Dutch | Ino edukacija

Dutch


Welkom bij Ino Edukacija, Studie in het Buitenland Centrum

Elk jaar verwelkomen we nieuwe en terugkerende studenten van onze partnerinstellingen die groeien en vooruitgang boeken via verschillende programma's over de hele wereld, waar ze andere culturen leren kennen, zichzelf educeren, verbinden, en geweldige ervaringen creëren door avonturen en leren. Met ons kunt u door elk onderwijsniveau gaan - van zomertaalcursussen voor basisschoolleerlingen tot serieuze aanmeldingen voor bachelor- en masterstudies. Het is ons een genoegen om te zien dat u groeit en naar ons terugkeert voor advies en hulp bij uw volgende belangrijke levensstap.

De partnerinstellingen die wij vertegenwoordigen worden zorgvuldig gekozen, en elk jaar vullen en wijzigen we de lijst van onze partners aan omdat we de beste ervaringen voor onze studenten willen. Onze service staat bekend om haar efficiëntie en toegankelijkheid. Ino Edukacija werkt het hele jaar door en biedt een breed scala aan assistentie aan cliënten: begeleiding en programma selectie, loopbaanbegeleiding, voorbereiding van documentatie voor aanmelding, indiening van aanvragen, taalschool en SAT-voorbereiding van Ino, gerechtstolk, hulp bij visa en accommodatie, mentorschap en administratieve ondersteuning gedurende het hele aanmeldingsproces. Met kantoren in het hart van Belgrado werken we met studenten van alle nationaliteiten die in Servië, Bosnië en Herzegovina, of Montenegro wonen, evenals Nederlandse studenten die in Servië, Nederland, of in het buitenland wonen, omdat al onze diensten online beschikbaar zijn.

Mijn hele carrière is gewijd aan de ontwikkeling van excellentie en toegankelijkheid in internationaal onderwijs in deze regio. Ons team begrijpt dat iedereen de kans moet krijgen op academische mobiliteit omdat dergelijke ervaringen wereldwijd begrip, ambitie en inspiratie brengen naar jonge geesten. Daarom is studeren in het buitenland een unieke ervaring die u zichzelf of uw kind kunt veroorloven, een investering die altijd terugkomt door de kwaliteit van leven en carrièresucces. Ik nodig u uit om onze korte video hieronder te bekijken.

Ana Marija Koppert, Directeur


Wat bieden wij aan?

Taallessen in het buitenland

Vanaf de leeftijd van 6 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan jeugdkampen en zomerscholen, met programma's op maat voor jongere of oudere kinderen. Groot-Brittannië, Italië, Malta, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten. Cursussen zijn het hele jaar door beschikbaar voor oudere deelnemers die een taal in het buitenland willen leren voor zakelijke doeleinden of voor plezier.


Middelbare scholen in het buitenland

Vanaf de leeftijd van 14 jaar kunnen studenten ervoor kiezen om één tot vier jaar middelbaar onderwijs te volgen in Amerika of Europa. Opties zijn onder meer Amerikaanse J1 State Department-uitwisselingen, EU-uitwisselingen, of prestigieuze kostscholen in Groot-Brittannië, Amerika, Zwitserland en andere Europese landen. Ino Edukacija is hier om u te adviseren over hoe u uw toekomst kunt plannen en de juiste keuze kunt maken.


Universiteiten in het buitenland

Meer dan 150 partneruniversiteiten wereldwijd, met een focus op Europa en uitgebreide ervaring met verschillende aanvragen voor studies en beurzen in het buitenland. Wat Ino Edukacija onderscheidt, is het indienen van aanvragen bij zowel partner- als niet-partneruniversiteiten, de bereidheid om elke student te helpen en elk probleem aan te pakken. Wees in goede handen.


Professionele oriëntatie

Ino Edukacija is een gelicentieerd centrum voor het uitvoeren van de bekroonde Amerikaanse Harrison Assessments professionele oriëntatie, wat ook een uitstekend hulpmiddel is voor academische begeleiding. De resultaten en het rapport dat u ontvangt bij ons centrum zijn gebaseerd op individuele kandidaatreacties en meer dan 2,5 miljoen eerder uitgevoerde tests, die samen worden vergeleken op het hoofdkantoor van Harrison in Amerika. De kandidaat neemt eerst de test online af, volgens wereldwijde normen en de bescherming van persoonsgegevens. Na de test ontvangen ze een rapport van 30 pagina's over henzelf en komen ze naar Ino Edukacija voor interpretatie van hun resultaten, en de discussie in het Engels kan live worden gevoerd, via Skype-zoom of Skype. Het rapport is beschikbaar in het Engels, Russisch, Duits, Frans, Arabisch, Japans, Koreaans, Pools, Roemeens, Portugees, Zweeds, Spaans, Turks, Nederlands, Bulgaars, Thais, Vietnamees en Bahasa. Het rapport bestaat uit 20 pagina's, gedetailleerd, gepersonaliseerd en verrassend nauwkeurig. Naast het vermelden van potentiële beroepen, benadrukt het ook de persoonlijke sterke punten van de kandidaat en gebieden voor verbetering en verdere ontwikkeling in gedrag. De prijs is 150 EUR.

Na professionele oriëntatie ontvangt u een duidelijk en schriftelijk inzicht in:

  • Uw eigen talenten en zwakke punten
  • Beroepen die het beste passen bij uw neigingen en vaardigheden
  • Gebieden waarin u moet verbeteren om topresultaten te behalen in uw gewenste beroep
  • U zult concrete en realistische academische en professionele doelen stellen en een plan maken over hoe deze te bereiken.

 Maak alstublieft hier een afspraak voor uw professionele oriëntatie: https://www.inoedukacija.com/page/professional-and-academic-orientation/


Plan uw gratis consultaties


Selecteer alstublieft een geschikte tijdslot en plan een gratis vergadering met een Ino Mentor:

https://calendly.com/inoedukacija3/consultations

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584