Scuola Leonardo da Vinci Milano | Ino edukacija

Scuola Leonardo da Vinci Milano


Najveća škola italijanskog jezika u Italiji

Leonardo da Vinci škola nalazi se 5 gradova u Italiji. Glavni kampus lociran je u prelepom NABA kampusu u Milanu, u blizini Univerziteta IULM.

Škola da Vinci je članica nacionalne Asocijacije škole jezika i Asocijacija elitnih škola jezika Evrope. Metode učenja prate preporuke i standarde Saveta Evrope. Održavaju se u malim grupama. Škola je svoje kurseve kreirala kao intenzivne od minimum 20 časova nedeljno koje možete pohađati od jedne nedelje do godinu dana. Škola Leonardo da Vinci ima sjajne preporuke na TripAdvisor sajtu. 

Kursevi italijanskog jezika tokom cele godine

Svi kursevi počinju svakog ponedeljka, osim za apsolutne početnike za koje škola naznači datume. Vikend je namenjen za dolaske/odlaske, dodatne kurseve, izlete, tako da se tada nastava ne održava.Osim italijanskog jezika, moguđe je pohađati i kurseve italijanske kulture i istorije u svim ponuđenim gradovima. Za sve ove kurseve potrebno je poslati upit.

 • Intensive course

Ovo je standardni kurs, sa 20 časova nedeljno. Za polaznike koji žele neki slabiji tempo da bi imali i nešto slobodnog vremena.

 • Super Intensive 

Za polaznike kojima je glavni cilj da nauče, unaprede italijanski, ovo je odličan tempo. Uz 30 časova nedeljno, uspeh je zagarantovan.

 • Super intensive + individual 

Studenti nekada nisu sigurni da li sve ide u najboljem pravcu. Škola po grupi maksimalno prima do 14 polaznika i nekad postoje studenti koji su stidljiviji kada je grupa u pitanju. Zbog toga, ali i zbog mogućnosti da još jednom sa profesorom utvrdite sve pređeno, škola daje mogućnost individualnih časova. Možete izabrati da to bude 5 individulanih časova po nedelji (svakog dana po jedan) ili da ih bude čak 10.


Kampus škole nalazi se u univerzitetskom delu Milana
 • Gap semestar 

Po iskustvu kandidati koji su aplicirali za ovaj kurs obično su se pripremali za studije na italijanskom jeziku. Kurs obuhvata semestar od 18 nedelja na kojem se u prvih 16 nedelja radi na italijanskom jeziku uz osvrt na pripremu za polaganje nekog od italijasnskih sertifikata. Preostale 2 sedmice rezervisane su u okviru kursa za cultural course o kojem će više reči biti u nastavku. Kurs kreće 3 puta godišnje – februar, maj i avgust, tako da požurite sa prijavama jer su mesta ograničena! 

 • Academic School Year 

Želite studije u Italiji ali ipak biste jednu godinu pauze? Ovo je pravi kurs za Vas! U periodu od 32 nedelje iskusićete pravi život u Italiji. Škola je naravno kao i svi drugi kursevi fokusirana na jezik, ali ćete svakako proučiti detaljnije o Italiji kroz mnoge druge predmete, tako da će izgledati kao da zaista studirate tamo. To će omogućiti lakši prelaz na kasnije studije. Škola se pobrinula da što bolje upoznate ovu zemlju kroz aktivnosti koje organizuje uključujući i ekskurzije.

 • Dolce Vita Course 

Preporučljivo za starije polaznike koji već dobro govore italijanski jezik, a ono što žele od kursa je kratko podsećanje i fokus na izletima, manjim ekskurzijama i usavršavanju kroz časove kuvanja i degustacije vina. Ponuda je dostupna za sve lokacije škole.

 • Italian Tour 

Po samom nazivu možda možete da naslutite o čemu je reč. Kurs je zamišljen da na nekoliko lokacija učite jezik. Minimalno trajanje je 2 nedelje a maksimalno 4. Polazni grad može da bude bilo koji i sami kreirate turu i raspored gradova koje želite da posetitie. Naprimer, ako upišete kurs u Milanu, prva sedmica kursa je na pomenutoj lokaciji, a sledeću možete da izaberete sami – Firencu, Rim, Sienu – na vama je odluka. U okviru kursa je sve obezbeđeno, uključujući i transfere iz jednog grada u drugi, a tipovi kurseva koji su u ponudi u intenzivni.

 • Smeštaj i transfer

Škola obezbeđuje transfer i smeštaj po povoljnim cenama. Možete izabrati smeštaj u porodici (sa doručkom ili polupansionom), u standardnom apartmanu ili u privatnom apartmanu i hotelu.

IMAT PRIPREME ZA UPIS MEDICINE - JEDINE U OVOM DELU EVROPE

Pripremu za IMAT test je veoma retko u ponudi! Pripremu radi škola jezika Leonardo da Vinci u Milanu i Firenci. Za 2023. uvedena je online priprema i za test opšte kulture pre početka kursa. Hrana i smeštaj nisu uključeni u cenu. Prijava za IMAT pripreme preko Ino Edukacije  je besplatna i možemo vam pomoći i oko smeštaja.


Program
Lokacija
Trajanje
Datum
Cena
IMAT pripreme
Milano, Firenca ili online
3 nedelje, 140 lekcija od 45 minuta
3-21 jul
Od 1780 EUR
Smeštaj tokom IMAT kursa
Milano ili Firenca
3 nedelje, single soba u deljenom stanu
3-21 jul
Od 600 EUR


Letnji kurs za tinejdžere 2023

Program
Lokacija
Datumi
Cena
Letnji intenzivni kurs italijanskog jezika, 30 časova nedeljno. Smeštaj u porodici, pun pansion, časovi uključeni u cenu. Idealno za učenje italijanskog i upoznavanje italijanske kulture i grada Milana.14-17 godina
Milano
2-16 jul
17- 30 jul
 1890 EUR 

Kurs se održava u malim grupama do 10 polaznika.Uključeno u cenu:

 • 2 nedelje (10 dana Super intenzivnog programa i 13 noćenja)
 • Super intenzivni kurs italijanskog (60 časova)
 • Smeštaj od 13 noćenja (ned-sub) u dvokrevetnoj sobi, u italijanskoj porodici sa polupansionom (doručak i večera)
 • 12 ručkova (10 u restoranu kod škole, 1 u porodici i 1 lunch paket tokom ekskurzije)
 • 10 popodnevnih aktivnosti (pon-pet)
 • 1 izlet van grada (subota)
 • 1 dan besplatno (nedelja)
 •  Povratni transfer sa aerodroma Malpensa MKSP
 •  Kartica za javni prevoz u Milanu na 13 dana
 • Standardno osiguranje uključeno (pokriće tokom školskih sati, putovanja između porodice domaćina i škole i tokom aktivnosti organizovanih u školi)


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584