Iskustva sa studiranja u inostranstvu - Ino Edukacija

Iskustva studenata


Izuzetno smo ponosni na našu mrežu alumni studenata koji su studenti ili već uspešni diplomci najprestižnijih univerziteta iz celog sveta. Pogledajte iskustva studenata i roditelja koji su otišli na školovanje preko Ino Edukacije.


Mnogi naši studenti su detaljno podelili svoja iskustva za naš blog Kako na master i veliki deo njih možete pronaći u delu Iskustva.

Najpopularnije destinacije za studije su Italija, Španija, Austrija, Nemačka, Engleska, Amerika. Preko 1000 studenata je prošlo kroz naš sistem i dalo nam svoje poverenje. Budite i vi među njima, skratite lutanje, uštedite novac i prepustite se u ruke profesionalcima.


Iskustvo roditelja: Jelena Bačić Alimpić


Iskustva studenata


Stefan Lazarević

Shvatio sam da je proces upisa na fakultet u inostranstvu i gomila papirlogije, misija koju ne mogu da pređem sam bez stručne pomoći, pa sam na preporuku kontaktirao INO Edukaciju za pomoć. Stupio sam vrlo lako u kontakt sa njima zakazao konsultacije i za tren, sve je počelo da mi bude jasnije i znao sam da uz njihovu pomoć ću moći da upišem željeni fakultet. Odmah na prvim konsultacijama su mi preporučili Fontys i jos par univerziteta u ostalim državama, dali mi brošure koje sadrže sve bitne informacije i detalje o fakultetu. Iskren da budem, presrećan sam što sam dobio priliku da studiram u Holandiji i osećam se fantastično. Sama pomisao na državu kao što je Holandija instiktivno me tera na razmišljanje o tome kako sve funkcionise, što bi se reklo: “kao po loju”.


Danijela Mirkov Arkula

U Ino Edukaciju sam otišla, jer nisam znala kako da započnem svoju aplikaciju za postdiplomske studije za Oxford University, Said Business School. Nikad ranije nisam pisala eseje na taj način, i nisam bila sigurna da razumem šta se od mene očekuje. Nakon susreta sa Ana Marijom, sve mi je bilo jasno, plus sam bila dodatno motivisana i inspirisana, i kada sam došla kući, momentalno sam sela i skoro u celosti završila svoj prvi i najteži esej.  Ana Mariji sam se takođ i kasnije obraćala, kad god sam imala neko pitanje, sumnju, nejasnoću, i ona bi me uvek posavetovala i pomogla mi u najkraćem roku. I na kraju, tokom samog slanja aplikacije, naišla sam na nepremostiv problem, jer su sva moja dokumenta imala više kilobajta nego što je dozvoljeno. I tu me je Ana Marija spasila savetom da instaliram besplatan fenomenalan softer, Smallpdf. Da sumiram – bez Ino Edukacije nisam znala ni da započenem, a očigledno ni da završim ceo proces. A rezultat – ne samo da sam primljena nego sam i dobila stipendiju za studije na sasvim sigurno najprestižnijem univerzitetu s ove strane okeana.


Luka Višnjić

Izuzetno sam zadovoljan uslugama koje pruža Ino Edukacije. Tim je sastavljen od izuzetnih mladih i ljubaznih profesionalaca koji vam stoje na raspolaganju za bilo koji eventualni problem na koji naiđete u procesu traženja i prijave na željeni fakultet. Meni su iz Edukacije pomogli da izaberem pravi master program za sebe pošto sam bio neodlučan, pomogli su mi oko prijave za master kao i oko apliciranja za vizu. Sve u svemu, imao sam odlično isustvo sa Ino Edukacijom i svakom bih preporučio saradnju sa njima.


Jelena Tmušić

Vrlo ljubazni, predusretljivi i ažurni. Pomogli su mi da odaberem MBA (Master of Business Administration) za sebe, koji odgovara mojim planovima da se bavim biznisom posle studija. Takođe su mi pomogli oko cele aplikacione dokumentacije i sakupljanje papira, da stignem na vreme i uspešno u apliciram, kao i da nađem smeštaj. U Beč sam otišla bez problema! Sve preporuke!


Danijela Milić

Ino Edukacija je bila ključna za moj upis master studija, jer ne samo da su mi odabrali fakultet i pomogli oko upisa, već su mi pomogli i ko profesionalne orijentacije i biranje teme studija. Po mom mišljenju jedna od glavnih poenti studiranja u inostranstvu jeste stvaranje novih prijateljstava, jer kroz nove ljude proširujete svoje stavove, učite od njih i oni od vas. Na mene veoma pozitivno utiče i cinjenica da već sada imam prijatelje i poznanike iz svih delova sveta i ako se odlučim za dalji život, nastavak studija ili posetu kao turista nekoj od tih država, drago mi je sto ću imati nekoga koga poznajem odatle. Ovo je nešto što bih svakome preporučila jer ni jednog trena nece zažaliti.

Celo Danijelino iskustvo pročitajte na Kakonamaster.


Marija Gazimirović i Sara Živanović

Zajedno sa Ino Edukacijom zaključile smo da je Italija sredina najsličnija onoj u kojoj smo odrasle. Izabrale smo Milano kao ekonomski, industrijski i kulturološki centar. S obzirom na veliki korak i promenu shvatile smo da ćemo se u ovom gradu osećati prihvaćeno i da nam neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopimo. Zahvaljujući saradnji Ino Edukacije i Cattolice dobile smo znatno umanjenje za školarinu prve godine.

Celo Marijino i Sarino iskustvo pročitajte na Kakonamaster.


Tijana Guskić

Moja višemjesečna potraga za pravim programom urodila je plodom onog trenutka kada sam u to ozbiljno traganje uključila i Ino Edukaciju. Htela sam da upišiem prestižni  Univerzitet Cattolica del Sacro Cuore i preko Ino Edukacije sam upisala ne samo zanimljiv program na engleskom, već i svoj budući poziv – International Screenwriting and Production.

Celo Tijanino iskustvo pročitajte na Kakonamaster.


Tatjana Pantović

Svakome ko smatra da bi mu pomoć, savet, možda samo neka više informacija dobro došla pri kompleksnom procesu upisa na Univerzitet u inostranstvu, uvek bih preporučila da se posavetuje sa Ino Edukacijom a posebno Ana Marijom koja je, meni lično, bila od velike pomoci! Posavetovala me je pre svega kao čovek, iskreno, otvoreno, zatim profesionalno pristupila celom mentorstvu i pomogla da izaberem pravi fakultet i upišem Master na Univerzitetu u Insbruku koji sam želela i kojim sam prezadovoljna u ovom trenutku! Hvala Vam!


Biserka Ludoški

Ino Edukacija ima divan tim koji na vrlo predusretljiv i informativan način vodi ceo proces prijave na master. Komplikovanu proceduru čine lakom i zaista pružaju pregršt informacija o studijama i životu u inostranstvu. Upala sam na master programe u Holandiji ( Tilburg University), Belgiji (KU Leuven) i u Austriji (University of Vienna) i smatram da je Ino Edukacija imala veliki doprinos u ovome. Ovim putem bih želela da im se još jednom zahvalim i poželim veliki uspeh!


Nikola Zdravković

Sastavili su mi motivaciono pismo za prijavu na Erasmus Mundus EMJMD program na koji sam primljen i na elokventan i sadržajan način pokrili sve zahteve koji su postavljeni. Petica bez problema za odličan rad!


Jovana Jovanović

Usluga je bila vrlo profesionalna, brza i efikasna, i uspela sam da upišem univerzitet Bocconi sa punom stipendijom. Rado bih svima preporučila usluge Ino Edukacije, jer je sam proces apliciranja za fakultet u inostranstvu vrlo kompleksan, te je njihova pomoć i iskustvo dragoceno. Pomogli su mi oko slanja aplikacija i za smeštaj u Milanu!


Lazar Jokić 

Želim da se zahvalim Ino Edukaciji sto su bili strpljivi, informisani i nadasve profesionalni. Da nije bilo njih ne bih se upisao na univerzitet u Italiji (Cattolica del Sacro Cuore). Uz njihovu pomoc dobio sam i stipendiju. Pored izuzetnog profesionalizma moram da naglasim da sam više nego odusevljen njihovog ljubaznošću i spremnošću da se angažuju i pomognu na svim poljima (CV, motivaciono pismo, predupis itd.) Iskreno od srca svakom studentu proporučujem Ino Edukaciju.


Antonija Vidaković

Angažman Ino Edukacije mi je bio od velikog značaja, jer sam naučila šta jedno motivaciono pismo treba da sadrži da bi privuklo pažnju, i kasnije sam naučena iskustva primenila u apliciranju na druge programe praksi, stažiranja itd. Primljena sam na na Linköping univerzitet u Švedskoj, gde sam dobila stipendiju uz pomoć Ino Edukacije. Posle mastera pomogli su mi da nađem praksu u Briselu što mi je puno značilo za dalju karijeru.


Ana Damnjanović

Dugo mi je trebalo da pronađem dobar program za master. Dok sam sakupila sve papire, približio se deadline. Za samo dve nedelje, Ino Edukacija mi je sastavila celu aplikaciju, pripremila cv i motivaciono pismo, i dobila sam punu Erasmus Mundus stipendiju za master, koja mi pokriva školarinu, smeštaj, život – sve. Hvala vam puno!!


Darko Cvijetić

Zahvaljujući podršci Ino Edukacije primljen sam na prestižni Westminster Univerzitet u Londonu, kao i na Charles Univerzitet u Pragu! Ino tim mi je pomogao da odaberem prave master programe, da položim engleski, da pošaljem odličnu aplikaciju i budem primljen na jedan od najstarijih univerziteta u Evropi!


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584