O nama


KAO NAJVEĆI REGRUTER ZA OBRAZOVANJE U INOSTRANSTVU NA ZAPADNOM BALKANU, NAŠI STUDENTI I NJIHOVA BUDUĆNOST SU NAŠA ODGOVORNOST.

Sa centralom u Beogradu, poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali pružamo svoje usluge i studentima iz drugih zemalja. Naše kancelarije su locirane u centru Beograda (Makedonska 30, Eurocentar) i u Tivtu u pretižnom delu Tivta, Inovativni centar Porto Montenegro.

Ino Edukacija predstavlja više od 100 univerziteta, škola jezika i srednjih škola u inostrantvu, i važi za najvećeg regrutera za studije u inostranstvu na Zapadnom Balkanu. Sa kancelarijama u Beogradu i Tivtu, radimo na područje Srbije, Bosne i Crne Gore. Kroz našu mrežu partnerskih univerziteta i mentorske pakete pružamo pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta. Naš tim je odgovoran i fokusiran na uspeh studenta, uvek u toku sa najnovijim informacijama i ima opsežno znanje o evropskom, američkom i kanadskom srednjoškolskom i visokom obrazovanju.


Prostorije Ino Edukacije u Makedonskoj 30, Beograd

Tim Ino Edukacije poseduje veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima. Kroz INO sistem prošlo je više od 2000 studenata, i na ovom iskustvu temelji se naše odlično poznavanje evropskog i američkog sistema obrazovanja. Osim odabira akademskih programa, smerova studija i škola, Ino Edukacija pomaže studentima i pri profesionalnoj i akademskoj orijentaciji, kako bi izabrali najbolji obrazovani put za sebe. Direktorka Ino Edukacije Ana Marija Koppert završila je Master studije na Sorboni i važi za regionalnog eksperata za pitanja visokog obrazovanja i mobilnosti mladih. Ino tim je poznat po vrhunskoj usluzi i podršci klijentima, koja rezultira maksimalnim procentom upisanih studenata koji se obrate za pomoć.


Prostorije Ino Edukacije u Makedonskoj 30, Beograd

Osnivačica Ino Edukacije Ana Marija Marinković završila je Master studije na Sorboni kao stipendista Evropske komisije i Vlade Srbije, i studirala je i u Italiji i Belgiji i važi za jednog od od naših najvećih eksperata za pitanja akademske mobilnosti i mobilnosti mladih. Redovno se usavršava na prestižnim univerzitetima i programima poput Innovation Leaders program US State Department, German Marshall Fund, CEU Business School, College of Europe i drugi. Članica je Udruženja poslovnih žena Srbije.

Svakog juna organizujemo Ino networking party – priliku za sve naše klijente da se povežu pre odlaska na studije

SLOGAN INO EDUKACIJE

Renovate your future! Renovirajte vašu budućnost!

MISIJA INO EDUKACIJE

Naša misija je da napravite najbolji mogući izbor za svoje obrazovanje i tako pospešite vaše izglede za budućnost. Mi verujemo u obrazovanje i verujemo da je investicija u obrazovanje najbolja investicija.

Trudimo se da budemo na maksimalnom raspolaganju svim studentima i roditeljima koji nam se obrate za savet, da odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo da proces obrazovanja u inostranstvu započnete lako i bez stresa.  Posvećeni smo informisanju mladih i roditelja kroz svoje sajtove Kakonamaster, Kakonaposao, Inouniverziteti i Inokursevi Naši sajtovi godišnje više od pola miliona poseta i u tome se ogleda naša podrška zajednici  kroz besplatno i tačno informisanje.


VIZIJA INO EDUKACIJE

Ostvarni mladi ljudi i profesionalci koji unapređuju Balkan i svoje zajednice.

Kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih resursa na Balkanu. Naša vizija je da prestižno i vrhunsko obrazovanje bude dostupno mladima našeg regiona. U Ino Edukaciji, naš svaki radni dan je orijentisan na pomoći pojedincima da ostvare svoje potencijale i snove, da ostvare sebe i da zajedno kao region rastemo.Svi klijenti dobijaju poklon pred odlazak na studije

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584