Scuola Leonardo da Vinci Milano | Ino edukacija

Scuola Leonardo da Vinci Milano


Škola italijanskog Leonardo da Vinci nalazi se 5 gradova u Italiji. Glavni kampus lociran je u prelepom NABA kampusu u Milanu, u blizini Univerziteta IULM.

Ovo je jedna od najvećih škola italijanskog jezika u Italiji, pošto imaju svoje kampuse u Milanu, Rimu, Sieni i Firenci.

Škola da Vinci je članica nacionalne Asocijacije škole jezika i Asocijacija elitnih škola jezika Evrope. Metode učenja prate preporuke i standarde Saveta Evrope. Održavaju se u malim grupama. Škola je svoje kurseve kreirala kao intenzivne od minimum 20 časova nedeljno koje možete pohađati od jedne nedelje do godinu dana.

Vrste kurseva

Svi kursevi počinju svakog ponedeljka, osim za apsolutne početnike za koje škola naznači datume. Vikend je namenjen za dolaske/odlaske, dodatne kurseve, izlete, tako da se tada nastava ne održava.Osim italijanskog jezika, moguđe je pohađati i kurseve italijanske kulture i istorije u svim ponuđenim gradovima.

Najpopularniji kursevi su:

Intensive course –  bazni kurs, 20 časova nedeljno. Za polaznike koji žele neki slabiji tempo da bi imali i nešto slobodnog vremena.

Super Intensive – za polaznike kojima je glavni cilj da nauče, unaprede italijanski, ovo je odličan tempo. Uz 30 časova nedeljno, uspeh je zagarantovan.

Super intensive + individual – studenti nekada nisu sigurni da li sve ide u najboljem pravcu. Škola po grupi maksimalno prima do 14 polaznika i nekad postoje studenti koji su stidljiviji kada je grupa u pitanju. Zbog toga, ali i zbog mogućnosti da još jednom sa profesorom utvrdite sve pređeno, škola daje mogućnost individualnih časova. Možete izabrati da to bude 5 individulanih časova po nedelji (svakog dana po jedan) ili da ih bude čak 10. Odluka je na vama.

Gap semestar – po iskustvu klijenti koji su aplicirali za ovaj kurs obično su se pripremali za studije na italijanskom jeziku. Kurs obuhvata semestar od 18 nedelja na kojem se u prvih 16 nedelja radi na italijanskom jeziku uz osvrt na pripremu za polaganje nekog od italijasnskih sertifikata. Preostale 2 sedmice rezervisane su u okviru kursa za cultural course o kojem će više reči biti u nastavku. Kurs kreće 3 puta godišnje – februar, maj i avgust, tako da požurite sa prijavama jer su mesta ograničena! 

Academic School Year – želite studije u Italiji ali ipak biste jednu godinu pauze? Ovo je pravi kurs za Vas! U periodu od 32 nedelje iskusićete pravi život u Italiji. Škola je naravno kao i svi drugi kursevi fokusirana na jezik, ali ćete svakako proučiti detaljnije o Italiji kroz mnoge druge predmete, tako da će izgledati kao da zaista studirate tamo. To će omogućiti lakši prelaz na kasnije studije. Škola se pobrinula da što bolje upoznate ovu zemlju kroz aktivnosti koje organizuje uključujući i ekskurzije.

Dolce Vita Course – preporučljivo za starije polaznike koji već dobro govore italijanski jezik, a ono što žele od kursa je kratko podsećanje i fokus na izletima, manjim ekskurzijama i usavršavanju kroz časove kuvanja i degustacije vina. Ponuda je dostupna za sve lokacije škole.

Italian Tour – po samom nazivu možda možete da naslutite o čemu je reč. Kurs je zamišljen da na nekoliko lokacija učite jezik. Minimalno trajanje je 2 nedelje a maksimalno 4. Polazni grad može da bude bilo koji i sami kreirate turu i raspored gradova koje želite da posetitie. Naprimer, ako upišete kurs u Milanu, prva sedmica kursa je na pomenutoj lokaciji, a sledeću možete da izaberete sami – Firencu, Rim, Sienu – na vama je odluka. U okviru kursa je sve obezbeđeno, uključujući i transfere iz jednog grada u drugi, a tipovi kurseva koji su u ponudi u intenzivni.

IMAT PRIPREME - JEDINO U OVOM DELU EVROPE

Pripremu za IMAT test je veoma retko u ponudi! Priprenu radi škola jezika Leonardo da Vinci u Milanu i Rimu. Cena za 2021 je bila 1780 EUR za tronedelju pripremu. Za 2022. bi trebalo da bude uvedena priprema i za test opšte kulture online. Preko Ino Edukacije prijava na IMAT pripreme je besplatna i možemo vam pomoći i oko smeštaja.

Smeštaj

Škola obezbeđuje transfer i smeštaj po povoljnim cenama. Možete izabrati smeštaj u porodici (sa doručkom ili polupansionom), u standardnom apartmanu ili u privatnom apartmanu i hotelu.

Naši klijenti obično biraju porodicu, jer time u komunikaciji sa njima vežbaju jezik, a i zbog toga što je to uvek jeftinija opcija, jer kad odete, smeštaj služi samo da prespavate.

Okvirna cena za dvonedeljni kurs standardnog italijanskog jezika u Rimu sa smeštajem u porodici košta oko 900 evra.

Cene

Kao što je već napomenuto, cena dvonedeljnog kursa je oko 700 evra. U nastavku predstavljamo detaljnu kalkulaciju.

Tip kursa: Intenzivni
Trajanje: Dve nedelje
Tip smeštaja: U porodici, polupansion, vlastita soba

Cena ponude je 980 evra.


Zbog velikog interesovanja, često su na raspolaganju pripremni programi za fakultete iz oblasti dizajna, škole pevanja sa profesionalnim pevačima, ali i kursevi gde se stiče i zanat u pripremi kafe i latte art programa. Ovo je odlična prilika ukoliko želite da se oprobate u oblasti ugostiteljstva ili obučite svoje zaposlene! 

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Ako želite detaljnu kalkulaciju za željeni kurs, molimo Vas popunite upit ispod. Potrudićemo se da ponudu dobijete u najkraćem roku!

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584