Škola engleskog i nemačkog jezika u Beogradu - Ino Edukacija

Škola Jezika u Ino Edukaciji


Ino Edukacija, kao vodeći regionalni centar za za školovanje u inostranstvu, proširuje svoje poslovanje! Škola Jezika i Kompetencija je logičan nastavak našeg razvoja, jer želimo da pružimo našim đacima i studentima najbolje moguće jezičke pripreme – sve na jednom mestu! Škola Jezika i Kompetencija nalazi se u Makedonskoj 30, u Eurocentru na istom spratu kako bi našim studentima cela priprema bila jednostavna, brza i komforna. Naravno, dostupni su i online časovi.


Časovi engleskog jezika - upis u toku!

Većina studenata koji se spremaju za studije u inostranstvu moraju da polažu neki od sertifikata engleskog jezika poput TOEFL ili IELTS, ali i testove poput SAT i GRE. Ino Edukacija u ponudi ima specijalizovane kurseve za pripreme ovih testova i višegodišnje iskustvo sa stotinama studenata koji su uspešno položili svoje testove i upisali se. Takođe, studenti se mogu prijaviti i na individualne kurseve za standardni engleski jezik, uživo ili online, kako bi unapredili opšte znanje i na vreme položili sve potrebne testove. Svi profesori pridržavaju se visokih standarda Ino Edukacije i imaju veliko iskustvo sa đacima i brzim postizanjem željenih rezultata.

TOEFL pripreme

Ino Edukacija održava redovne grupne pripreme i individualne časove. Grupna priprema za TOEFL test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i žele da se pripreme za sam test. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima, kako bi se prevazišle “rupe u znanju”. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. Grupa može imati do 5 polaznika.

UPIS NA LETNJE PRIPREME - LETO 2022

INTENZIVNI TOEFL PRIPREMNI KURS - GRUPNE PRIPREME (MAKSIMUM 5 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Grupne pripreme za TOEFL traju 3 nedelje (15 dvočasa), koštaju 22500 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

Časovi su radnim danima, od ponedeljka do petka, po sat i po vremena.

Datumi priprema:

4. jul 2022 - 22. jul 2022

25. jul 2022 - 12. avgust 2022

Ulazni test za engleski jezik je 1000 RSD. 

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199.

Imamo u ponudi i individualne pripreme 1 na 1. Cena individualnog dvočasa (sat i po vremena) je 3000 RSD.


IELTS pripreme

Ino Edukacija održava redovne grupne pripreme i individualne IELTS časove. Grupna priprema za IELTS test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i žele da se pripreme za sam test. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima, kako bi se prevazišle “rupe u znanju”. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. Grupa može imati do 5 polaznika.

UPIS NA LETNJE PRIPREME - LETO 2022

INTENZIVNI IELTS PRIPREMNI KURS - GRUPNE PRIPREME (MAKSIMUM 5 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Grupne pripreme za IELTS traju 3 nedelje (15 dvočasa), koštaju 22500 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

Časovi su radnim danima, od ponedeljka do petka, po sat i po vremena.

Datumi priprema:

4. jul 2022 - 22. jul 2022

25. jul 2022 - 12. avgust 2022

Ulazni test za engleski jezik je 1000 RSD. 

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199.

Imamo u ponudi i individualne pripreme 1 na 1. Cena individualnog dvočasa (sat i po vremena) je 3000 RSD.


SAT pripreme

Ino Edukacija održava redovne grupne pripreme i individualne časove. Grupna priprema za SAT test je za kandidate koji su na B2 nivou znanja engleskog i solidnim znanjem matematike. Ukoliko su potrebni dodatni časovi, profesori će to predložiti studentima. Časovi se održavaju uživo, a po dogovoru mogu biti i online. Materijal za vežbanje na časovima i kod kuće je obezbeđen, a u sve pripreme uključene su i simulacije. Grupa može imati do 5 polaznika.

UPIS NA LETNJE PRIPREME - LETO 2022

INTENZIVNI SAT PRIPREMNI KURS - GRUPNE PRIPREME (MAKSIMUM 5 POLAZNIKA) - PRIJAVE SU U TOKU!

Grupne pripreme za SAT traju 2 nedelje (10 dvočasa iz matematike, 10 dvočasa iz engleskog), koštaju 45000 RSD i plaćanje se vrši odjednom, pre početka kursa. 

Časovi su radnim danima, od ponedeljka do petka. Prve nedelje polaznici će svaki dan imati po dva dvočasa iz matematike (ukupno 3 sata dnevno), a druge nedelje po dva dvočasa iz engleskog (ukupno 3 sata dnevno).

Datumi priprema:

4. jul 2022 - 15. jul 2022

25. jul 2022 - 5. avgust 2022


Ulazno testiranje je 3000 RSD. Polaznici pre početka priprema rade ulazni test iz matematike i engleskog jezika. U cenu je uračunat i evaluacioni čas iz matematike.

Prijava za kurseve  na telefon 0615544199.

Imamo u ponudi i individualne pripreme 1 na 1. Cena individualnog dvočasa (sat i po vremena) je 3500 RSD.


Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo unapred, u kešu, karticama, preko računa, a moguće je i plaćanje preko firme.    


Pošaljite besplatan upit ili zakažite ulazno testiranje na office@inoedukacija.com ili na 0615544199

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584