Study Abroad. Fair


Study Abroad. Fair - Saznajte sve o studijama u inostranstvu besplatno i na jednom mestu 

Vrhunsko obrazovanje na prestižnim institucijama iz celog sveta. Tvoj prvi korak ka uspešnoj karijeri. Čekamo te!

Study Abroad. Fair 2022

5.mart 2022 (subota)

10h - 17h

Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna. (biće objavljena od januara)

Hotel Metropol Palace u Beogradu je hotel sa najvećom salom u Beogradu gde će na 800 kvadratnih metara biti ograničen broj ljudi u svakom trenutku.

Pogledajte video kako je bilo na sajmu 2021:Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu u saradnji sa 60 partnera i univerziteta iz inostranstva petu godinu za redom organizuje najveći sajam i konferenciju posvećenu školovanju i stipendijama u inostranstvu, ne samo za fakultete, već i za srednje škole i škole za jezika, za koje će biti dostupni mnogi sajamski popusti!

Ino edukacija će sa proširenim timom savetnika predstavljati na desetine univerziteta, škola jezika i srednjih škola iz celog sveta, davati proverene i detaljne informacije o privatnim i državnim univerzitetima, stipendijama, cenama, troškovima života, smeštaju i iskustvu studenata na dvodnevnom sajmu i konferenciji koji će se organizovati u Beogradu.

Zlatni sponzori 2022

Učesnici 2022

  • Biće uskoro objavljeni
  •  


Mere zaštite i bezbednosti

Kako bismo zaštitili naše izlagače, članove tima i posetioce sajma, organizatori će ispoštovati i obezbediti sve propisane mere zaštite i predostrožnosti usled širenja pandemije virusa COVID 19. 
Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584