SAT Pripreme u Ino Edukaciji | Ino edukacija

SAT Pripreme u Ino Edukaciji


SAT PRIPREMNI KURS - POLUNDIVIDUALNE PRIPREME (MAKSIMUM 4 POLAZNIKA)

 - PRIJAVE SU U TOKU! - 

Poluindividualne pripreme za SAT traju 2 nedelje (10 dvočasa iz matematike, 10 dvočasa iz engleskog), koštaju 65000 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

Časovi su radnim danima, od ponedeljka do petka. Prve nedelje polaznici će svaki dan imati po dva dvočasa iz matematike (ukupno 3 sata dnevno), a druge nedelje po dva dvočasa iz engleskog (ukupno 3 sata dnevno).

SAT pripreme                                            

  • Datum početka: 15. jul                                                        
  • Datum završetka: 24. jul                                                        
  • Trajanje: 10 dvočasa iz matematike i 10 dvočasa iz engleskog jezika                                                                                             
  • Cena: 65.000 RSD      

Naredni termini: 12. avgust

Zašto izabrati naše SAT pripreme?

  1. Stručni i iskusni profesori: U Ino Edukaciji predaju profesori koji su stručni u pripremama za SAT testiranje. Oni su upoznati sa strukturom i sadržajem testa te mogu pružiti vredne smernice i strategije za postizanje visokih rezultata.
  2. Personalizovani pristup: Iako su u pitanju poluindividualne pripreme, naši profesori se posvete svakom učeniku ponaosob. Planovi učenja se prilagođavaju potrebama i ciljevima polaznika. To omogućava da se fokusirate na svoje slabosti i radite na poboljšanju specifičnih veština.
  3. Kvalitetni resursi i materijali: Ino Edukacija obezbeđuje kvalitetne resurse, testove za vežbanje i materijale koji su neophodni za uspešnu pripremu za SAT. Ovo može uštedeti vreme u potrazi za relevantnim materijalima i omogućiti vam da se koncentrišete na učenje.
  4. Praćenje napretka: Polaznici Ino Edukacije imaju pristup praćenju svog napretka kroz procene i simulirane testove. Ovo vam omogućava da identifikujete oblasti koje zahtevaju dodatni rad i da se fokusirate na njih kako biste poboljšali svoje rezultate.
  5. Povećanje šansi za prijem na željeni fakultet: SAT rezultati igraju ključnu ulogu u prijemnom procesu na mnogim univerzitetima. Pohađanje priprema u Ino Edukaciji može vam pomoći da postignete bolje rezultate, što će povećati vaše šanse za prijem na željeni fakultet i ostvarivanje akademskih ciljeva.

Besplatno ulazno testiranje 

Kako bismo vam pružili personalizovan pristup nudimo vam priliku za besplatno ulazno testiranje. Polaznici pre početka priprema rade ulazni test iz matematike i engleskog jezika. 

Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo unapred, u kešu, karticama, preko računa, a moguće je i plaćanje preko firme.    

Prijavite se na vreme i ostvarite svoj uspeh

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za besplatno ulazno testiranje i prijavu na IELTS/TOEFL pripreme. Obezbedite svoje mesto što pre, jer je broj mesta ograničen!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@inoedukacija.com ili nas pozovite na broj 0615544199

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584