Kursevi jezika u inostranstvu - Ino Edukacija

Kursevi jezika u inostranstvu


Unapredite znanje stranog jezika za kratak period, putujte i steknite nove prijatelje i iskustva! Kursevi su namenjeni mladima od 15 godina, kao i odraslima, i počinju svakog ponedeljka.

Strani jezik ćete najlakše naučiti i/ili usavršiti svoje znanje ako ga budete učili u državi u kojoj je on zvaničan jezik. Učenje, na primer, nemačkog u Nemačkoj ili engleskog u Engleskoj ili SAD-u, gotovo sigurno daje dobre rezultate, kakve verovatno i očekujete od kursa jezika u inostranstvu. Uz to ćete imati priliku da se upoznate sa kulturom i načinom života u drugoj državi, da steknete nove prijatelje i vratite se bogatiji za jedno novo iskustvo i novi nivo znanja jezika.

PREUZMITE PONUDU ZA LETO 2022

Kursevi jezika u inostranstvu, kao i brojne letnje škole jezika, sada su lako dostupni i vama! Ino Edukacija je posrednik desetina škola jezika iz inostranstva.

Letnji kamp engleskog jezika, kurs engleskog jezika u Londonu, učenje nemačkog u Nemačkoj (Berlin, Minhen) i Beču samo su deo onoga što vam možemo ponuditi.

Dostupne škole pogledajte ispod.

KURS ENGLESKOG JEZIKA U ENGLESKOJ

KURS ENGLESKOG JEZIKA U AMERICI

KURS ENGLESKOG JEZIKA NA MALTI

KURS ENGLESKOG JEZIKA U TURSKOJ

KURS ENGLESKOG JEZIKA NA KIPRU

KURS NEMAČKOG JEZIKA U NEMAČKOJ

KURS NEMAČKOG JEZIKA U AUSTRIJI

KURS ITALIJANSKOG JEZIKA U ITALIJI

KURS ŠPANSKOG JEZIKA U ŠPANIJI

KURS FRANCUSKOG JEZIKA U FRANCUSKOJ

KURS FRANCUSKOG JEZIKA U ŠVAJCARSKOJ

KURS KINESKOG JEZIKA

KURS KOREJSKOG JEZIKA

KURS JAPANSKOG JEZIKA


”Na kurs sam krenula sa slabim znanjem nemačkog. Imala sam bukvalno nivo A1. Za 4

nedelje sa prešla ceo nivo A2 i napredak koji sam napravila bio je ogroman. Radila sam

stalno domaće zadatke i trudila sam se da čitam nemačke bajke koje sam uzela iz biblioteke škole.”  – Ana Zavišić, polaznica kursa nemačkog jezika u Berlinu


”Sveukupan utisak koji sam stekla počevši od prvog samostalnog edukativnog putovanja na Malti pa sve do mnogobrojnih koji su usledili je da je to jedna nezamenjiva dragocenost odrastanja i akademskog razvijanja. Nova praktična znanja, ljudi najrazličitijeg porekla koji zapravo imaju mnogo sličnosti sa vama, istraživanje novih destinacija i nezaboravan provod samo su neki od razloga za preduzimanje tog koraka.” – Sara Petrović, polaznica kursa engleskog jezika na MaltiKURS ENGLESKOG JEZIKA LONDON

Letnji kurs u Londonu, na nekoo do naših partnerskih univerziteta. Studenti su smešteni na kampusu i mogu da koriste sve pogodnosti univerziteta, kao i da otkriju magični London. Za grupni polazak obezbeđena pratnja.

KURS NEMAČKOG U BERLINU GERMAN LANGUAGE SCHOOL

GLS nudi kurseve za odrasle i poseban kurs nemačkog jezika namenjen tinejdžerima od 15 do 17 godina. Za potrebe ove ponude kampus je lociran u centru zapadnog dela Berlina preko puta čuvenog Charlottenburg dvorca.

KURS NEMAČKOG JEZIKA U BEČU ACTILINGUA

Kursevi nemačkog dužine od dve nedelje do dva meseca počinju svakog ponedeljka u prelepom Beču. ActiLingua škola nalazi se u gradskom jezgru Beča i nudi kurseve, smeštaj, hranu i popodevne aktivnosti.ENGLISH SUMMER CAMP ZA TINEJDŽERE MALTA NSTS

More, kultura, ostrvo, zabava! Bez vize i low cost let, za maksimalno iskorišćeno leto! Idealan spoj letovanja i učenja na NSTS institutu, najstarijoj školi jezika na Malti, sa iskusnim i edukovanim profesorima. Grupni kurs je sa pratnjom.

HOSPITALITY SUMMER PROGRAM LUCERN BHMS

Za sve zainteresovane đake srednjih škola i studente žele da nauče više o turizmu i ugostiteljstvu u Švajvarskoj. Predavanja, smeštaj i hrana na BHMS kampusu. Po završetku programa dobijaju se krediti koji se mogu iskoristiti za studije na BHMS.

BUSINESS SUMMER PROGRAM BARSELONA EUBS

Letnja škola EU Business School predstavlja zabavan i edukativan biznis program u Barseloni. Učesnici stiču uvid kako funkcioniše biznis u globalu, družeći se sa vršnjacima iz raznih kultura i obilazeći znamenitosti jednog od najlepših gradova Evrope.
Ukoliko vas interesuje kurs jezika u inostranstvu kontaktirajte nas za ponudu putem mejla na office@inoedukacija.com ili nam posaljite upit putem forme koja se nalazi na dnu sajta.


Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584