Usluge - Mentorski paketi - Izrada dokumentacije - Ino edukacija

Usluge


Ino Edukacija je vodeći SEE regionalni Centar za školovanje u inostranstvu i profesionalnu orijentaciju. U sklopu našeg Centra radi Škola jezika kao i sudski tumači za više jezika. Ino Edukacija je licencirani ICEF, UCAS i Harisson centar.


SVE NA JEDNOM MESTU

Kod nas možete uspešno proći sve etape pripreme i odlaska na školovanje: škola jezika i SAT pripreme, akademska i profesionalna orijentacija, konsultacije, sudski tumač, slanje prijava, smeštaj i viza. Imamo najveći portfolio partnerskih univerziteta, srednjih škola i škola jezika, a šaljemo i na nepartnerske institucije u sklopu naših mentorskih paketa. Ino Edukacija je uigran tim prepoznat od strane inostranih univerziteta. Bićete u rukama iskusnih mentora i stećićete prestižno obrazovanje za ceo život!

Svakom studentu se maksimalno posvećujemo i pratimo ceo prijavni proces do odlaska na fakultet ili školu. Ulažemo veliki trud i znanje kako bismo izabrali najbolji program za svakog studenta i uspešno ga upisali. Pošto svakom studentu pristupamo individualno, zavisno od vaših želja i potreba, predstavljamo naše usluge koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i ambicije.


MENTORSKI PAKETI


PARTNERSKI UNIVERZITETI

NEPARTNERSKI UNIVERZITETI

BASIC PAKET - Prijava na jednu ili dve partnerske institucije, izrada CV i Motivacionog pisma, celogodišnje mentorisanje, usluga vize:

UNO PAKET - Prijava na jednu nepartnersku insitituciju sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za  bilo koju zemlju i jedan studijski program: 
PARTNER PAKET - Prijava na tri ili četiri partnerske institucije sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize:

MULTI PAKET - Prijava na dve do četiri nepartnerske institucije sa izradom CV, Motivacionog pisma, dve preporuke, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za  bilo koju zemlju: 
BESPLATNA PRIJAVA  - Prijava na jednu partnersku instituciju: Ino Edukacija besplatno revidira i šalje vaša dokumenta (moguće je doplatiti pojedinačne usluge)
0 RSD

PAKET SLOVENIJA - Do tri prijave sa svim pojedinačnim uslugama:

PAKET MEDICINA Prijava na Medicinu u Italiji, Holandiji, Engleskoj, na Kipru
60000 RSD 
PREMIUM PAKET - Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Univerziteti sa svim pojedinačnim uslugama: 


Naše usluge možete platiti u Ino Edukaciji, preko firme ili online platnom karticom. Kliknite iznad na cenu paketa ili usluge kako bi vam se otvorila stranica. Ino Edukacija nije u PDV-u.POJEDINAČNE USLUGE


Profesionalna orijentacija i akademsko usmeravanje Harrison Assessment Test američka licenca sa izveštajem na 30 strana. (Nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 17000 RSD (nije uključeno u mentorske pakete)

Motivaciono pismo - izrada odličnog motivacionog pisma po akademskim standardima, na osnovu INO upitnika. Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena: 12000 RSD

CV ili Preporuka - oba dokumenta se rade po EU standardima, na osnovu INO upitnika. Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena: 10000 RSD

CV+Motivaciono pismo akcija! Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena:18000 RSD

Paket dokumentacije (CV, Motivaciono pismo, dve preporuke) Cena ista i za partnerske i nepartnerske institucije

  • Cena: 35000 RSD

Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj - informisanje studenta o proceduri, pomoć pri zakazivanju termina, popunjavanje aplikacije, spisak dokumenata

  • Cena: 35000 RSD

Prevod dokumenata sa pečatom sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1200 RSD po prevodilačkoj strani 

Prevod dokumenata bez pečata sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1100 rsd po prevodilačkoj strani Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584