ALPADIA Language Schools | Ino edukacija

ALPADIA Language Schools


Verovatno ste primetili da većina škola na prvo mesto stavlja kuseve engleskog jezika. U slučaju ove škole, engleski je rezervisan samo za najmlađe polaznike, dok je škola više fokusirana na druge jezike: francuski i nemački.

U ponudi je nekoliko vrsta kurseva, na različim lokacijama, pa će se verovatno naći za svakoga po nešto. Ono što školu izdvaja od drugih je što posebnu pažnju posvećuje pripremi za polaganje međunarodnih sertiikata: DELF/DALF, TCF (kada je francuski jezik u pitanju) i TELC, Goethe – Institut exam i TestDaf – kada je u pitanju nemački. Posebnom je čine i njene lokacije.

U nastavku teksta vam predstavljamo na kojim lokacijama možete učiti jezik.

Za više informacija o svakoj lokaciji posebno, kliknite na njen naziv.

ALPADIA svoje kurseve deli u nekoliko grupa. Adult school 16+  i Summer kapuse za mlađe polaznike. Škola je mislila na sve, pa je posebne kampuse i programe osmislila za najmlađe od 8 – 14 godina, prepune raznih aktivnosti, kako bi što lakše kroz igru i radionice savladali jezik.      


Kada su u pitanju programi za odrasle, ponuda je sledeća:

Celokupnu ponudu za Adult kurseve za 2018. godinu pogledajte ovde.

Summer Campus 8 – 17

Velika Britanija (engleski):                                                            

Nemačka:

Za juniore postoji mogućnost učenja i engleskog jezika, za razliku od programa za odrasle gde ponuda važi samo za nemački. Iz tog razloga ponuda za je višestruka:

Švajcarska:

Francuska:

U cenu su pored kursa, smeštaja i potpunog nadzora učitelja, uračunata sva tri obroka, materijal za kurs, studentska kartica, paket planiranih aktivnosti za učenike, radionice, testovi, sertifikati itd.

Za dete je unapred pripemljen plan aktivnosti koji će doprineti obrazovanju, zabavi, motivaciji, jer u sklopu kursa uključene su i tematske večeri, kao naprimer, quiz night ili games night.

Takođe škola nudi mogućnost dočeka na aerodromu, uslugu  pocket money service, dodatnih kurseva kao što je tenis, slikanje i plivanje.

Celu ponudu za Summer Programe pogledajte ovde.

Zbog različitih ponuda, za tačne cene molimo da popunite upit ispod. Potrudićemo se da odgovorimo u najkraćem roku.
Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584