IELTS i TOEFL pripreme u Ino Edukaciji

Škola Jezika u Ino Edukaciji


Sve na jednom mestu

Ino Edukacija, kao vodeći regionalni centar za za školovanje u inostranstvu, u svom sklopu ima i školu jezika namenjenu polaznicima Ino Edukacije. Naš cilj je da pružimo našim klijentima najbolje moguće jezičke pripreme – sve na jednom mestu! Škola Jezika se nalazi u Makedonskoj 30, u Eurocentru na istom spratu kako bi našim studentima cela priprema bila jednostavna, brza i komforna. Poluindividualne pripreme engleskog jezika

Većina studenata koji se spremaju za studije u inostranstvu moraju da polažu neki od sertifikata engleskog jezika poput TOEFL ili IELTS, ali i testove poput SAT-a. Ino Edukacija u ponudi ima specijalizovane poluindividualne kurseve za pripreme ovih testova i višegodišnje iskustvo sa stotinama studenata koji su uspešno položili svoje testove i upisali se. Svi profesori pridržavaju se visokih standarda Ino Edukacije i imaju veliko iskustvo sa đacima i brzim postizanjem željenih rezultata.

Poluindividualne pripreme se održavaju za 2 do 4 đaka, omogućavajući puno pažnje i podrške svakom polazniku, gde svaki polaznik ima dovoljno vremena i prostora da pita sve što ga zanima. IELTS/TOEFL pripreme su namenjene kandidatima čiji je nivo engleskog trenutno na B2 nivou ili višem. General English pripreme su namenjene kandidatima na B1 nivou znanja engleskog jezika.

IELTS pripreme                                            

 • Datum početka: 03. jun 2024                                                                     
 • Datum završetka: 14. jun 2024                                                             
 • Trajanje: 10 dvočasa                                                                                               
 • Cena: 36.000 RSD                                                                                 

TOEFL pripreme

 • Datum početka:  10. jun 2024
 • Datum završetka: 21. jun 2024
 • Trajanje: 10 dvočasa
 • Cena: 36.000 RSD

General English - opšti kurs

 • Datum početka: polasci svakog meseca
 • Trajanje: 3 meseca (2 dvočasa nedeljno)
 • Mesečna rata: 24.000 RSD

Naredni termini:

 • IELTS pripreme: 01.07.                                                    
 • TOEFL pripreme: 15.07

Zašto izabrati naše pripreme?

1. Stručni predavači: Naš tim predavača čine iskusni profesionalci sa bogatim iskustvom u pripremi kandidata za IELTS/TOEFL ispit. Pružiće vam vrhunsku podršku i pomoći će vam da savladate sve delove ispita.

2. Intenzivan program: Kurs traje 10 dvočasa. To znači da ćete imati dosta vremena da se pripremite temeljno i povećate svoje šanse za postizanje visokih rezultata.

3. Savremena nastava: Naša nastava je interaktivna i prilagođena vašim potrebama. Fokusiramo se na razvoj svih veština potrebnih za IELTS/TOEFL ispit, uključujući čitanje, pisanje, slušanje, govor. 

4. Simulacije IELTS/TOEFL testova: Da biste se osećali sigurno na dan ispita, uključićemo simulacije stvarnih IELTS/TOEFL testova kako biste vežbali pod uslovima koji su što sličniji pravom ispitu.

5. Pristupačna cena: Nudimo visokovalitetnu pripremu po konkurentnoj ceni. Vaše investicije u svoje obrazovanje su najvrednije!

Besplatno ulazno testiranje 

Kako bismo vam pružili personalizovan pristup nudimo vam priliku za besplatno ulazno tesitranje. Ovaj test će proceniti vaš trenutni nivo znanja engleskog jezika i omogućiti nam da vam ponudimo najefikasniji plan priprema.

Kako da uradite ulazni test?

 1. Posetite naš sajt OVDE i pronađite formular za besplatno ulazno testiranje.
 2. Popunite test.
 3. Nakon što završite testiranje, pošaljite ga na e-mail: office@inoedukacija.com i uskoro ćemo vas kontaktirati kako bismo zakazali usmeno testiranje

Plaćanje priprema

Plaćanje se vrši isključivo unapred, u kešu, karticama, preko računa, a moguće je i plaćanje preko firme.   

Prijavite se na vreme i ostvarite svoj uspeh

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za besplatno ulazno testiranje i prijavu na IELTS/TOEFL pripreme. Obezbedite svoje mesto što pre, jer je broj mesta ograničen!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@inoedukacija.com ili nas pozovite na broj 0615544199

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584