Politika privatnosti


Ino Edukacija predstavlja više od 100 obrazovnih insititucija za region Zapadnog Balkana i u saradnji sa njima poštujemo privatnost naših posetilaca sajta i klijenata. 


Lični podaci

U skladu sa Uredbom EU 2016/679 Evropskog parlamenta o zaštiti pojedinaca u vezi sa obradom ličnih podataka i njihovom kretanju, Ino Edukacija poštuje evropsko (GDPR) i nacionalno zakonodavstvo. Svi lični podaci koje podelite sa nama mogu biti obrisani nakon vašeg upisa škole, studija ili kursa, odnosno kada Vi to zatražite. Ino Edukacija se pridržava strogih kodeksa EU univerziteta i neće deliti vaše podatke sa medijima, klijentima ili zainteresovanim stranama, osim sa obrazovnim institucijama na koje se aplicira. Politika privatnosti se primjenjuje na sve lične podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, direktno ili putem svojih partnera.

Ino Edukacija se odriče od prava detaljnog uvida u imovinsko stanje studenata i roditelja, poput izvoda iz katastra, detaljan pregled izvoda bankovnih računa, štednje i dividendi, radi poštovanja Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (Zakon Republike Srbije, objavljen u Sl. glasniku RS", br. 97/2008, 104/2009 - zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012). Potpune informacije u vezi sa potrebnim finansijama za studije mogu se dobiti na konsultacijama u Centru Ino Edukacija.


Politika kolačića (cookies)

Sajt Ino Edukacije koristi kolačiće kako bi korisnici imali bolji doživljaj sajta i koji pomažu da se identifikujete na web sajtovima prilikom kasnijih poseta.

Cookie-ji su jedinstveno dodeljeni Vama i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao taj Cookie. Korišćenje Cookie-ja je standardna praksa na Internetu i većina browser-a je podešena tako da automatski prihvata sve Cookie-je. Međutim, Vi uvek možete odlučiti da želite da prestanete da ih koristite. Možete ih jednostavno ručno obrisati ili svoj browser posebno podesiti za rad sa Cookie-jima. 

Za ove procedure pogledajte dokumentaciju ili Help/Pomoć sekciju Vašeg browser-a. Na našem sajtu koristimo Cookie-je isključivo kako bismo Vam omogućili bolji kvalitet interakcije sa našim sajtovima, za potrebe statističke analize posećenosti i optimizaciju našeg oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics i Google Ads.

Datalji o ovim servisima kao i o mogućnostima Vašeg podešavanja se mogu pogledati na sledećim linkovima: 

www.google.com/analytics/learn/privacy.html, www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.google.com/ads/preferences.


Politika privatnosti

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca na taj način što prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima, koji su potrebni za kvalitetno ispunjavanje naših obaveza i pružanje usluge, kao i obaveštavanje o trenutnom statusu porudžbine.

Da bismo odgovorili na zahtev korisnika, potrebni su nam ime i prezime, adresa, kontakt telefon, i/ili e-mail adresa. Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici inoedukacija.com ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.) su poverljivi. Navedeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla tj. za obradu zahteva korisnika. Navedene podatke koristimo da bismo korisnicima odgovorili na upit, odnosno pružili adekvatnu informaciju zbog koje su nas kontaktirali. Lične podatke ili bilo koju drugu informaciju koju korisnik podeli sa nama ne razmenjujemo sa trećim licima, osim ukoliko su deo procesa pružanja usluga. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećem licu (npr. državnim organima), obavestićemo korisnika kako bismo dobili saglasnost.

Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti. Sve uobičajene mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup podacima korisnika. Ukoliko u bilo kom trenutku želite da povučete saglasnost za obradu ličnih podataka tj. da obrišete sve svoje podatke iz naše evidencije, možete uputiti pisani zahtev na e-mail adresu office@inoedukacija.com

Nakon obrade zahteva i utvrđivanja njegove opravdanosti postupićemo dalje u skladu sa zakonom. Nakon pročitane politike privatnosti smatramo da su korisnici upoznati sa politikom privatnosti i da su prihvatili navedeno.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom TLS v1.2 protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Načini plaćanja na sajtu

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i UniCredit Bank Beograd i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.
Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.
Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada potvrdimo vaš zahtev za rentiranje. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti isti ili novi zahtev za rentiranje, i izvršiti plaćanje vezano za njih.
Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Osim karticama, moguće je plaćanje i preko računa i u kešu.

Izjava o bezbednosti i načinima plaćanja

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom TLS v1.2 protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica UniCredit Bank Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.
3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti TLS v1.2 enkripcijom podataka.
PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dodje do odstupanja od iste.

Reklamacije

Reklamacije na usluge će biti uvažene najviše 3 dana od datuma naplate.
Reklamacije će se uvažiti u slučaju da ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD nije ispoštovala bilo koji ugovoreni deo u narudžbi.
ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem vremenu.

Reklamacije slati na anamarija@inoedukacija.com


Hvala na poseti.

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584