Usluge


Ino Edukacija kroz svoje usluge podržava đake, studente i roditelje da aplikacioni proces prođe što lakše, brže i da se napravi što bolji izbor. 

Za obrazovne institucije iz celog sveta radimo pre-selekciju kandidata, kako biste se prijavili na školu ili univerzitet koji odgovara vašim mogućnostima i željama. Ino Edukacija je najveći predstavnik inostranih univerziteta na Zapadnom Balkanu, nosilac ICEF akreditacije, registrovani UCAS i HARRISON centar - i vaš siguran put na školovanje u inostranstvu. 

Poznati smo po našim mentorskim paketima koji vas prate od samog početka apliciranja, kada birate univerzitete ili škole, pa do samog kraja, kada se radi viza i smeštaj. U međuvremenu nas čekaju testovi, popunjavanje prijava, izrada dokumentacije, slanje prijava online i/ili poštom, komunikacija sa univerzitetima i upis. Možete se odlučiti i na naše pojedinačne usluge, ukoliko vam je potrebno samo savetovanje, dokumentacija ili slanje jedne prijave. Nećete se pokajati, jer često jedna naša usluga menja celu prijavu! Ponekad se desi da vas prime na više fakulteta - šta onda? Ili ste nešto pogrešili sa prijavom i odbijeni ste za upis? Sa našim timom svaka nepredviđena situacija je rešiva, svaka nejasnoća je otklonjena, a svaka nesigurnost je oterana! 

Sa našim timom bićete sigurni, imaćete daleko manje stresa nego da prijave radite sami, napravićete bolji (a često i jeftiniji) izbor. Kroz naš sistem prošlo je više od 1000 kandidata i svi oni su danas uspešni đaci i studenti u inostranstvu. Preuzmite zvaničan cenovnik ovde.


MENTORSKI PAKETI I PRIJAVE


Aplikacioni proces na studije u inostranstvu je stresan ali ne mora da bude! Tim Ino Edukacija čine mladi profesionalci sa iskustvom, spremni da odgovore na svako vaše pitanje i upute vas u svet školovanja u inostranstvu. Bez obzira da li ste se odlučili na našu partnersku instituciju ili ne, kroz naše mentorske pakete podržavamo prijave na sve univerzitete i škole širom sveta. Nakon upisa studija spajamo naše studente sa Ino alumnistima širom sveta, te je ovo samo jedna od brojnih koristi upisa preko Ino Edukacije. 

Kroz različite usluge podržavamo naše studente i roditelje, i iza nas je više od 1000 zadovoljnih i uspešnih studenata širom sveta. Sa svim klijentima u mentorskim paketima potpisuje se ugovor kao garancija kvaliteta naše usluge. Budite sigurni!


Ponuda mentorskih paketa usluga
partnerska institucija
nepartnerska institucija
Prijava na jednu instituciju (popunjavanje i slanje prijave, skeniranje i štampanje dokumenata po potrebi)
besplatna
100 EUR
Prijava na jednu instituciju sa celom dokumentacijom (izrada personalizovanog cv, motivacionog pisma i dve preporuke)
200 EUR
300 EUR
Mentorski paket Italija (Prijave na do 4 programa, cela dokumentacija, pomoć oko izbora programa, predupisa preko ambasade, vize i smeštaja)
300 EUR
600 EUR
Mentorski paket Holandija Prijave na do 4 programa, cela dokumentacija, pomoć oko izbora programa, vize i smeštaja. (Važi i za Belgiju)
300 EUR
600 EUR
Mentorski paket Evropa Prijave na do 4 programa u Skandinaviji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Grčkoj sa svim pojedinačnim uslugama 
300 EUR
800 EUR
Mentorski paket UK Prijave na do 4 programa sa svim pojedinačnim uslugama (osim Oxford i Cambridge) 
300 EUR
800 EUR
Mentorski paket Azija Prijave na do 4 programa sa svim pojedinačnim uslugama 
300 EUR
1000 EUR
Mentorski paket Amerika Kanada Prijave na studije sa svim pojedinačnim uslugama (osim Ivy League univerziteta) (2-4 programa)
300 EUR
1000 EUR
Mentorski paket Nemačka Prijave na do 4 programa sa svim pojedinačnim uslugama (važi i za Austriju i Švajcarsku)
300 EUR
1000 EUR
Mentorski paket Scholarship Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Univerzitete sa svim pojedinačnim uslugama
/
2000 EUR
(u slučaju različite kombinacije zemalja, važi viša cena, Svi paketi se primenjuju prema važećem cenovniku)
Pojedinačne usluge
cena


Konsultacije i registracija u Ino Edukaciji ( uključe spiskove potrebne dokumentacije, istraživanje pet institucija i pomoć pri odabiru programa studija )
50 EUR


Motivaciono pismo (izrada na osnovu personalizovanog upitnika po EU standardima)
70 EUR


CV (izrada na osnovu personalizovanog upitnika po EU standardima)
50 EUR


CV+Motivaciono pismo (akcija!)
100 EUR


Preporuka Akademska ili Profesionalna (izrada na osnovu personalizovanog upitnika po EU standardima)
50 EUR


Priprema za intervju sa fakultetom
50 EUR


Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj (uključuje do 3 sastanka, spisak dokumentacije, tumačenje procedure, popunjavanje prijava i usluge štampe)
100 EUR


Profesionalna orijentacija (Harrison Assessment Test) * uključeni u pakete 600-2000 EUR
120 EUR
Cene izražene u evrima se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate.

IZRADA DOKUMENTACIJE


CV - Vaše najbolje izdanje 

Po EU standardu, na osnovu vaših informacija i naših saveta, precizno, brzo, pregledno i verodostojno. Prelepo. Više ovde.


Motivaciono pismo - Na putu ka uspehu

Individualno, pisano na osnovu vašeg upitnika, iskreno, efektno i gramatički savršeno. Uzvišeno. Više ovde.


Preporuka - Podrška kad vam najviše treba

Akademska ili profesionalna, prilagođena konkursu, upitniku i vašoj biografiji, na memorandumu škole ili firme. Fenomenalne. Više ovde.


OSTALE USLUGE


Priprema za intervju sa fakultetom - sat vremena razgovora na engleskom ili srpskom jeziku gde se prolaze standardna pitanja, kurikulum programa i obavezne informacije za intervju
50 EUR
Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj (uključuje do 3 sasta, spisak dokumentacije, tumačenje procedure, popunjavanje prijava i usluge štampe)
100 EUR
Profesionalna orijentacija (Harrison Assessment Test) * uključeni u pakete 600-2000 EUR
120 EUR