Besplatne prijave i mentorski paketi | Ino edukacija

Besplatne prijave i mentorski paketi


Ino Edukacija je vodeći SEE regionalni Centar za školovanje u inostranstvu i profesionalnu orijentaciju. U sklopu našeg Centra radi Škola jezika kao i sudski tumači za više jezika. Ino Edukacija je licencirani ICEF, UCAS i Harrison centar.


SVE NA JEDNOM MESTU

Kod nas možete uspešno proći sve etape pripreme i odlaska na školovanje: škola jezika i SAT pripreme, akademska i profesionalna orijentacija, konsultacije, sudski tumač, slanje prijava, smeštaj i viza. Imamo najveći portfolio partnerskih univerziteta, srednjih škola i škola jezika, a šaljemo i na nepartnerske institucije u sklopu naših mentorskih paketa. Ino Edukacija je uigran tim prepoznat od strane inostranih univerziteta. Bićete u rukama iskusnih mentora i stećićete prestižno obrazovanje za ceo život!

Svakom studentu se maksimalno posvećujemo i pratimo ceo prijavni proces do odlaska na fakultet ili školu. Ulažemo veliki trud i znanje kako bismo izabrali najbolji program za svakog studenta i uspešno ga upisali. Pošto svakom studentu pristupamo individualno, zavisno od vaših želja i potreba, predstavljamo naše usluge koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i ambicije, prateći vas od početka do kraja aplikacionog procesa.


MENTORSKI PAKETI ZA STUDIJE

Svi mentorski paketi za studije važe 4-12 meseci i pratimo vas kroz celu pred-aplikacionu i post-aplikacionu proceduru. 


PARTNERSKI UNIVERZITETI

NEPARTNERSKI UNIVERZITETI

BASIC PAKET - Prijava na jednu ili dve partnerske institucije, celogodišnje mentorisanje, usluga vize + gratis izrada CV, Motivacionog pisma i jedne preporuke:
UNO PAKET - Prijava na jednu nepartnersku insitituciju, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za bilo koju zemlju i jedan studijski program + gratis izrada CV, Motivacionog pisma i dve preporuke:
PARTNER PAKET - Prijava na tri ili četiri partnerske institucije, celogodišnje mentorisanje, usluga vize + gratis izrada CV, Motivacionog pisma i dve preporuke:
MULTI PAKET - Prijava na dve do četiri nepartnerske institucije, celogodišnje mentorisanje i uslugom vize, za bilo koju zemlju + gratis izrada CV, Motivacionog pisma i dve preporuke:
BESPLATNA PRIJAVA - Prijava na jednu partnersku instituciju: Ino Edukacija besplatno revidira i šalje vaša dokumenta. Postaplikaciona procedura i usluga vize nije uključena.
0 RSD

PAKET SLOVENIJA - Do tri prijave na studije, usluga vize i mentorisanje:
PAKET MEDICINA - Prijava na Medicinu u Italiji, Holandiji, Engleskoj, na Kipru + gratis izrada CV i Motivacionog pisma:
PREMIUM PAKET - Prijava na pune stipendije, Cambridge, Oxford, Ivy League Univerziteti, usluga vize + gratis izrada CV, Motivacionog pisma i dve preporuke:


Naše usluge možete platiti u Ino Edukaciji, preko firme ili online platnom karticom. Kliknite iznad na cenu paketa ili usluge kako bi vam se otvorila stranica.

Cene mentorskih paketa plaćaju se u celosti i nisu podložne promeni.


POJEDINAČNE USLUGE

Profesionalna orijentacija i akademsko usmeravanje Harrison Assessment Test američka licenca sa izveštajem na 30 strana. (Nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 18000 RSD 

Pomoć pri prijavi za vizu i smeštaj - informisanje studenta o proceduri, pomoć pri zakazivanju termina, popunjavanje aplikacije, spisak dokumenata

  • Cena: 37000 RSD

Prevod dokumenata sa pečatom sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1300 RSD po prevodilačkoj strani 

Prevod dokumenata bez pečata sudskog tumača (nije uključeno u mentorske pakete)

  • Cena: 1150 rsd po prevodilačkoj strani 


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584