DID – Deutsch Institute u Nemačkoj | Ino edukacija

DID – Deutsch Institute u Nemačkoj


“Study German, Discover Germany!”

Did Institut, sa preko 40 godina tradicije u predavanju nemačkog jezika inostranim studentima, je svakako institucija koja zavređuje pažnju ako želite da naučite nemački jezik u Nemačkoj. Sam naziv DID znači deutsch in deutschland – nemački u Nemačkoj i fokus ove škole je definitivno učenje ne samo nemački jezik već i o nemačkoj kulturi uopšte. Sa preko 8000 studenata godišnje i preko 44 godine rada, ova institucija je akreditovana od strane German Language Society i član je EAQUALS (European Association for Quality Language Services). DID je jedna od retkih institucija ovakvog renomea u Nemačkoj.

Škola ima 4 centra: Berlin, Minhen, Frankfurt i Hamburg. U ovoj školi tvrde da nakon samo 10 meseci intenzivnog učenja jezika možete biti spremni za studiranje na ovom jeziku, što je jasan pokazatelj kvaliteta i upešnosti metoda did instituta.

Did nudi University advisory service gde se možete posavetovati u vezi sa nastavkom studija na nemačkom jeziku, a savetovanje se uglavnom bazira na zahteve vezane za jezičku spremnost kandidata za studije. Pripremni kursevi za polaganje testa DaF za studije u Nemačkoj obično počinju 8 nedelja pre polaganja samog testa, koji kandidati mogu polagati upravo u did institutu. Did je čak 5 puta nagrađivan od strane LTM Star Award za najbolju školu nemačkog jezika.

Kursevi

Tipovi kurseva koje did nudi su:

Grupni: Standard (20h nedeljno), Intensive (24h nedeljno), Premium (28h nedeljno) i TestDaF kurs

Individualni: Jedan-na-jedan kurs, Business German i Business German plus

Letnji junior kursevi: University Summer Course i Berlin Summer Academy (dostupno samo u Berlinu)

Jezički programi: Internship programi (kandidatu se pronalazi internship pozicija uz učenje jezika), Treninzi za predavače (za profesore nemačkog jezika), Group Stay programi kao i In-company trening

Smeštaj

Did prema željama klijenata nudi nekoliko različitih vidova smeštaja – hosting porodica, privatna soba, soba deljena sa cimerom, privatni stan ili studio, na studentu je da odluči. Za decu su u ponudi letnje rezidencije na čak 6 lokacija gde se učenje jezika kombinuje sa sportskim aktivnostima, ekskurzijama itd. Za one koji se odluče da jezik uče u toku jula i avgusta, did nudi specijalan summer studio smeštaj na dve svoje lokacije, u Berlinu i Minhenu. Ovaj smeštaj je u bloku zgrada blizu centra grada i samog instituta. Obzirom da se did nalazi na 4 lokacije, u ponudi je program gde studenti mogu na svake dve nedelje menjati grad i na taj način bliže upoznati i samu zemlju a i dijalekte koji se govore unutar Nemačke. Ovaj program se naziva 4X i namenjen je studentima sa najmanje A1 nivoom znanja jezika.

Svaki student did instituta dobija ID karticu s kojom ostvaruje značajne popuste u bioskopima, galerijama, muzejima i ostalim turističkim atrakcijama.

Cene

Kada je cenovnik škole u pitanju, za dve nedelje kursa u Berlinu, ponuda je sledeća:

Tip kursa: Standardni

Tip smeštaja: u porodici, jednokrevetna, polupansion

Cena ponude je 670 evra.


Ino agencija je zvanični partner did instituta! Ako ste zainteresovani za ovu školu, slobodno nas kontaktirajte!Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584