IELTS, TOEFL i SAT pripreme u Ino Edukaciji

Škola Jezika u Ino Edukaciji


Sve na jednom mestu

Ino Edukacija, kao vodeći regionalni centar za za školovanje u inostranstvu, u svom sklopu ima i školu jezika namenjenu polaznicima Ino Edukacije. Naš cilj je da pružimo našim klijentima najbolje moguće jezičke pripreme – sve na jednom mestu! Škola Jezika se nalazi u Makedonskoj 30, u Eurocentru na istom spratu kako bi našim studentima cela priprema bila jednostavna, brza i komforna. Naravno, dostupni su i online časovi.

Radno vreme Škole Jezika: Ponedeljak - Subota 9h-20h
Poluindividualni časovi engleskog jezika 

Većina studenata koji se spremaju za studije u inostranstvu moraju da polažu neki od sertifikata engleskog jezika poput TOEFL ili IELTS, ali i testove poput SAT i GRE. Ino Edukacija u ponudi ima specijalizovane poluindividualne kurseve za pripreme ovih testova i višegodišnje iskustvo sa stotinama studenata koji su uspešno položili svoje testove i upisali se. Takođe, studenti se mogu prijaviti i na  kurseve za generalni engleski jezik, uživo ili online, kako bi unapredili opšte znanje i na vreme položili sve potrebne testove. Svi profesori pridržavaju se visokih standarda Ino Edukacije i imaju veliko iskustvo sa đacima i brzim postizanjem željenih rezultata.

Poluindividualni časovi se održavaju za 2 do 4 đaka, omogućavajući puno pažnje i podrške svakom polazniku, gde svaki polaznik ima dovoljno vremena i prostora da pita sve što ga zanima. Polaznici se spajaju po nivou znanja i vrsti testa koji polažu, i takođe međusobno vežbaju konverzaciju. TOEFL pripreme

Ino Edukacija održava redovne poluindividualne pripreme za TOEFL test. Ove pripreme su za za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i žele da se pripreme za sam test. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima, kako bi se prevazišle “rupe u znanju”. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. 

  • Poluindividualne pripreme za TOEFL mogu biti po 10 ili 18 dvočasa (sat i po vremena), zavisno od znanja kandidata.
  • Cena za za 10 dvočasa je 30000 RSD, a za 18 dvočasa je 54000 RSD. 
Poluindividualne pripreme kreću svakog drugog ponedeljka.

Ulazni dijagnostički test za engleski jezik je 3000 RSD. 
Prijava za kurseve  na telefon 0615544199

UPIS NA ZIMSKE PRIPREME - JANUAR 2023

INTENZIVNI TOEFL PRIPREMNI KURS - POLUNDIVIDUALNE PRIPREME (MAKSIMUM 4 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Poluindividualne pripreme za TOEFL traju jednu nedelju (10 dvočasa iz engleskog), koštaju 30000 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

  • Datumi priprema GRUPA 1: 9-14 januar 2023.
  • Datumi priprema GRUPA 2: 16-21 januar 2023.

Ulazni dijagnostički test za engleski jezik je 3000 RSD. 

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199IELTS pripreme

Ino Edukacija održava redovne poluindividualne pripreme za IELTS kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i žele da se pripreme za sam test. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima, kako bi se prevazišle “rupe u znanju”. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. 

  • Poluindividualne pripreme za IELTS mogu biti po 10 ili 18 dvočasa (sat i po vremena), zavisno od znanja kandidata.
  • Cena za za 10 dvočasa je 30000 RSD, a za 18 dvočasa je 54000 RSD. 
  • Poluindividualne pripreme kreću svakog drugog ponedeljka.

Ulazni dijagnostički test za engleski jezik je 3000 RSD. 

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199

UPIS NA ZIMSKE PRIPREME - JANUAR 2023

INTENZIVNI IELTS PRIPREMNI KURS - POLUNDIVIDUALNE PRIPREME (MAKSIMUM 4 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Poluindividualne pripreme za IELTS traju jednu nedelju (10 dvočasa iz engleskog), koštaju 30000 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

  • Datumi priprema GRUPA 1: 9-14 januar 2023.
  • Datumi priprema GRUPA 2: 16-21 januar 2023.

SAT pripreme

Ino Edukacija održava redovne poluindividualne časove. Priprema za SAT test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i solidnim znanjem matematike. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. 

UPIS NA ZIMSKE PRIPREME - JANUAR 2023

INTENZIVNI SAT PRIPREMNI KURS - POLUNDIVIDUALNE PRIPREME (MAKSIMUM 4 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Poluindividualne pripreme za SAT traju 2 nedelje (10 dvočasa iz matematike, 10 dvočasa iz engleskog), koštaju 60000 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

Časovi su radnim danima, od ponedeljka do petka. Prve nedelje polaznici će svaki dan imati po dva dvočasa iz matematike (ukupno 3 sata dnevno), a druge nedelje po dva dvočasa iz engleskog (ukupno 3 sata dnevno).

  • Datumi priprema: 16-27 januar 2023


Ulazno testiranje je 4000 RSD. Polaznici pre početka priprema rade ulazni test iz matematike i engleskog jezika. U cenu je uračunat i evaluacioni čas iz matematike.

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199


Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo unapred, u kešu, karticama, preko računa, a moguće je i plaćanje preko firme.    


Pošaljite upit ili zakažite ulazno testiranje na office@inoedukacija.com ili na 0615544199

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584