Usluge


Ino Edukacija kroz svoje usluge podržava đake, studente i roditelje da aplikacioni proces prođe što lakše, brže i da se napravi što bolji izbor. 

Za obrazovne institucije iz celog sveta radimo pre-selekciju kandidata, kako biste se prijavili na školu ili univerzitet koji odgovara vašim mogućnostima i željama. Ino Edukacija je najveći predstavnik inostranih univerziteta na Zapadnom Balkanu, nosilac ICEF akreditacije, registrovani UCAS i HARRISON centar - i vaš siguran put na školovanje u inostranstvu. 

Poznati smo po našim mentorskim paketima koji vas prate od samog početka apliciranja, kada birate univerzitete ili škole, pa do samog kraja, kada se radi viza i smeštaj. U međuvremenu nas čekaju testovi, popunjavanje prijava, izrada dokumentacije, slanje prijava online i/ili poštom, komunikacija sa univerzitetima i upis. Možete se odlučiti i na naše pojedinačne usluge, ukoliko vam je potrebno samo savetovanje, dokumentacija ili slanje jedne prijave. Nećete se pokajati, jer često jedna naša usluga menja celu prijavu! Ponekad se desi da vas prime na više fakulteta - šta onda? Ili ste nešto pogrešili sa prijavom i odbijeni ste za upis? Sa našim timom svaka nepredviđena situacija je rešiva, svaka nejasnoća je otklonjena, a svaka nesigurnost je oterana! 

Sa našim timom bićete sigurni, imaćete daleko manje stresa nego da prijave radite sami, napravićete bolji (a često i jeftiniji) izbor. Kroz naš sistem prošlo je više od 1000 kandidata i svi oni su danas uspešni đaci i studenti u inostranstvu. Preuzmite zvaničan cenovnik ovde.


MENTORSKI PAKETI I PRIJAVE


Aplikacioni proces na studije u inostranstvu je stresan ali ne mora da bude! Tim Ino Edukacija čine mladi profesionalci sa iskustvom, spremni da odgovore na svako vaše pitanje i upute vas u svet školovanja u inostranstvu. Bez obzira da li ste se odlučili na našu partnersku instituciju ili ne, kroz naše mentorske pakete podržavamo prijave na sve univerzitete i škole širom sveta. Nakon upisa studija spajamo naše studente sa Ino alumnistima širom sveta, te je ovo samo jedna od brojnih koristi upisa preko Ino Edukacije. 

Kroz različite usluge podržavamo naše studente i roditelje, i iza nas je više od 1000 zadovoljnih i uspešnih studenata širom sveta. Sa svim klijentima u mentorskim paketima potpisuje se ugovor kao garancija kvaliteta naše usluge. Budite sigurni!

Preuzmite našu važeću ponudu Ino-edukacija-usluge-2019_2020

Ponuda mentorskih paketa usluga
partnerska institucijanepartnerska institucija
Prijava na jednu institucijubesplatna100 EUR
Prijava na jednu instituciju sa dokumentacijom200 EUR300 EUR
Prijava na jednu instituciju sa svim individualnim uslugama300 EUR400 EUR
Prijava na studije u Italiji sa svim pojedinačnim uslugama (2-4 programa)400 EUR700 EUR
Prijava na studije u Skandinaviji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Grčkoj sa svim pojedinačnim uslugama (2-4 programa)400 EUR700 EUR
Prijava na studije u Belgiji i Holandiji sa svim pojedinačnim uslugama (2-4 programa)400 EUR800 EUR
Prijava na studije u UK sa svim pojedinačnim uslugama (osim Oxford i Cambridge) (2-4 programa)400 EUR800 EUR
Prijava na studije u Aziji sa svim pojedinačnim uslugama (Izrael, Dubai, Singapur, Malezija) (2-4 programa)400 EUR1000 EUR
Prijava na studije u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj sa svim pojedinačnim uslugama (2-4 programa)400 EUR1000 EUR
Prijava na studije u Americi i Kanadi sa svim pojedinačnim uslugama (osim Ivy League univerziteta) (2-4 programa)400 EUR1000 EUR
Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Uni sa svim pojedinačnim uslugama
(u slučaju kombinacije zemalja, važi skuplji paket)
/
 
2000 EUR
 
Početne usluge
cena 
Konsultacije i registracija u Ino Edukaciji50 EUR 
Profesionalna orijentacija (Harrison Assessment Test)120 EUR 
Pojedinačne usluge
cena 
Individualne konsultacije u Ino Edukaciji50 EUR 
Motivaciono pismo70 EUR 
CV50 EUR 
CV+Motivaciono pismo100 EUR 
Preporuka
50 EUR 
Priprema za intervju sa fakultetom50 EUR 
Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj100 EUR 
   
   
Cene izražene u evrima se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate.  


IZRADA DOKUMENTACIJE


CV - Vaše najbolje izdanje 

Po EU standardu, na osnovu vaših informacija i naših saveta, precizno, brzo, pregledno i verodostojno. Prelepo. Više ovde.


Motivaciono pismo - Na putu ka uspehu

Individualno, pisano na osnovu vašeg upitnika, iskreno, efektno i gramatički savršeno. Uzvišeno. Više ovde.


Preporuka - Podrška kad vam najviše treba

Akademska ili profesionalna, prilagođena konkursu, upitniku i vašoj biografiji, na memorandumu škole ili firme. Fenomenalne. Više ovde.