle kojih se student transferiše na univerzitet u Americi (pomenuti iznad). Koledž ima i nekoliko partnerstvava za transfer i van Amerike: Rennes School of Business u Francuskoj, Dorset College u Irskoj, Southern Institute of Technology na Novom Zelandu, i Kansai Gaidai univerzitet u Japanu. Pomenute institucije priznaju akreditaciju fakulteta tako da po završetku možete da prenese kredite sa dvogodišnjih studija i završite ostatak studija.

Nakon uspešnog završetka  programa dobijate Associate Degree, to je prvi stepen visokoškolskog obrazovanja u Americi. Nakon dobijanja ovog zvanja, možete upisati drugi fakultet u Americi gde ćete završiti vaše obrazovanje i dobiti bačelor diplomu. Liberal Arts program predstavlja veliku prednost za studente koji nisu sigurni oko toga šta žele da studiraju. Snow College predstavlja odličnu opciju jer u toku dve godine studija, imate slobodu da istražujete i otkrijete šta vas interesuje. Kada donesete odluku, onda možete to i da upišete na drugom fakultetu i dobijete željenu diplomu.  Snow College kao i svi programi koji fakultet nudi su akreditovani pa možete da transferujete kredite na nov fakultet kako bi dobili bačelor diplomu. Nakon dobijanja diplome, moći ćete da upišite bilo koji drugi fakultet u Americi. Takođe nude pre-Law i pri-Med programe koji čine polaznu tačku ukoliko želite da studirate pravo ili medicinu u Americi. Ako uzmemo u obzir niske školarine fakulteta, Snow College je odlična investicija da započnete ove veoma kompetitivne programe. 


Školarine i stipendije - sve za 14500 $!

Snow College je veoma povoljan  i sa stipendijom ukupan iznos školarine i smeštaja je samo 14500 dolara!
Smeštaj

Fakultet nudi nekoliko opcija za studente kad je u pitanju smeštaj. Imaju svoje internate (Academy Square, Anderson Hall, Castilleja Hall, i Mary Nielson Hall). Smeštaj je moderan i dobro opremljen sa svim pogodnostima internata kao i opcijama da se sprema sopstvena hrana ili korišćenje menze. Cene smeštaja se kreću od 925$ pa sve do 1600$ po semestru. 
Sport i sportske stipendije

Sportski timovi fakulteta su visiko rangirani u koledž ligama u Americi, profesionalni košarkaški i američki fudbaleri koji trenutno igraju u NFL ligi su pohađali Snow College. Od grupnih sportova imaju odbojku, fudbal, košarku u muškoj i ženskoj kategoriji.
Besplatna prijava preko Ino Edukacije

Za prijavu je potreban TOEFL 63 i obavezan je application fee od 100$ kao i potvrda o finansijskog garanciji od 19500 dolara.

INO Edukacija je ponosan partner Snow College-a što znači da je naša ulsuga slanja prijave na fakultet potpuno besplatna! Ukoliko ste zainteresovani za studije u Americi, zakažite sastanak sa nekim od naših mentora.


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584