Kursevi jezika leto 2024 | Ino edukacija

Kursevi jezika leto 2024


Otkrijte Svet Kroz Naše Letnje Kurseve Jezika! 

Predstavljamo vam ponudu kurseva jezika u inostranstvu za leto 2024! Kursevi mogu biti grupni sa pratnjom, grupni bez pratnje ili individualni.

Da li želite da provedete nezaboravno leto u inostranstvu, steknete nove jezičke veštine i istražite čarobne destinacije poput Londona i Malte? Naši letnji kursevi jezika su savršen izbor za vas!

Zašto odabrati naše kurseve:

  • Poznate škole i univerziteti: Učite jezik od inostranstvih profesora i jezičkih stručnjaka koji su posvećeni vašem napretku, u najpoznatijim školama i fakultetima. Predavači su iskusni i strastveni učitelji koji će vam pomoć da u nekoliko nedelja postignete veliki napredak!
  • Male Grupe: Svi kursevi su u  manjim grupama na vašem nivou znanja jezika, što znači da ćete dobiti više pažnje od nastavnika i više prilika za praktikovanje jezika.
  • Kulturno obogaćenje i osamostaljivanje: Osim učenja jezika, imaćete priliku da upoznate lokalnu kulturu i običaje, istražite istorijske znamenitosti i uživate u lokalnoj kuhinji.Upoznajte London, kupajte se na Malti, iskusite Berlin! Ovo je i prilika da se osamostalite i proverite da li ste spremni za studije u inostranstvu!
  • Odlična organizacija od strane Ino Edukacije: Iskusni vodiči programa, dobro odabrane škole, besplatna pomoć pri rezervaciji avionskih karata i osiguranja, kao i besplatna pomoć pri apliciranju za UK turističku vizu.
  • Cene po zvaničnim cenovnicima škola i univerziteta: Ino Edukacija se drži zvaničnih cena svih edukativnih partnera koje predstavlja, tako da nećete platiti višu cenu ili dodatne takse, a dobićete bolju uslugu i informisanost o jezičkom kursu koji odaberete.

Ne propustite priliku da unapredite svoje jezičke veštine, upoznate nove prijatelje iz celog sveta i stvorite nezaboravne uspomene. Prijavite se danas i krenite na putovanje učenja i avanture! Kontaktirajte nas za više informacija i rezervaciju vašeg mesta na našim letnjim kursevima! Vaša jezička avantura počinje ovde!

Pošaljite upit ili rezervaciju na mentorstvo6@inoedukacija.com ili 0615544199


Velika Britanija

University of Greenwich / grupni kurs sa pratnjom / predgrađe Londona 

University of Greenwich je britanski univerzitet koje se nalazi u istoimenom predgrađu Londona, u Griniču, na 40-50 minuta od centra Londona.Univerzitet je osnovan 1890. godine, i danas predstavlja uglednu akademsku instituciju s bogatom tradicijom.Ima veoma lep kampus na kome se nalaze učionice i smeštajna rezidencija, te je sve na jednom mestu za studente.SamalokacijaGrinič pruža studentima pristup brojnim kulturnim i istorijskim atrakcijama, uključujući Kraljevski opservatorij, Greenwich Meridijan i ikonički Cutty Sark brod kao i brojne outlete i šoping molove poput The 02. Program je dizajniran tako da studenti jedan dan provode na nastavi, pa jedan dan u obilasku Londona, i sve tako. Vikendom su eskzurzije u Brajton, Oxford ili Kembridž koje su uključene u cenu. Na kampusu je dostupan veliki broj vannastavnih aktivnosti: Bingo, Talent Show, Just Dance, Movie Making, Scavenger Hunt, Disco, Murder Mystery, Highland Games, Karaoke, Film Night, Movie Making, Quiz Night. Organizator nastave je St Andrews School.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
30.06 - 13.07. 2024
20 nedeljno
12 - 18
3 obroka dnevno
 1krevetne sobe sa kupatilom
1990 GBP

 

Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.


University College London /grupni sa pratnjom / centar Londona

University College London (UCL) je ugledan univerziet koji se nalazi na više lokacija u centru Londona. Osnovan je 1826. godine i smatra se jednim od najstarijih univerziteta u Londonu. Član je Russel grupe koji okuplja najprestižnije britanske univerzitete Ovo je idealan program za studente koji žele da budu u centru Londona. Sam univerzitet se nalazi u u četvrti Bloomsbury, poznatoj po svojim istorijskim zgradama i kulturnim institucijama. UCL ima impresivan kampus koji obuhvata mnoge fakultete, škole i istraživačke centre. Smeštajne rezidencije su na 10-15 minuta hoda, i sve sobe su jednokrevetne sa kupatilom i spratnom kuhinjom. Organizator nastave je St.Giles, jedna od najpoznatijih škola jezika u Londonu. Prepodne se održavaju časovi, a popodne ture po Londonu, posete muzejima, kulturnim znamenitostima i atrakcijama Londonda. Vikendom su eskzurzije u Brajton, Oxford ili Kembridž koje su uključene u cenu.


Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
14.07 - 28.07. 2024
20 nedeljno
12 - 17
3 obroka dnevno
1krevetne sobe sa kupatilom
2624 GBP


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.Malta

NSTS Malta / grupni sa pratnjom

NSTS je nastarija škola jezika na Malti poznata je po sjajnoj nastavi i dugoj tradiciji. Imaju svoju rezidenciju sa bazenom i naši polaznici su godinama veoma zadovoljni svojim letnjim iskustvom. Pratnja kreće iz Beograda. Ovo je interaktivni program pun života i  avantura sa internacionalnim prijateljima uzrasta od 12 do 17 godina na zabavnom i sunčanom letovanju na engleskom jeziku uz more. Program uključujednevno osmišljene i privlačne popodnevne i večernje aktivnosti koje će vas dinamično uključiti u plivanje, razgledanje, kulturno istraživanje, otkrivanje blaga, igre, kvizove, talent šouove, turnire, takmičenja u selfijima i videima, sportske i e-sportske izazove, roštilje, žurke, filmove, koncerte, sve kako biste se sjajno zabavili! Osim toga, otkrićete da postoji sjedinjenje između aktivnosti i predmeta časova koje će unaprediti vaše veštine govornog engleskog jezika i dodatno učiniti da se dobro zabavite. Bićete u centru vaših časova kako biste vežbali četiri jezičke veštine - govor, slušanje, čitanje, pisanje, i učestvovali u radu u parovima, igrama uloga i jezičkim igrama na teme po vašem izboru i interesovanju. Časovi se održavaju radnim danima, a vikendom ćete odlaziti na celodnevna otkrića kulturne baštine i na plivanje. Ostatak dana provodite opuštajući se pored bazena ili na nekom od opcionih uzbudljivih izleta na ostrvima Malta i Gozo.

Smeštaj je u NSTS kampusu, u Msidi, jednom od najpopularnijih delova Malte, blizu Valete. Sobe su sa 4 ili 5 kreveta sa kupatilom, WiFi, klimatizacijom sa ekološkom regulacijom. Čišćenje sobe je triput nedeljno i zamena peškira, a posteljina se menja jednom nedeljno. U cenu su uključena sva tri obroka i mineralna voda 24/7. Pogodnost NSTS kampusa je bazen sa ležaljkama, zajedničke prostorije za TV i druženje, aparate za hranu i piće, kao i perionica veša sa mašinama na kovanice.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
A2, B1, B2, C1 nivo
01.07.- 14.07. 2024
20 nedeljno
12 - 17
3 obroka dnevno
4-5 krevetne sobe sa kupatilom
1395 EUR


Registracija 75 EUR se plaća dodatno, transfer sa i do aerodroma je uračunat u cenu. Avionska karta nije uračunata u cenu.

Cena za tri nedelje je 2057 EUR, cena za četiri nedelje 2719 EUR. Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. 

European School of English Ltd (ESE) Malta / grupni sa pratnjom

ESE je međunarodno akreditovana nezavisna škola jezika na Malti i poznati su po kvalitetu jezičkih programa i smeštaja na nivou hotela. ESE ima preko 25 godina iskustva u kvalitetnoj nastavi. ESE (Malta) je članica Claret grupe, koju takođe čine Executive Training Institute (Malta), English in Iork (UK) i Iork Associates (UK). Ukratko, sve četiri institucije su lideri u svojim oblastima i zajedno nude čitav spektar rešenja za obuku, u rasponu od opšteg engleskog do vrhunskih korporativnih kurseva u kompaniji i institucijama, engleskog za posebne svrhe i razvoja međunarodnog tima i liderstva. Međunarodno su akreditovani od EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. Svi profesori i predavači su maternji govornici engleskog jezika.

ESE je moderna i dobro opremljena škola idealno locirana u Sent Džulijanu. Škola je dovoljno blizu za udobnost hodanja i dovoljno daleko od gužve i vreve. U blizini se nalaze mnogi hoteli sa 4 i 5 zvezdica, Sent George's Bai, kao i klasično ribarsko selo Sent Julian's, koje je okruženo restoranima, prodavnicama i barovima. Letnji grupni kursevi se održavaju Salini Resort hotelu, koji se nalazi u St. Paul zalivu, na 15 minut od St. Julian zaliva. Salini resort je najbolji studentski smeštaj na Malti sa plažom na par minuta hoda. Cena i datum su podložni promeni, u novembru će biti konačna cena.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
A2, B1, B2, C1 nivo
01.07.- 14.07. 2024
20 nedeljno
9 - 17
3 obroka dnevno
4 krevetne sobe sa kupatilom
2000 EUR 


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

Italija

Scuola Leonardo da Vinci - Milano, Firenca, Rim / individualni kurs bez pratnje


Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584