English in Cyprus | Ino edukacija

English in Cyprus


Sun. Sea. English

Locirana na samoj obali Mediteranskog mora, škola je smeštena u gradiću Limassol na jugu Kipra. Prednost klime i mnogo sunčanih dana u godini, veliki broj ljudi bira baš ovu destinaciju za učenje i rado se vraćaju.

Prilika je odlična ako želite da ispitate teren za studije, a uz to napravite mesta za odmor i učenje jezika.

Zašto Kipar?

Pored grčkog i turskog jezika, engleski je drugi službeni jezik ostrva. Pošto je ostvo do šezdesetih godina bilo britanska kolonija, praktično je englesko govorno područje.

Kipar kao treće ostrvo po veličini u Mediteranskom moru, veoma je zanimljiva turistička destinacija, što vas dovodi u centar dešavanja za brojne događaje koje nudi ovo prelepo ostrvo!Škola važi za najveću školu jezika na Kipru, akreditovana od strane Ministarstva obrazovanja i međunarodnih jezičkih asocijacija. Takođe član je Quality of English.

Velika prednost su direktni letovi za Nicosiu i Larnacu, a odatle organizovan prevoz do smeštaja.

I ono najinteresantnije – na Kipru je u toku godine preko 320 sunčanih dana!

Šta škola nudi?

Kursevi počinju svakog ponedeljka, samo je važno da se na vreme prijavite. Student obično sam bira na koliko nedelja želi da ide, koji tip smeštaja želi, kojim intenzitetom želi da uči jezik, a u ponudi su uvek skoro isti tipovi kursa – standardni, intenzivni, jedan na jedan časovi, Junior programi i pripreme za polaganja IELTS testa, za šta je interesovaje najveće. Ovde pogledajte detaljnu ponudu.

Smeštaj je takođe na raspolaganju. Soba u porodici sa polupansionom, hosteli, ili apartmani. Praksa škole je da se studenti uvek pojave dan pre kursa (u nedelju uveče), a odjave dan posle poslednjeg časa (subota ujutru).

Pošto su časovi obično do popodne (vikendom nema nastave), spisak aktivnosti po danima posle časova izgleda ovako:

Cene

Kurs koji klijenti godinama najviše bookiraju izgleda ovako:

Tip kursa: Intenzivni

Trajanje kursa: 2 nedelje

Tip smeštaja: u porodici, dvokrevetna soba, polupansion

U cenu su uračunati prevozi (gradski, tj. shuttle bus za vreme boravka). Cena svega navedenog je 1150 evra.

Ukoliko želite neku drugu kalkulaciju – drugi tip kursa, smeštaja ili datuma, javite se i poslaćamo Vam ponudu. Celokupan cenovnik škole pogledajte ovde.


Ino agencija je predstavnik English in Cyprus škole jezika. Ukoliko ste se odlučili za prijavu, javite se za registraciju popunjavajući upit ispod.Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584