O nama | Ino edukacija

O nama


Vaš uspeh i uspeh vaše dece je naš zajednički cilj!

Ino Edukacija je mesto gde možeš sa nekim da popričaš. O svojoj budućnosti. Ili o budućnosti svoje dece. Da saznaš kakvi sve univerziteti postoje u inostranstvu, kakve srednje škole, mogućnosti stipendiranja i koja je najbolja opcija za tebe. I ono što je najbolje - to možeš da uradiš besplatno jer su konsultacije besplatne! Ako se odlučiš na saradnju sa nama, treba da znaš da ćeš imati svog ličnog mentora koji ćete voditi kroz ceo proces. Ino Edukacija ima najveći tim savetnika u Srbiji, tako da budi siguran/a da ćemo imati dovoljno vremena za tebe. Osim mentorisanja i biranja fakulteta, nudimo i usluge pisanja dokumentacije, slanja prijave, usluge sudskog tumača, viza, smeštaja, a tu je i naša škola jezika - sve na jednom mestu. U Ino Edukaciji radi iskusni tim i mi već 10 godina savetujemo i upisujemo đake i studente širom sveta. Pogledaj videe o nama, iskustva drugih i onda zakaži besplatne konsultacije.


Mi smo predstavnik 150 univerziteta i škola iz celog sveta

Ino Edukacija je Centar za školovanje u inostranstvu koji predstavlja više od 150 univerziteta, škola jezika i srednjih škola u inostrantvu.  Važimo za najvećeg regrutera za studije u inostranstvu na Zapadnom Balkanu. Sa kancelarijama u strogom centru Beograda, radimo na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Kroz našu mrežu partnerskih univerziteta i mentorskih paketa, pružamo pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta. Naša uloga je da procenimo kandidate i pripremimo ih za školovanje u inostranstvu, te da ceo ovaj proces prođe bez stresa i da napravite pravu odluku. INO tim je odgovoran i fokusiran na uspeh studenta, uvek u toku sa najnovijim informacijama i ima opsežno znanje o evropskom, američkom i kanadskom srednjoškolskom i visokom obrazovanju. 
1000 studenata godišnje prođe kroz naš sistem

Ino Edukacija postoji od 2014. godine i poseduje veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima. Kroz INO sistem prošlo je više hiljada studenata i za veliki broj partnerskih univerziteta i škola imamo povratnu informaciju o kvalitetu studija i zadovoljstvu studenata. Osim savetovanja i odabira akademskih programa, smerova studija i škola, Ino Edukacija pomaže studentima i pri profesionalnoj i akademskoj orijentaciji, kako bi izabrali najbolji obrazovni i karijerni put za sebe. Ino tim je poznat po vrhunskoj usluzi i podršci klijentima, koja rezultira maksimalnim procentom upisanih studenata koji se obrate za pomoć. Svaki student ima svog ličnog mentora koji ga prati kroz ceo proces. Naš broj za žalbe i hitne situacije je uvek dostupan. 


Osnivačica Ino Edukacije Ana Marija Koppert završila je Master studije na Sorboni kao stipendista Evropske komisije i Vlade Srbije, studirala je i u Italiji i Belgiji i važi za jednog od od naših najvećih eksperata za pitanja akademske mobilnosti i mobilnosti mladih. Redovno se usavršava na prestižnim univerzitetima i programima poput Innovation Leaders program US State Department, German Marshall Fund, CEU Business School, College of Europe i drugi. Članica je Udruženja poslovnih žena Srbije i Sprske Asocijacije Menadžera. Dobitnica je nagrade Cvet Uspeha u oblasti obrazovanja.

U centru Beograda, za ceo region

Sa centralom u Beogradu, poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali pružamo svoje usluge i studentima iz drugih zemalja. U okviru Ino Edukacije funkcioniše ceo servis usluga za prijave na sve nivo školovanja, kao i usluge profesionalne orijentacije i sudskog tumača za italijanski, engleski, nemački i ruski jezik. Takođe, u okviru Ino Edukacije postoji Škola Jezika, u kojima studenti i đaci mogu da pripreme SAT, IELTS i TOEFL test. Naše geslo je: Sve na jednom mestu, jer zaista kod nas možete da prođete ceo ciklus prijave na studije bez potrebe za odlaskom negde drugo.

Sve na jednom mestu

  • Besplatne početne konsultacije
  • Biranje idealne srednje škole, fakulteta i stipendija
  • Mentorisanje tokom celog aplikacionog procesa - šaljemo prijave dok se ne upišete
  • Izrada dokumentacije za prijave
  • Harrison profesionalna orijentacija sa diplomiranim psihologom
  • Sudski tumač za engleski, italijanski, ruski i nemački jezik
  • Škola jezika, SAT, TOEFL, IELTS pripreme
  • Usluge pomoći oko viza i smeštaja u inostranstvu
Prostorije Ino Edukacije su svetle i prostrane
Škola Jezika u sklopu Ino Edukacije

Umrežavamo sve naše studente pre polaska na studije

Ono što studenti ističu kao jedan od glavnih benefita Ino Edukacije je prilika da pre studija upoznaju druge studente koji idu na isti fakultet ili u isti grad kao oni. To itekako pomaže studentima da se opuste i da sa novim prijateljima započnu studije. Svakog juna organizujemo Ino networking party – priliku za sve naše klijente da se povežu pre odlaska u inostranstvo.


SLOGAN INO EDUKACIJE

Renovate your future! Renovirajte vašu budućnost!

MISIJA INO EDUKACIJE

Naša misija je da napravite najbolji mogući izbor za svoje obrazovanje i tako pospešite vaše izglede za budućnost. Mi verujemo u obrazovanje i verujemo da je investicija u obrazovanje najbolja investicija.

Trudimo se da budemo na maksimalnom raspolaganju svim studentima i roditeljima koji nam se obrate za savet, da odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo da proces obrazovanja u inostranstvu započnete lako i bez stresa.  Posvećeni smo informisanju mladih i roditelja kroz svoje sajtove Kakonamaster, Kakonaposao, Inouniverziteti i Inokursevi Naši sajtovi broje godišnje više od pola miliona poseta i u tome se ogleda naša podrška zajednici  kroz besplatno i tačno informisanje.


VIZIJA INO EDUKACIJE

Ostvareni mladi ljudi i profesionalci koji unapređuju Balkan i svoje zajednice.

Kroz podršku mladim i ambicioznih ljudima, težimo da budemo jedan od motora unapređenja ljudskih resursa na Balkanu. Naša vizija je da prestižno i vrhunsko obrazovanje bude dostupno mladima našeg regiona. U Ino Edukaciji, naš svaki radni dan je orijentisan na pomoći pojedincima da ostvare svoje potencijale i snove, da ostvare sebe i da zajedno kao region rastemo.Svi klijenti dobijaju poklon pred odlazak na studije

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584