Kursevi jezika leto 2024 | Ino edukacija

Kursevi jezika leto 2024


Otkrijte svet kroz naše letnje kurseve jezika!

Predstavljamo vam ponudu kurseva jezika u inostranstvu za leto 2024! Kursevi mogu biti grupni sa pratnjom, grupni bez pratnje ili individualni.

Da li želite da provedete nezaboravno leto u inostranstvu, steknete nove jezičke veštine i istražite čarobne destinacije poput Londona i Malte? Naši letnji kursevi jezika su savršen izbor za vas!

Zašto odabrati naše kurseve:

  • Poznate škole i univerziteti: Učite jezik od inostranstvih profesora i jezičkih stručnjaka koji su posvećeni vašem napretku, u najpoznatijim školama i fakultetima. Predavači su iskusni učitelji koji će vam pomoći da u nekoliko nedelja postignete veliki napredak!
  • Male grupe: Svi kursevi su u  manjim grupama na vašem nivou znanja jezika, što znači da ćete dobiti više pažnje od nastavnika i više prilika za praktikovanje jezika.
  • Kulturno obogaćenje i osamostaljivanje: Osim učenja jezika, imaćete priliku da upoznate lokalnu kulturu i običaje, istražite istorijske znamenitosti i uživate u lokalnoj kuhinji.Upoznajte London, kupajte se na Malti, iskusite Berlin! Ovo je i prilika da se osamostalite i proverite da li ste spremni za studije u inostranstvu!
  • Odlična organizacija od strane Ino Edukacije: Iskusni vodiči programa, dobro odabrane škole, besplatna pomoć pri rezervaciji avionskih karata i osiguranja, kao i besplatna pomoć pri apliciranju za UK turističku vizu.
  • Cene po zvaničnim cenovnicima škola i univerziteta: Ino Edukacija se drži zvaničnih cena svih edukativnih partnera koje predstavlja, tako da nećete platiti višu cenu ili dodatne takse, a dobićete bolju uslugu i informisanost o jezičkom kursu koji odaberete.

Pošaljite upit ili rezervišite svoje mesto putem mejla na office@inoedukacija.com ili telefonom na 0615544199

 Ino Edukacija ne naplaćuje registracionu taksu, sve cene su po važećim cenovnicima škola. 

Amerika

New York EF Language Academy / grupni polazak / 14+ godina / 30.06-13.07.


Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
30.06.-13.07.2024
20 nedeljno
14+
2 obroka radnim danima (vikendom 3 obroka)
dvokrevetne i trokrevetne sobe
od 3235 USD


Polasci su svakog ponedeljka i minimalno vreme trajanja kurse je 2 nedelje. Rezervacija kursa i ujedno prva rata je 20% od cene. Avionska karta nije uračunata u cenu, direktan let AirSerbia.

Organizator nastave je renomirana škola EF - Education First, a nastava se održava u renomiranoj EF Language Academy, koja se nalazi u okolini Njujorka, na 40 minuta vozom od Menhetna. Ovo je veoma bezbedan univerzitetski kampus, okružen prelepom prirodom i sa sjajno razvijenom infrastrukturom (bazen, sportski tereni, park, roštilj, žurke i razne aktivnosti). Kurs je savršena kombinacija učenja i zabave. Prepodne su organizovani časovi, a posle podne obilasci grada i razne zabavne aktivnosti na kampusu. Polaznicima je obezbeđen sav materijal za rad, a pri dolasku na kurs polaznike čeka koktel dobrodošlice. Smeštaj je u Education First kampusu na bazi trokrevetnih soba sa svojim kupatilom. Hrana je uračunata u cenu. Polaznici kursa imaće mogućnost da borave u internacionalnom okruženju i usavrše svoje znanje engleskog jezika. EF Academy organizuje ekskurzije u Njujork, DC, Boston i one se dodatno doplaćuju. 

Dostupne su i sledeće destinacije: Majami Beach, Boston, Los Anđeles, San Diego. 

Velika Britanija

London - Kent / University of Greenwich, campus Medway Pilkington / grupni kurs sa pratnjom / 13-18 godina / 14.07. - 28.07.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
14.07 - 28.07. 2024
20 nedeljno
12 - 18
3 obroka dnevno
1krevetne sobe sa kupatilom
1800 GBP


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

Časovi se održavaju na University of Greenwich Medway kampusu, koji se nalazi i u gradiću Chatham, u okolini Londona, na sat vremena brzim vozom od Londona. Smeštaj je u Medway Pilkington Unite Students rezidenciji na 10 minuta hoda od kampusa gde se održavaju časovi. Svi studenti imaju jednokrevetnu sobu sa kupatilom. Program je dizajniran tako da studenti jedan dan provodi na nastavi, pa jedan dan u obilasku Londona, i sve tako. Studenti dobijaju dobar spoj Londona i obilaska prelepog Kenta. Vikendom su eskzurzije u Brajton, Oxford ili Kembridž koje su uključene u cenu. Na kampusu je dostupan veliki broj vannastavnih aktivnosti: Bingo, Talent Show, Just Dance, Movie Making, Scavenger Hunt, Disco, Murder Mystery, Highland Games, Karaoke, Film Night, Movie Making, Quiz Night. Organizator nastave je St Andrews School.

Studenti jedan da provode na nastavi, a onda sledeći dan obilaze znamenitosti Londona (5 dana nastava na kampusu, i 6 dana obilazaka Londona, plus vikendom). Za vikend je organizovana jednodnevna ekskurzija Brajton, a obilazi se i prelepi Kent. Ovo je idealno za polaznike koji žele da osete studentski život u Engleskoj!

University College London /grupni sa pratnjom / centar Londona / 12-17 godina / 30.06. - 14.07.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
30.06 - 14.07. 2024
20 nedeljno
12 - 17
3 obroka dnevno
1krevetne sobe sa lavaboom, deljeno kupatilo
2624 GBP


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

University College London (UCL) je ugledan univerziet koji se nalazi na više lokacija u centru Londona. Osnovan je 1826. godine i smatra se jednim od najstarijih univerziteta u Londonu. Član je Russel grupe koji okuplja najprestižnije britanske univerzitete Ovo je idealan program za studente koji žele da budu u centru Londona. Sam univerzitet se nalazi u u četvrti Bloomsbury, poznatoj po svojim istorijskim zgradama i kulturnim institucijama. UCL ima impresivan kampus koji obuhvata mnoge fakultete, škole i istraživačke centre. Smeštaj je u Ramsay rezidenciji, i sve sobe su jednokrevetne sa lavoboom, deljenim kupatilom i spratnom kuhinjom, na 10 minuta od UCL fakulteta za obrazovanje gde se održavaju časovi. Organizator nastave je St.Giles, jedna od najpoznatijih škola jezika u Londonu. 

Prepodne se održavaju časovi, a popodne ture po Londonu, posete muzejima, kulturnim znamenitostima i atrakcijama Londonda. Časovi počinju u 8.30 i traju od ponedeljka do četvrtka, svaki dan studenti imaju čas više, kao bi petkom imali više vremena za aktivnosti. Vikendom su ekskurzije u Brajton, Oxford ili Kembridž. Sva tri obroka su u Ramsay rezidenciji, a studenti vikendom dobijaju lanč paket. Aktivnosti su veoma dobro organizovane i ovo je odličan program za studente koji žele da dobro upoznaju London. 


Regent's University London /individualni polazak / Regent's Park / 16+ godina / preko cele godine

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
 B1, B2, C1 nivo
otvoreno tokom cele godine
21 nedeljno
16+
3 obroka dnevno
1krevetne sobe sa deljenim kupatilom
od 950 GBP po nedelji


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

Regent's School of English nudi širok spektar kurseva koji odgovaraju vašim ličnim ciljevima – smešteni u kraljevski Regent's Park u srcu Londona. Praktikuju personalizovan i praktičan pristup nastavi s mogućnošću vežbanja jezičkih veština na licu mesta u jednom od najuzbudljivijih glavnih gradova sveta. Studenti stvaraju prijateljstva sa ljudima iz celog sveta, jer svi borave na kampusu. Polaznici iz više 40 zemalja koji uče engleski, a preko 140 širom univerzitetskog kampusa. 

Rezidencijalni smeštaj sa jednokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom (4 sobe dele jedno kupatilo). Hrana, smeštaj i časovi su uključeni u cenu. Polaznici borave sve vreme na kampusu i uživaju u svim univerzitetskim sadržajima, poput restorana, kafeterije, biblioteke, zajedničkih prostorija za druženje, fudbalski i teniski tereni, te imaj uvek ispunjen dan. Kampus je zatvorenog tipa i veoma bezbedan.Malta

NSTS Malta / grupni sa pratnjom / 12-17 godina

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
A2, B1, B2, C1 nivo
15.07 - 29.07. 2024
20 nedeljno
12 - 17
3 obroka dnevno
4-5 krevetne sobe sa kupatilom
1470 EUR


Registracija za kurs, transfer sa i do aerodroma je uračunat u cenu. Avionska karta nije uračunata u cenu, ali je možete kupiti preko Ino Edukacije.

Cena za tri nedelje je 2132 EUR, cena za četiri nedelje 2794 EUR. Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. 

NSTS je nastarija škola jezika na Malti poznata je po sjajnoj nastavi i dugoj tradiciji. Imaju svoju rezidenciju sa bazenom i naši polaznici su godinama veoma zadovoljni svojim letnjim iskustvom. Pratnja kreće iz Beograda. Ovo je interaktivni program pun života i  avantura sa internacionalnim prijateljima uzrasta od 12 do 17 godina na zabavnom i sunčanom letovanju na engleskom jeziku uz more. Program uključujednevno osmišljene i privlačne popodnevne i večernje aktivnosti koje će vas dinamično uključiti u plivanje, razgledanje, kulturno istraživanje, otkrivanje blaga, igre, kvizove, talent šouove, turnire, takmičenja u selfijima i videima, sportske i e-sportske izazove, roštilje, žurke, filmove, koncerte, sve kako biste se sjajno zabavili! Osim toga, otkrićete da postoji sjedinjenje između aktivnosti i predmeta časova koje će unaprediti vaše veštine govornog engleskog jezika i dodatno učiniti da se dobro zabavite. Bićete u centru vaših časova kako biste vežbali četiri jezičke veštine - govor, slušanje, čitanje, pisanje, i učestvovali u radu u parovima, igrama uloga i jezičkim igrama na teme po vašem izboru i interesovanju. Časovi se održavaju radnim danima, a vikendom ćete odlaziti na celodnevna otkrića kulturne baštine i na plivanje. Ostatak dana provodite opuštajući se pored bazena ili na nekom od opcionih uzbudljivih izleta na ostrvima Malta i Gozo.

Smeštaj je u NSTS kampusu, u Msidi, jednom od najpopularnijih delova Malte, blizu Valete. Sobe su sa 4 ili 5 kreveta sa kupatilom, WiFi, klimatizacijom sa ekološkom regulacijom. Čišćenje sobe je triput nedeljno i zamena peškira, a posteljina se menja jednom nedeljno. U cenu su uključena sva tri obroka i mineralna voda 24/7. Pogodnost NSTS kampusa je bazen sa ležaljkama, zajedničke prostorije za TV i druženje, aparate za hranu i piće, kao i perionica veša sa mašinama na kovanice.European School of English Ltd (ESE) Malta / grupni sa pratnjom / 9-17 godina

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General English
A2, B1, B2, C1 nivo
01.07 - 15.07. 2024
20 nedeljno
9 - 17
3 obroka dnevno
4 krevetne sobe sa kupatilom
2000 EUR 


Prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

ESE je međunarodno akreditovana nezavisna škola jezika na Malti i poznati su po kvalitetu jezičkih programa i smeštaja na nivou hotela. ESE ima preko 25 godina iskustva u kvalitetnoj nastavi. ESE (Malta) je članica Claret grupe, koju takođe čine Executive Training Institute (Malta), English in Iork (UK) i Iork Associates (UK). Ukratko, sve četiri institucije su lideri u svojim oblastima i zajedno nude čitav spektar rešenja za obuku, u rasponu od opšteg engleskog do vrhunskih korporativnih kurseva u kompaniji i institucijama, engleskog za posebne svrhe i razvoja međunarodnog tima i liderstva. Međunarodno su akreditovani od EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. Svi profesori i predavači su maternji govornici engleskog jezika.

ESE je moderna i dobro opremljena škola idealno locirana u Sent Džulijanu. Škola je dovoljno blizu za udobnost hodanja i dovoljno daleko od gužve i vreve. U blizini se nalaze mnogi hoteli sa 4 i 5 zvezdica, Sent George's Bai, kao i klasično ribarsko selo Sent Julian's, koje je okruženo restoranima, prodavnicama i barovima. Letnji grupni kursevi se održavaju Salini Resort hotelu, koji se nalazi u St. Paul zalivu, na 15 minut od St. Julian zaliva. Salini resort je najbolji studentski smeštaj na Malti sa plažom na par minuta hoda. 


Italija

Scuola Leonardo da Vinci - Milano, Firenca, Rim / individualni kurs bez pratnje / 16+ godina / preko cele godine

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General Italian
 B1, B2, C1 nivo
01.07 - 14.07. 2024
20 nedeljno
svi uzrasti
bez obroka
jednokrevetne i dvokrevetne sobe
od 850 EUR


Rezervarcija kursa i ujedno prva rata je 50.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

Škola Leonardo Da Vinci se nalazi na čak pet lokacija u Italiji, a najveći njihov kampus se nalazi u prelepom Milanu i to u centru, 3 minuta od Duoma! Ova škola ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju različitih vrsta kurseva za učenje italijanskog jezika. Polasci su svakog ponedeljka u godini, grupe se formiraju shodno trenutnom znanju jezika, a možete izbrati standardni kurs, intenzivni ili super intenzivni. Škola nudi čak i mogućnost individualnog rada! Postoji mogućnost da budete smešteni samostalno ili u porodicama, gde možete računati na doručak i večeru u sklopu cene smeštaja.


IMAT pripreme za studije medicine na engleskom jeziku u Italiji

Leonardo da Vinci škola je takođe prepoznatljiva i po svojim pripremama za polaganje IMAT ispita ukoliko želite da se prijavite na studije medicine u Italiji. Već godinama uspešno pripremaju polaznike za polaganje ovog nimalo jednostavnog testa, za koji pripreme u Srbiji nažalost nisu moguće. Škola nudi opcije online priprema, kao i uživo u Milanu. Imajte na umu da za potrebe priprema i polaganja samog ispita, potrebno je da imate B2 nivo znanja engleskog jezika. Kurs može trajati od 3 do 10 nedelja.

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
IMAT pripreme

29.07 - 23.08. 2024
140 časova
/
bez obroka
bez smeštaja
od 1870 EUR


Rezervarcija kursa i ujedno prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.


NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Fashion i Graphic Design kursevi / 18+

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
Fashion Design
 Graphic Design
23.07-02.08.2024
5 časova dnevno
18+
nije uključen u cenu
nije uključen u cenu
1795 EUR 


 Nuova Accademia di Belle Arti – NABA je prestižna akademija za modu i dizajn koja se nalazi u Milanu. Akademija postoji već 20 godina i od tad je prepoznata od strane mnogih dizajnera i cenjenih ličnosti iz sveta mode i dizajna. O kvalitetu svedoči i činjenica da je akreditovana od strane Ministarstva prosvete, univerziteta i istraživanja (MIUR) i da 89% diplomaca akademije nađe posao u prvih godinu dana. U ponudi su i letnji kursevi gde polaznici kurseva slušaju sjajne profesore i stručnjake iz modnih i marketinških krugova Milana. Različiti kursevi traju 2, 4 i 6 nedelja, prižajući praktično znanje. Ovi kursevi omogućavaju studentima ili budućim studentima da istraže ključne modne i dizajnerske trendove, kreativne industrije, radeći umetničke, modne i dizajnerske trendove. Letnji kursevi na NABI su u pet stručnih oblasti: dizajn mode, dizajn, vizuelne umetnosti, grafički dizajn i komunikacija, dizajn medija i nove tehnologije. Kursevi su raspoređeni u tri letnje sesije i dostupni su u Milanu ili Rimu na četiri različita nivoa: početnom, srednjem i naprednom. Po završetku svakog dvonedeljnog kursa u Milanu, NABA akademija izdaje 3 ECTS kredita, koji se mogu preneti na matični fakultet.

Cena kurseva: 1.795 € (2 nedelje), 2.995 € (4 nedelje), 4.195 € (6 nedelja)
Cena kursa uključuje: registraciju, nastavu, rad na času i posete u pratnji vodiča koje su programom spredviđene.
Cena kursa ne uključuje: smeštaj, hranu, troškove puta (NABA pomaže u pronalasku smeštaja)

Austrija

Actilingua Academy - prestižna škola nemačkog jezika u Beču/ individualni kurs bez pratnje / 12-17

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General German
 B1, B2, C1 nivo
14.07 - 27.07. 2024
30 nedeljno
12-17
3 obroka dnevno
dvokrevetne sobe
2689 EUR


Rezervarcija kursa i ujedno prva rata je 100.000 RSD, a ostatak se plaća do 01.06.2024. Avionska karta nije uračunata u cenu.

ActiLingua Academy privlači polaznike iz preko 40 različitih nacionalnosti koji su odabrali ovu školu za učenje nemačkog jezika. Škola se nalazi u centru Beča, nasprav čuvenog dvorca Belvadere. Njena reputacija se izgrađuje na razumnim cenama, širokom spektru kurseva prilagođenih različitim uzrastima i potrebama, kao i modernoj tehničkoj opremi i visokom nivou smeštaja koji nudi studentima. Kroz intenzivan rad u malim internacionalnim grupama, polaznici brzo napreduju u gramatici, strukturi rečenica i širenju vokabulara. Škola organizuje vannastavne aktivnosti, uključujući odlaske na kulturna dešavanja poput pozorišta, bioskopa, opere i koncerata. Takođe, organizuju se šetnje, obilasci, sportske aktivnosti i raznovrsni kulturni programi. Vikend putovanja su deo ponude, koja omogućava posete drugim gradovima u Austriji. Tokom leta, učenici imaju priliku da provedu slobodno vreme poput kupanja, jedrenja ili učestvovanja u vodenim sportovima. Ova raznovrsna ponuda vannastavnih aktivnosti doprinosi bogatom iskustvu učenja i zabave.


Nemačka

Alpadia Language Schools - Berlin Wannsee / kurs nemačkog jezika bez pratnje / 13-17

Kurs
Trajanje kursa
Broj časova
Uzrast
Obroci
Smeštaj
Cena
General German
 B1, B2, C1 nivo
23.06 - 07.07. 2024
20 nedeljno

12-17
3 obroka dnevno
Četvorokrevetne sobe
1970 EUR


Alpadia leti organizuje letnje kurseve širom Francuske, Nemačke i Švajarske, a mi smo izdvojili Berlin Wannsee, jer odlična kombinacija grada i prirode. U cenu su pored kursa, smeštaja i potpunog nadzora učitelja, uračunata sva tri obroka, materijal za kurs, studentska kartica, paket planiranih aktivnosti za učenike, radionice, testovi, sertifikati itd. Za polaznike je unapred pripemljen plan aktivnosti koji će doprineti obrazovanju, zabavi, motivaciji, jer u sklopu kursa uključene su i tematske večeri, kao naprimer, quiz night ili games night. Svi kursevi se bukiraju individualno, bez pratnje, nadzor je organizovan u školi. Transfer se plaća dodatno. Kampus se nalazi u blizini prelepog Wannsee jezera, gde polaznici gde mogu da se kupaju i uživaju, ali i da dobro upoznaju Berlin.

Prijavite se na naš newsletter

Podaci o firmi:

ANA MARIJA KOPPERT PR AGENCIJA ZA OSTALO OBRAZOVANJE INO EDUKACIJA BEOGRAD | PIB: 108923623 | MB: 63798584