Study Abroad. Fair 2023 | Ino edukacija

Study Abroad. Fair 2023


Sledeći Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu koji se održava uživo u nedelju 22.10.2023. u hotelu Metropol u Beogradu! Informišite se direktno od predstavnika škola i univerziteta! 

  • Organizator: Ino Edukacija, Centar za školovanje u inostranstvu

  • Lokacija: Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

  • Vreme: Nedelja 22.oktobar 2023 11-18h 

Sajam obrazovanja u inostranstvu za srednjoškolce, studente i roditelje

Study Abroad. Fair 2023 namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol. Na štandovima će biti predstavnici različitih obrazovnih institucija iz inostranstva i moći ćeš da pitaš sve što te zanima, da saznaš koje programe i stipendije nude, kao i koji tip programa tebi najviše odgovara. Informiši se o svim stipendijama za srednju školu ili fakultet koje su ti dostupne!

Takve stvari najbolje otkrivamo u ličnom razgovoru sa predstavnicima škola i fakulteta! Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet, školu i kurs jezika za upis 2023. godine! Ovo je idealna prilika da se informišete o svojim opcijama, razgovarate sa predstavnicima škola i univerziteta, kao i da posetite brojna predavanja i radionice tokom Sajma.

  • Direktan kontakt sa predstavnicima više od 80 univerziteta i škola

  • Predavanja i informativne radionice tokom Sajma u 3 sale

  • Stipendije i sajamski popusti na kurseve jezika i usluge Ino Edukacije


Prezentacije na Study Abroad. Fair

Pored posete štandova u velikoj sali, posetioci će moći i da učestvuju na konferenciji koja će se odvijati u tri sale, gde možete neograničeno prisustvovati programu koji vas interesuje. Da biste prisustvovali prezentacijama, nije potrebna dodatna registracija. Program u pripremi.

Organizator: Ino Edukacija


Organiser: Ino Edukacija


Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584