Kako do stipendije na American College of Thessaloniki?

Kako do stipendije na American College of Thessaloniki?

Tražiti stipendiju za studiranje u inostranstvu može biti izazovan proces, ali ako ste motivisani i dobro informisani, možete pronaći sjajne mogućnosti. Jedna od tih mogućnosti je ACT univerzitet, koji nudi stipendije preko Ino Edukacije do 45%.

Šta je ACT univerzitet?

ACT univerzitet, smešten u srcu Soluna u Grčkoj, predstavlja izuzetno mesto za studiranje. Nudi širok spektar programa iz oblasti biznisa, međunarodnih odnosa, it-a, pshiologije na engleskom jeziku, priznatih od strane američkih i evropskih akreditacionih tela. Osim toga, univerzitet je poznat po svojim stipendijama i pomoći studentima u finansiranju njihovih studija. Na ACT univerzitetu, više od 3000 studenata iz više od 70 zemalja, kao i više od 25 profesora iz 10 različitih zemalja, grade internacionalnu zajednicu koja uči, istražuje i razvija veštine za budućnost. Savremene učionice, laboratorije, biblioteke i sportski kompleksi u kombinaciji sa inovativnim programima studija, mentorskim pristupom i bogatim studentskim životom čine ACT univerzitet pravim izborom za studente koji traže jedinstveno iskustvo studiranja u Grčkoj.

Koraci ka dobijanju stipendije na ACT univerzitetu

1. Istaknite se akademski

Jedan od najvažnijih faktora prilikom apliciranja za stipendiju na ACT univerzitetu je vaš akademski uspeh. Univerzitet će pažljivo proceniti vaše ocene i transkripte kako bi utvrdio vašu sposobnost da uspešno završite studije. Stoga, potrudite se da postignete visoke rezultate u srednjoj školi ili na fakultetu i istaknete se kroz dodatne nastavne i vannastavne aktivnosti.

2. Proučite uslove i kriterijume

Pre nego što se prijavite za stipendiju, pažljivo proučite uslove i kriterijume koji su potrebni za apliciranje. Posetite zvaničnu stranicu ACT univerziteta i pročitajte sve informacije o stipendijama, uključujući uslove, rokove i neophodnu dokumentaciju. U ovom koraku vam mogu pomoći mentori Ino Edukacije koji će sagledati vašu prijavu i predložiti mogućnosti za stipendiranje.

3. Napravite dobru aplikaciju

Kada pripremite sva neophodna dokumenta i testove, vreme je da napravite dobru i jaku aplikaciju. Ovo uključuje detaljan CV, motivaciono pismo i preporuke od profesora ili mentora. Budite sigurni da jasno izražavate svoje akademske i profesionalne ciljeve, kao i razloge zašto želite studirati na ACT univerzitetu. Kroz Basic mentorski paket, Ino mentori će ovaj zahtevan korak uraditi za vas. Ne prepuštajte svoju aplikaciju slučaju - prepustite je stručnjacima!

4. Prijavom preko Ino Edukacije dobijate stipendiju od 45% za osnovne studije

Prijavom preko Ino Edukacije ulazite u izbor za umanjenje školarine do 45%! Cena osnovnih studija je 8 400 evra godišnje, master studija 6 900 evra i MBA 10 560 evra. Sa stipendijom preko Ino Edukacije ovi iznosi mogu biti značajno umanjenji. 

5. Pratite rokove

Konačno, važno je da pažljivo pratite sve rokove za apliciranje. Nemojte čekati poslednji trenutak da biste predali svoju aplikaciju, već se pobrinite da svu dokumentaciju dostavite na vreme kako biste imali što bolje šanse za dobijanje stipendije. Ako nešto i zaboravite, tu su vaši Ino mentori da isprate proces i pruže celogodišnje mentorstvo.

Stipendije na ACT univerzitetu predstavljaju sjajnu priliku za međunarodne studente koji žele da studiraju na američkom fakultetu po povoljnim evropskim cenama. Sa pažljivom pripremom i predanošću, možete ostvariti svoj san o studijama na američkom fakultetu i to uz značajnu finansijsku pomoć. Za više informacija o stipendijama na ACT univerzitetu, posetite sajt Ino Edukacije i detaljnije se informišite o svim dostupnim mogućnostima.

Ino Edukacija vas poziva na ACT Open Day!

Dobićete priliku da se upoznate sa predstavnicom fakulteta na ličnim konsultacijama. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da iz prve ruke dobijete sve nephodne informacije o fakultetu, programima, upisu, smeštaju, stipendijama i svim ostalim temama koje vas interesuju.

Očekujemo vas u četvrtak, 28. marta u Makedonskoj 30, a svoj besplatni sastanak možete zakazati putem sledećeg linka - REGISTRACIJA