O nama | Ino edukacija

O nama


Vaš uspeh i uspeh vaše dece je naš zajednički cilj!


Mi smo predstavnik 150 univerziteta i škola iz celog sveta

Ino Edukacija je Centar za školovanje u inostranstvu koji predstavlja više od 150 univerziteta, škola jezika i srednjih škola u inostrantvu.  Važimo za najvećeg regrutera za studije u inostranstvu na Zapadnom Balkanu. Sa kancelarijama u Beogradu i Tivtu, radimo na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Kroz našu mrežu partnerskih univerziteta i mentorskih paketa, pružamo pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta. Naša uloga je da procenimo kandidate i pripremimo ih za školovanje u inostranstvu, te da ceo ovaj proces prođe bez stresa i da napravite pravu odluku. INO tim je odgovoran i fokusiran na uspeh studenta, uvek u toku sa najnovijim informacijama i ima opsežno znanje o evropskom, američkom i kanadskom srednjoškolskom i visokom obrazovanju. 
1000 studenata godišnje prođe kroz naš sistem

Ino Edukacija postoji od 2014. godine i poseduje veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima. Kroz INO sistem prošlo je više hiljada studenata i za veliki broj partnerskih univerziteta i škola imamo povratnu informaciju o kvalitetu studija i zadovoljstvu studenata. Osim savetovanja i odabira akademskih programa, smerova studija i škola, Ino Edukacija pomaže studentima i pri profesionalnoj i akademskoj orijentaciji, kako bi izabrali najbolji obrazovni i karijerni put za sebe. Ino tim je poznat po vrhunskoj usluzi i podršci klijentima, koja rezultira maksimalnim procentom upisanih studenata koji se obrate za pomoć. Svaki student ima svog ličnog mentora koji ga prati kroz ceo proces. Naš broj za žalbe i hitne situacije je uvek dostupan. Osnivačica Ino Edukacije Ana Marija Koppert završila je Master studije na Sorboni kao stipendista Evropske komisije i Vlade Srbije, studirala je i u Italiji i Belgiji i važi za jednog od od naših najvećih eksperata za pitanja akademske mobilnosti i mobilnosti mladih. Redovno se usavršava na prestižnim univerzitetima i programima poput Innovation Leaders program US State Department, German Marshall Fund, CEU Business School, College of Europe i drugi. Članica je Udruženja poslovnih žena Srbije i Sprske Asocijacije Menadžera. Dobitnica je nagrade Cvet Uspeha u oblasti obrazovanja.

U centru Beograda, za ceo region

Sa centralom u Beogradu, poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali pružamo svoje usluge i studentima iz drugih zemalja. U okviru Ino Edukacije funkcioniše ceo servis usluga za prijave na sve nivo školovanja, kao i usluge profesionalne orijentacije i sudskog tumača za italijanski, engleski, nemački i ruski jezik. Takođe, u okviru Ino Edukacije postoji Škola Jezika, u kojima studenti i đaci mogu da pripreme SAT, IELTS i TOEFL test. Naše geslo je: Sve na jednom mestu, jer zaista kod nas možete da prođete ceo ciklus prijave na studije bez potrebe za odlaskom negde drugo.

Sve na jednom mestu

  • Savetovanje za školovanje u inostranstvu
  • Harrison profesionalna orijentacija sa diplomiranim psihologom
  • Sudski tumač za engleski, italijanski, ruski i nemački jezik
  • Škola jezika, SAT, TOEFL, IELTS pripreme
  • Usluge pomoći oko viza i smeštaja u inostranstvu
Prostorije Ino Edukacije su svetle i prostrane
Škola Jezika u sklopu Ino Edukacije

Ino Edukacija - umrežavamo sve naše studije

Ono što studenti ističu kao jedan od glavnih benefita Ino Edukacije je prilika da pre studija upoznaju druge studente koji idu na isti fakultet ili u isti grad kao oni. To itekako pomaže studentima da se opuste i da sa novim prijateljima započnu studije. Svakog juna organizujemo Ino networking party – priliku za sve naše klijente da se povežu pre odlaska u inostranstvo.


SLOGAN INO EDUKACIJE

Renovate your future! Renovirajte vašu budućnost!


MISIJA INO EDUKACIJE

Naša misija je da napravite najbolji mogući izbor za svoje obrazovanje i tako pospešite vaše izglede za budućnost. Mi verujemo u obrazovanje i verujemo da je investicija u obrazovanje najbolja investicija.

Trudimo se da budemo na maksimalnom raspolaganju svim studentima i roditeljima koji nam se obrate za savet, da odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo da proces obrazovanja u inostranstvu započnete lako i bez stresa.  Posvećeni smo informisanju mladih i roditelja kroz svoje sajtove Kakonamaster, Kakonaposao, Inouniverziteti i Inokursevi Naši sajtovi broje godišnje više od pola miliona poseta i u tome se ogleda naša podrška zajednici  kroz besplatno i tačno informisanje.


VIZIJA INO EDUKACIJE

Ostvareni mladi ljudi i profesionalci koji unapređuju Balkan i svoje zajednice.

Kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih resursa na Balkanu. Naša vizija je da prestižno i vrhunsko obrazovanje bude dostupno mladima našeg regiona. U Ino Edukaciji, naš svaki radni dan je orijentisan na pomoći pojedincima da ostvare svoje potencijale i snove, da ostvare sebe i da zajedno kao region rastemo.Svi klijenti dobijaju poklon pred odlazak na studije

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE
INO EDUKACIJA BEOGRAD
PIB: 108923623
MB: 63798584